Kızlar düğünde değişik örf adetleriniz oldumu...
Bana düğün bitip eve geldiğimizde apartmanın bahçesinde testi kırdırttılar.....içi bozuk para dolu testi koymuşlar yere "tekmeyle kırcaksın tek seferde" dediler :)) bi vurdum tuz buz oldu :)))) heyyttt kareteci gibiyim vallaaa
Bide kapının önünde eve girmeden eşimin teyzesi eliyle bal yalattı....banada elimle kapının enüstüne kasasına yağ sürdürdü :))))
sizde de oldumu böle şeyler :)) benm çok hoşuma gitti
yok bana yapılmadı hiç bu tür şeyler..
ama düğün gecesi yapılan terbiyesizliği hiç unutmam..
eve geldik kapının öndünde bir sürü insan, şok oldum.. açtık kapıyı girdik eşimle, hurra daldılar
kayınpederim, eşimin büyük abisi, eltim, amcasının karısı, küçük kaynım, daha bir kaç kişi hatırlamıyorum..
beni amcasının karısı (yenge diyim) eltimle yatak odasına götürdü, gelinliğimi çıkartmaya yardım ediyo.. ah ben ne salagım çemkirsene noluyo diye???? dondum kaldım robot gibi soyundum eşofman giydim.. elime havlu verdi abdest al diye, erkeklerin yanından geçip banyoya gittim ağliycak vaziyetteyim ama.. millet oturma odasında çay demlemiş bisküvi bulmuş dolaptan tıkınıyo..
sonra seccade sermişler yatak odasına kadın sürekli bişiler konuşuyo ama hiç hatırlamıyorum ne dediğini, eşimi çağırdı el ele tutuşturdu biziçıktıp gittiler..
annem de çok karşıdır böyle şeylere, arse gibi düşünür :44:Oha dyebilirmiyim Nektar o nasıl bişey yaaa. Şok oldum resmennnn
bizimkiler en azından eve sokalım sizi dediler bizde dedik kimse gelmesin sabah 5 te uçağımız vardı anca yetişirz dedik :)) Bende utandıgımdan kendi gelinliğimi kendim çıkarıp hemen duşa girmiştim. bizde abdest alıp 2 rekat namaz kılmıştık ama kimsenin zoru ile değil tamamen kendi isteğimizle :))
ayy cok kötü bir drum yaa
rezillik yaptiklari.
bizi salondan cikardilar esimin annesi babasi gec geldiler biz herkesle görüstük.
Esimin amcasinin hanimi ve gelin arabamizi süren kayin pederiomin kuzeni gittik eve biz esimle üzerimizi degiistirdik
oturduk 20 dk falan kaynanamlar geldi onlarlada vedalastik ciktik
otele gittik
evet kızlar kabus gibi bir geceydi yaniişaka gibi nektar ya çok şaşırdım terbiyesizler ya
yok bana yapılmadı hiç bu tür şeyler..
ama düğün gecesi yapılan terbiyesizliği hiç unutmam..
eve geldik kapının öndünde bir sürü insan, şok oldum.. açtık kapıyı girdik eşimle, hurra daldılar
kayınpederim, eşimin büyük abisi, eltim, amcasının karısı, küçük kaynım, daha bir kaç kişi hatırlamıyorum..
beni amcasının karısı (yenge diyim) eltimle yatak odasına götürdü, gelinliğimi çıkartmaya yardım ediyo.. ah ben ne salagım çemkirsene noluyo diye???? dondum kaldım robot gibi soyundum eşofman giydim.. elime havlu verdi abdest al diye, erkeklerin yanından geçip banyoya gittim ağliycak vaziyetteyim ama.. millet oturma odasında çay demlemiş bisküvi bulmuş dolaptan tıkınıyo..
sonra seccade sermişler yatak odasına kadın sürekli bişiler konuşuyo ama hiç hatırlamıyorum ne dediğini, eşimi çağırdı el ele tutuşturdu biziçıktıp gittiler..
Ohaa yaaaa
Bide kendi evleri gibi çay koymuşlar bisküvimi yemişler çüşşşşşş
Bizede kapıdan yaptılar işte bal yağ falan ama kimse içeri girmedi...beni soktular içeri...eşimi kapıda yumrukladılar
Hatta eşim ilk benm ayakkabımı çıkarmak için eğilmişti ,bi baktım eteğimin altında fırtt içeri kaçtı....kuzenleri aaa olmaz dediler çık falan neyse çıktı eşim kapıya...yumrukları yedi öle girdi
annem de çok karşıdır böyle şeylere, arse gibi düşünür :44:
nasıl üzülmüş o gece onları kapının önünde görünce, ağlamış sinirden..
hoş ben de ağladım ya
canım bizim düğünle kına gecesi arasında tam 1 hafta vardı ..kayseride kına gecesi yaptık (düğün gibi)..kına gecesi bitti eşim ve ailesi ertesi gün gittiler canım sonra düğüne 4 gün falan kala biz gittik eksiklerimizi falan hallettik erkek evi 1 gün öncesi kına gecesi yaptı eğlendik ..düğünde kızı almaya gelirler ya hani evinden tesadüfen kardeşimde burda öğretmendi onun evinden çıktım erkek kardeşim kuşağımı falan bağladı işte..çok hüzünlüydüherkes ağladı akrabalarım annem babam çok zor gurbete kız vermek
Valla bizde önce eşim duş aldı abdest aldı, sonra ben....
O önde ben arkada namaz kıldık..
Sinem bende namaz bilmiyorum, eşim beni takip et dedi...bide duaları dışından mırındandı bende içimden okudum...nerde hangi dua okuncak hiçbişy bilmiyorum
ay bi yaşıma daha girdim ohaaa diycem çok ayıp vallaevet kızlar kabus gibi bir geceydi yanii
zaten salondan çıkarken moralim bozuldu annesi eşimin boynuna atlayıp ağlamaya başladı ama ne biçiiim
sanki bir daha asla görmiycek
biz yine şoklarda tabi
sanki kız veriyo gurbete
Ohaa yaaaa
Bide kendi evleri gibi çay koymuşlar bisküvimi yemişler çüşşşşşş
Bizede kapıdan yaptılar işte bal yağ falan ama kimse içeri girmedi...beni soktular içeri...eşimi kapıda yumrukladılar
Hatta eşim ilk benm ayakkabımı çıkarmak için eğilmişti ,bi baktım eteğimin altında fırtt içeri kaçtı....kuzenleri aaa olmaz dediler çık falan neyse çıktı eşim kapıya...yumrukları yedi öle girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?