2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar bugün aşçı bugünkü yemeği yiyebilirsin dedi Tavuk kızartmış pilav cacık bide kavun vardı ben ayrı yerde yiyorum ya klimayı açmış ışıklrı yakmış yemeğede özen göstermiş bakalım ne zamana kadar sürer bu sefa:97:

funda sen görmedinmi albümü ??? ayy çok oldu ekledim:26:

görmedim:44:ay niye söylemiyosun seni en çok merak edende bendimya arkadaş değilmişiz sanırım istek gönderdim ekle

güzelim ben o zaman yazdım dedim ayy kim merak ediyodu beni falan diye, zaten bizim eski kankalar biliyoduda görmeyenlerde ,takipçilerimde gördü. tühh sen kaçırdın.

sildim zaten albümü, işlerin yoğunluğundan giremiyorumya artık. ama takip ediyorum arada.

arkadaşlığı kabul ediyorum dur bekle

EDEPLİ EDEBİNDEN SUSARMIŞ, EDEPSİZ BEN SUSTURDUM SANIRMIŞ !!!

ne güzel söz dimi kızlar, benim eşim hep ben bişeye veya birine kızdığımda bunu söyler , bide derki SUSMAK EN GÜZEL CEVAPTIR, SEN ONLARIN SEVİYESİNE İNME der.

ayy nerden aklıma geldi diyeceksiniz, şimdi yine birşey olduda anlatıyodum sevgilime, oda bunları söyledi yine, dedim hıhh işte benim sevgilim

bilmiyorum ben yoktum sanırsam olsam zaten bakardım neyse sorun değil kolay gelsin sana:79:

afferim ona inş hep böyle özenli davranır

Hadi gözün aydın Fundam :))) İnş. böyle devam eder

Ay arkimin bebeğine ciciler aldım çok güzel şeyler var yaaaaa :))))

bitane tulum yapmışlar üzerinde çöp adam resmi bi ayağı yukarda tekme atar gibi :) altındaki yazı " anneme yaklaşanı döverim gibi bişey yazıyodu :))))

arkimede bi takım kıyafetle bide battaniye şapka eldiven takımı vardı...battaniyesi tulum gibide oluyomuş..yani çocuğu sarmak için falan fermuarlı :)) 32 tl ye aldım ikisini...

Başka yerde aynılarını surdum 45 dedi...kazıklancaktım az daha

bu kadar şeyi 32 ye mi aldın çok iyi almışın zuzumgüle güle kullansın arkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…