temizlik yaptım dedin dün için, reglken insanın bişi yapası gelmiyorbilmiyorumki canım olabilir inanılmaz bi ağrı dizlerim falanda ağrıyoallahım evimde olmak için neler vermezdim şuan
kızlar bende inanılmaz bi sancı var anlam veremiyorum çok kötüyümreglimin 4. günü sadece ilk gün sancı olurdu:26:bide kanamam çok fazla niye böyle oldu acaba:26:
lavabonun papası vardı onu ıslatmıştım banyoya deterjan yumuşatıcı falan döktüm biraz beklesin temiz olsun diye:26: ..genelde makinaya atıyodum temiz olmuyo gibi geldi.. ayaklarımı üşütmüş olabilirim canım suya girdim yatemizlik yaptım dedin dün için, reglken insanın bişi yapası gelmiyor
çok mu yordun kendini dün acaba?
hepimiz de hasta mi olduk nee
üsütmüssündür canim ama regl bitsin bir kadin dr. git derim ben. Kontrolünü ol derim ben
ay sinem kendi aleminde takılıyosun topikte he
bol - seda
Fundam üşüttün mü acaba? :26:
tamam canım gidiyim gerçi bi sorun yok sadece sancılı oluyorum ilk gün onun içinde ağrı kesici veriyolar hep
yorma kendinilavabonun papası vardı onu ıslatmıştım banyoya deterjan yumuşatıcı falan döktüm biraz beklesin temiz olsun diye:26: ..genelde makinaya atıyodum temiz olmuyo gibi geldi.. ayaklarımı üşütmüş olabilirim canım suya girdim yadün çok yoruldum işten gelir gelmez birsürü iş yaptım
ismini bilmiyordum canimm
sadece nickkini biliyorum isminide daha önce sormadik + burada kimse ona seda diye hitap ederken görmedim.
tamam sinemcim baktırıyım belki idrar yolu enfeksiyonu falan varsa ondanda sancılı olunuyo :26:
Bu arada kızlar ben yemeğin üzerine 1 çikolata yedim şimdide çizi yiyorum:84:ayy engele olamıyorum ne kadar iştahlı oldum ben ya
canımmyorma kendinibu akşam papatya çayı yap kendine, içine bir kaşık bal at uzat ayaklarını kitap oku
haklısın sinoş, kızma
bol diyoruz evet ona :)))
:84::84::84:
tatlının üzerine tuzlumu yiyon kızz midesizz :)))))
Funda benim de karnım ağrıyooo
Sabah yoktu yemekten sonra başladııı:84:
Kızlar regl ken yeni doğan bebeğe gidilmez dimmi
tamam sinemcim baktırıyım belki idrar yolu enfeksiyonu falan varsa ondanda sancılı olunuyo :26:
bu arada kızlar ben yemeğin üzerine 1 çikolata yedim şimdide çizi yiyorum:84:ayy engele olamıyorum ne kadar iştahlı oldum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?