ayyy ayyyy ayyyyy kankammm sitem yaparmışşş bana
gerçekten giremiyorum kızlar yaa acayip kafamı kaşıyamıyorum, öğlen yemeğine bile 12 de çıkmam gerekirken ,benim 1 leri 2 leri buluyo. akşamları hep mesai deyim
ben de bu ara böyleyim zuzum :26: sürekli açççBiliyoruz şaka yaptığını arseciim :)
ay ben acıktıkça karnım ağrımaya başladı
evde yarım dilim çikolatalı ekmek yedim...işe geldim 3 tane minik pizzalardan yedimGene acıktım:26:
zuzu göbişde yapmışın gördükbende sabah sabah pizza yedim dünkü test doğru bence zuzu
boyumuz aynıymışkızlarr benim tiroit varya o yüzden çok kilo almıştım. şimdi kilo almam durdu çok şükür ama şimdide kilo veremiyorum yaa , çıldırıcam evlendim evleneli 10 kilo aldım ,
boyum 1.69 kilo 68 di. evlenirken 58 kiloydumşimdi 1 aydır uğraşıyorum zorla 1 kilo verdim 67 oldum. ama dahası gitmiyo yaaa deliricem:84:
insan yemeğe ne kadar erken başlarsa o kadar çok acıkıyor kızlar. sindirim sisteminizin doğru çalıştığına işaretmiş bu.
bu arada ben kocişe ceza verdim bugün hiç mesaj yok onasabah arabadan inerken doğru düzgün öpmedi beni. arkadaşları yolun taaa karşı tarafındaymış diye, ben dudişten istedim o yanaktan öptü kızdım ben ona. sabahtan beri mesaj atıyo, cevap vermiyom..
Dudişten miiii:89:
Utanmıştır
çok tatlısınızz
benim eşim de öpmez civarda arkadaşları varken, ben de çekindiğini bildiğim için sırf gıcık etmek için bazen yanaşırım, kaşlrını çatıp gözlerini belertiyo "ayıpp" diye komiğime gidiyo ama napim
bende çok sıkıştırım bi öpüş ver bakiyim derim veremiyceğini biliyorum oda ben sana evde öpüşün kralını vericem der ..uğraşmak hoşuma gidiyo kocişle
bende çok sıkıştırım bi öpüş ver bakiyim derim veremiyceğini biliyorum oda ben sana evde öpüşün kralını vericem der ..uğraşmak hoşuma gidiyo kocişle
ya yol dediğim çift gidiş çift dönüş yani siz düşünün. Arkadaşları nasıl görsün arabanın içini. Kızdım ona benYok işte ona mesaj.
evet bende öle yaparım bazen :)))
sabahları durağa bırakıyo otobüse bindiriyo öle gidiyo işe :))) beklerken yanaşıyom diyom bitecik öpiimmmYapma öle bak yapışcam şimdi diyooo
Yarenayın işinin sonu randevu gibi görünüyo akşama:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?