14 tl kârdasınAy arkimin bebeğine ciciler aldım çok güzel şeyler var yaaaaa :))))
bitane tulum yapmışlar üzerinde çöp adam resmi bi ayağı yukarda tekme atar gibi :) altındaki yazı " anneme yaklaşanı döverim gibi bişey yazıyodu :))))
arkimede bi takım kıyafetle bide battaniye şapka eldiven takımı vardı...battaniyesi tulum gibide oluyomuş..yani çocuğu sarmak için falan fermuarlı :)) 32 tl ye aldım ikisini...
Başka yerde aynılarını surdum 45 dedi...kazıklancaktım az daha
bu kadar şeyi 32 ye mi aldın çok iyi almışın zuzumgüle güle kullansın arkin
14 tl kârdasınAfferim sana
Güle güle kullansın annesi de bebiş de
bol nerde yaa, dün 4ten sonra hiç gelmedi
telefon numarası kimde vardı?
Ben çok merak ettim :26:
Ay dün gece 3 te karnımın ağrısıyla uyandım(( uyuyamadım kıvarndım dolandım durdum evde (( en son saate baktığımda 4 tü
şimdi allah'a şükür iyim biraz ,bım
Kızlar sedayı aradım izne ayrılmış bu sabah
kızlar sedayı aradım izne ayrılmış bu sabah
ay canim bende 1 de kalktim benimde acayip gaz vardi oldüm resmen ya sanki karnimin cevresi yara gibi
bende uyudugumda 5:30 du ve 07:45 de geri uyandim ama simdi iyiyim okuldan geldim uzaniyorum.
hımm bi nebze rahatladım, ama şimdi yine başka bi merak sardı bişi mi oldu acaba? rahatsızlandı mı acaba?Kızlar sedayı aradım izne ayrılmış bu sabah
telefona çıkan kız bu sabah izne ayrıldı dedi. Soramadım ya banka ortamı ne bileyim. Neyse ben kendisini ararım dedim. Kapattım sanki başka numara varmış gibi.
e tabii :)) ne dicektin kk dan arıyorum başka nosu yok :)))
yada şöle deseydin verirmiydiki " nosunu kaybettim verirmisiniz" falan diyee:26:
yaaa....inşallah yazar bize...kötü bişey olmasında erken çıkmış olsun izne
hadi yaaaa kıyamam yat uyu bariiii
Dur bekleyelim eğer seda bize yazmassa hiç o zaman zaten numarasını alma çabası gösteririm
Kizlar seda kimdi yaw
ay sinem kendi aleminde takılıyosun topikte heKizlar seda kimdi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?