2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uff mesai olayı en kötü, okadar yorma kendini canım yaa, arada kafanı dağıtacak şeyler de yap
Biliyoruz şaka yaptığını arseciim :)

ay ben acıktıkça karnım ağrımaya başladı

evde yarım dilim çikolatalı ekmek yedim...işe geldim 3 tane minik pizzalardan yedim Gene acıktım:26:
ben de bu ara böyleyim zuzum :26: sürekli aççç
sanki içimde kurt var

kızlarr benim tiroit varya o yüzden çok kilo almıştım. şimdi kilo almam durdu çok şükür ama şimdide kilo veremiyorum yaa , çıldırıcam evlendim evleneli 10 kilo aldım ,

boyum 1.69 kilo 68 di. evlenirken 58 kiloydum şimdi 1 aydır uğraşıyorum zorla 1 kilo verdim 67 oldum. ama dahası gitmiyo yaaa deliricem:84:

boyumuz aynıymış
spor yapma şansın var mı arse.. yada yapıyorsundur belki :26:
ben de vermeliyim 4-5 kilo ama ıhh olmuyo, göbişimi hiç sevmiyorumm

insan yemeğe ne kadar erken başlarsa o kadar çok acıkıyor kızlar. sindirim sisteminizin doğru çalıştığına işaretmiş bu.

bu arada ben kocişe ceza verdim bugün hiç mesaj yok ona sabah arabadan inerken doğru düzgün öpmedi beni. arkadaşları yolun taaa karşı tarafındaymış diye, ben dudişten istedim o yanaktan öptü kızdım ben ona. sabahtan beri mesaj atıyo, cevap vermiyom..

çok tatlısınızz
benim eşim de öpmez civarda arkadaşları varken, ben de çekindiğini bildiğim için sırf gıcık etmek için bazen yanaşırım, kaşlrını çatıp gözlerini belertiyo "ayıpp" diye komiğime gidiyo ama napim

bende çok sıkıştırım bi öpüş ver bakiyim derim veremiyceğini biliyorum oda ben sana evde öpüşün kralını vericem der..uğraşmak hoşuma gidiyo kocişle

Dudişten miiii:89:
Utanmıştır

bende çok sıkıştırım bi öpüş ver bakiyim derim veremiyceğini biliyorum oda ben sana evde öpüşün kralını vericem der..uğraşmak hoşuma gidiyo kocişle

ya yol dediğim çift gidiş çift dönüş yani siz düşünün. arkadaşları nasıl görsün arabanın içini. kızdım ona ben yok işte ona mesaj.

Benmkide dudişlerime bakar ama nanaktan öper dışarda

Apartmnda affetmez ama :89:

evet bende öle yaparım bazen :)))

sabahları durağa bırakıyo otobüse bindiriyo öle gidiyo işe :))) beklerken yanaşıyom diyom bitecik öpiimmm Yapma öle bak yapışcam şimdi diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…