ıhh gidilmezFunda benim de karnım ağrıyooo
Sabah yoktu yemekten sonra başladııı:84:
Kızlar regl ken yeni doğan bebeğe gidilmez dimmi
ıhh gidilmezçocuğun suratını al basarmış, böyle sivilce gibi
maşallah canımsen beni görmelisin masanın üstünde gofret çubuk şekerler çikolata baklava simit var elim hangisine denk gelirse
Funda benim de karnım ağrıyooo
Sabah yoktu yemekten sonra başladııı:84:
Kızlar regl ken yeni doğan bebeğe gidilmez dimmi
ıhh gidilmezçocuğun suratını al basarmış, böyle sivilce gibi
o ne kadar yicek sıkıntıdan yiyoruz ya off anneme dedim 52 olmuşum dedim şaşırdı 50 nin üzerine çıkmaman lazım diyo:26:sürekli oturuyoruz üstüne üstlük bide sürekli yiyoruz nasıl almayalım
zuzu bu bana yapılırmı canım istedi
Gidilmezmis canim bende öyle duydum bebek rahatsiz olurmus.
bebeğim olunca kapıda her bağyana sorucam - regl misin??? evet derse almiycam eve
hurafe murafe bilmem de benim bir sürü böyle batıl inançlarım vardır, anneanneden miras, babanneden duyulmuş felan, hepsine de inanırım...ya yapmayın allah aşkına , hepsi hurafe bunların ne alakası var. Inanmayın böyle şeylere :82:
ahhh ahh su kilolar
kiz bende regl olunca cok yiyordum insan kan kaybettigi icin vucutta acikiyor.
hurafe murafe bilmem de benim bir sürü böyle batıl inançlarım vardır, anneanneden miraz, babanneden duyulmuş felan, hepsine de inanırım...
arsecim mantıklı yazdıkların ama işte hep öyle duymuş yetişmişiz ya inanmaktan ziyade alışkanlık o sanki, öyle diye diye insan da şartlanıyo maalesef daha minik yaştan :)))ayyyy niyeee yaaa. Rabbim biz kullarına böyle bir ayrıcalık vermiş regly olmak gibi , vücudumuzdaki kirli kanı atabilmemiz ve sağlıklı olmamız için bu bizim özelliğimiz. yani diğer canlılardan farkımız , artımız. ama kusura bakmayın cahil insanlar bunu böyle düşünmedikleri için tamamen kadınları dünyadan soyutlamak , dışlanmış hissetmelerini sağlamak için yapılan hurafeler, kocakarı inançları. İnanmayın böyle şeylere siz aklı başında bilinçli müslümanlar olun lütfen.
hayy ağzını öpeyim Nek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?