2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bende inanılmaz bi sancı var anlam veremiyorum çok kötüyümreglimin 4. günü sadece ilk gün sancı olurdu:26:bide kanamam çok fazla niye böyle oldu acaba:26:

hepimiz de hasta mi olduk nee

üsütmüssündür canim ama regl bitsin bir kadin dr. git derim ben. Kontrolünü ol derim ben

temizlik yaptım dedin dün için, reglken insanın bişi yapası gelmiyor
çok mu yordun kendini dün acaba?
lavabonun papası vardı onu ıslatmıştım banyoya deterjan yumuşatıcı falan döktüm biraz beklesin temiz olsun diye:26: ..genelde makinaya atıyodum temiz olmuyo gibi geldi.. ayaklarımı üşütmüş olabilirim canım suya girdim yadün çok yoruldum işten gelir gelmez birsürü iş yaptım

tamam sinemcim baktırıyım belki idrar yolu enfeksiyonu falan varsa ondanda sancılı olunuyo :26:
bu arada kızlar ben yemeğin üzerine 1 çikolata yedim şimdide çizi yiyorum:84:ayy engele olamıyorum ne kadar iştahlı oldum ben ya

yorma kendini bu akşam papatya çayı yap kendine, içine bir kaşık bal at uzat ayaklarını kitap oku
ismini bilmiyordum canimm

sadece nickkini biliyorum isminide daha önce sormadik + burada kimse ona seda diye hitap ederken görmedim.

haklısın sinoş, kızma
bol diyoruz evet ona :)))

Dilşad foto eklemiştim baktınmı..silcemde sonra ben görmedim olmasın biraz zor yüklüym çünkü:78:

tatlının üzerine tuzlumu yiyon kızz midesizz :)))))

yorma kendini bu akşam papatya çayı yap kendine, içine bir kaşık bal at uzat ayaklarını kitap oku

haklısın sinoş, kızma
bol diyoruz evet ona :)))
canımmkeşke yakın olsaydık beraber kahve içerdikkızlar niye hiçbiriniz bana yakın değilsiniz:84:..bugün ütü yapıcaktım iptalmi etsem ozaman:26:

eyvah yarenay çıldırdıne oldu canım

Funda benim de karnım ağrıyooo
Sabah yoktu yemekten sonra başladııı:84:

Kızlar regl ken yeni doğan bebeğe gidilmez dimmi

canım çok sıkıldı yaa hava kapalı yağmur atıştırıo zaten
ayrıca patronla atıştık
işlerim yolunda gitmio aynı işi tekrar yapcam dr değişiklik istedi şekilleri bi gün büyütüoum öbür gün küçültelim dio offf yaa :96:

topikte felaket kalabaklıkmış biraz keyfim yerine gelsin dedim size katılıyım da

Banada kimse yakın değilll

Garibim yarenim napsıınnn

denizleri aşda gel kurbanın olaammmm

Funda benim de karnım ağrıyooo
Sabah yoktu yemekten sonra başladııı:84:

Kızlar regl ken yeni doğan bebeğe gidilmez dimmi

seninle regl tarihimiz çok yakın benim az evvel çok şiddetliydi ağlıycaktım nerdeyse şimdi hafifledi dizlerim ağrıyo sadecegidilmez derler zuzum:26:

maşallah canım sen beni görmelisin masanın üstünde gofret çubuk şekerler çikolata baklava simit var elim hangisine denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…