2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

14 tl kârdasın afferim sana
güle güle kullansın annesi de bebiş de

Son düzenleme:
bol nerde yaa, dün 4ten sonra hiç gelmedi
telefon numarası kimde vardı?
ben çok merak ettim :26:

Ay dün gece 3 te karnımın ağrısıyla uyandım (( uyuyamadım kıvarndım dolandım durdum evde (( en son saate baktığımda 4 tü
şimdi allah'a şükür iyim biraz ,bım

ay canim bende 1 de kalktim benimde acayip gaz vardi oldüm resmen ya sanki karnimin cevresi yara gibi

bende uyudugumda 5:30 du ve 07:45 de geri uyandim ama simdi iyiyim okuldan geldim uzaniyorum.

kızlar sedayı aradım izne ayrılmış bu sabah

yaaa....inşallah yazar bize...kötü bişey olmasında erken çıkmış olsun izne

ay canim bende 1 de kalktim benimde acayip gaz vardi oldüm resmen ya sanki karnimin cevresi yara gibi

bende uyudugumda 5:30 du ve 07:45 de geri uyandim ama simdi iyiyim okuldan geldim uzaniyorum.

hadi yaaaa kıyamam yat uyu bariiii

Telefona çıkan kız bu sabah izne ayrıldı dedi. Soramadım ya banka ortamı ne bileyim. neyse ben kendisini ararım dedim. Kapattım sanki başka numara varmış gibi.

telefona çıkan kız bu sabah izne ayrıldı dedi. Soramadım ya banka ortamı ne bileyim. Neyse ben kendisini ararım dedim. Kapattım sanki başka numara varmış gibi.

e tabii :)) ne dicektin kk dan arıyorum başka nosu yok :)))

yada şöle deseydin verirmiydiki " nosunu kaybettim verirmisiniz" falan diyee:26:

yaaa....inşallah yazar bize...kötü bişey olmasında erken çıkmış olsun izne

hadi yaaaa kıyamam yat uyu bariiii

simdide uykum yok bacaklarimi uzattim

sonra da spora gidicem 1 saat gaz icin iyi gelir yürüyüs bandi falan yapim 45 dk. en azindan. sonra esim alicak kaynanama gidicez

kızlar bende inanılmaz bi sancı var anlam veremiyorum çok kötüyümreglimin 4. günü sadece ilk gün sancı olurdu:26:bide kanamam çok fazla niye böyle oldu acaba:26:

kızlar yeni geldim,

yemekten sonra ne güzel keyifli keyifli çay içiyordum, pek sevgili amirim içine limon sıktı
şimdi bana yıktıgı sacma işleri yapmaya çalışıyorum...
bu arada artık herhalde foto yükleyebilirim diye düşünüyorum mesaj sayım 25 olmak üzere

bilmiyorumki canım olabilir inanılmaz bi ağrı dizlerim falanda ağrıyoallahım evimde olmak için neler vermezdim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…