2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maşallah canım sen beni görmelisin masanın üstünde gofret çubuk şekerler çikolata baklava simit var elim hangisine denk gelirse
o ne kadar yiceksıkıntıdan yiyoruz ya off anneme dedim 52 olmuşum dedim şaşırdı 50 nin üzerine çıkmaman lazım diyo:26:sürekli oturuyoruz üstüne üstlük bide sürekli yiyoruz nasıl almayalım

zuzu bu bana yapılırmı canım istedi

ahhh ahh su kilolar

kiz bende regl olunca cok yiyordum insan kan kaybettigi icin vucutta acikiyor.

Gidilmezmis canim bende öyle duydum bebek rahatsiz olurmus.

ayyyy niyeee yaaa. Rabbim biz kullarına böyle bir ayrıcalık vermiş regly olmak gibi , vücudumuzdaki kirli kanı atabilmemiz ve sağlıklı olmamız için bu bizim özelliğimiz. yani diğer canlılardan farkımız , artımız. ama kusura bakmayın cahil insanlar bunu böyle düşünmedikleri için tamamen kadınları dünyadan soyutlamak , dışlanmış hissetmelerini sağlamak için yapılan hurafeler, kocakarı inançları. İnanmayın böyle şeylere siz aklı başında bilinçli müslümanlar olun lütfen.

Bende öle biliym gidilmez diye...

Ama kimisi gidiyomuş ...bebeğe bakmazsan bişey olmaz diyolar bide eve girerken "annen gibi" dersen de bişey olmazmış....

ya yapmayın allah aşkına , hepsi hurafe bunların ne alakası var. Inanmayın böyle şeylere :82:
hurafe murafe bilmem de benim bir sürü böyle batıl inançlarım vardır, anneanneden miras, babanneden duyulmuş felan, hepsine de inanırım...

Son düzenleme:
Benim sırf abur cubur için bi çekmecem var şu an içinde var bir sürü yiyecek ama yiyen yok :)) Ramazandan sonra midem küçüldü galiba

Kızlar düğünde değişik örf adetleriniz oldumu...

Bana düğün bitip eve geldiğimizde apartmanın bahçesinde testi kırdırttılar.....içi bozuk para dolu testi koymuşlar yere "tekmeyle kırcaksın tek seferde" dediler :)) bi vurdum tuz buz oldu :)))) heyyttt kareteci gibiyim vallaaa

Bide kapının önünde eve girmeden eşimin teyzesi eliyle bal yalattı....banada elimle kapının enüstüne kasasına yağ sürdürdü :))))

sizde de oldumu böle şeyler :)) benm çok hoşuma gitti

hurafe murafe bilmem de benim bir sürü böyle batıl inançlarım vardır, anneanneden miraz, babanneden duyulmuş felan, hepsine de inanırım...

yapma gözünü seveyim, bunları düşünmek bile bence bir mslümana yakışmıyor, yaradan bizlere yol gösterici bir kitap bırakmış , Kuran-ı Kerim ,onun içinde yazandan başka neye inanır bir müslüman. kızlar gözünüzü seveyim , Kuran-ı Kerim i türkçesinden bir okurmusunuz, o ayetlerde neler diyo, neler öğütlüyo bunları bilmeden okumadan her adımımızda yanlış yapıyoruz. sonrada böyle şeylere inanıp günahkar oluyoruz.

nolur bana kırılmayın içimden geldiği gibi söylüyorum, sizi sevdiğim için söylüyorum, tanımadığıma sevmediğime zaten bunları diyemem. iyiliğinizi istediğim için söylüyorum.artıkanne baba ata sözlerini unutun, şeyhmiş, hacıymış, tarikatmış inanmayın. kendiniz aklı başında bireyler olarak bir kere Kuran ı türkçe okusanız zaten herşeyi çözersiniz.

arsecim mantıklı yazdıkların ama işte hep öyle duymuş yetişmişiz ya inanmaktan ziyade alışkanlık o sanki, öyle diye diye insan da şartlanıyo maalesef daha minik yaştan :)))

hayy ağzını öpeyim Nek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…