2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu bizdede aynısı oldu eşim duşa girdi o çıkana kadar ben gelinliğimi çıkardım sonra eşim önce ben arkasında namaz kıldık. Bende bilmiyorum kılmasını. eşim sesli söyledi bende tekrar ettim. çok tuhaf duygulardı yaaa

Off canım seninkide çok zormuş.

Ay bende evden çıkarken çok ağlamıştım

o gece ki namazda edilen dualar reddolunmazmış. biz uzun uzun dua ettik sonra öyle bi duygu yüklendi ki sarıldık kaldık öylece seccadede.
biz de o olaydan sonra bi ağlama krizi oldu tabisi kılmadık namaz
çay içtik biz de..
sonra dedik namazımızı kılalım
durduk yan yana
beni aldı bir gülme :26: eşimi de
tövbe allam çarpılacaz da orda
sonra baştan abdest alıp kıldık namazımızı

nektarcım
benm kayınvalidem de biz nişanlandıktan bi kaç gün sonra somurttu oturuyordu ne o anne dedim sorun mu var?
yok dedi ben oğlum evleniyor evimden gidecek diye çok üzülüyorum dedi. nerdeyse ağlıycak ııığğğyyy

canım sana yapılanlarda aslında hurafe ama zararsız ve hoş iyi niyetli şeyler.

bizdede olmadı ama meraklıyımya ben okumaya araştırmaya, mesela içi bozuk para dolun testi kırma bolluk bereket olsun diye, bal yalatmak, ağız tadıyla oturun diye, yağ bilmiyorum . keşkesorsaydın onunda anlamını

Nek sizinkilere acayip sinirlendim ahhh aahhhhh şuan bile karşıma gelseler yolarım saçlarını başlarını.nasıl bir terbiyesizlik kendini bilmezlik yaa

benim en sinir olduğum noktada saçıma doldurulan tokalarayy çıkarana kadar öldük eşimle mahsuscuktan doldurmuş tokaları uyuz kuaför

ay bi yaşıma daha girdim ohaaa diycem çok ayıp valla
öyle bir kaynanam var işte, ahh ahh o ilk zamanlar kabus gibiydi hatırlamak bile istemiyorum, hep kavga ettik onlar yüzünden

üzülüyosan da belli etme dimmi ama
insan kendini tuhaf hissediyor :26:

bizimde düğün sonunda herkes gitti işte vedalaştık, ailelerle, herkesle normal vedalaştık yani, ama kayınvalidem sevgilime bir sarıldı zor ayırdılar bayılacak gbi ağladı, zorla çekiştirdiler aldılar götürdüler, ben ve ailem çok şaşırmıştık :90:

dimmi, annem de aynen böyle duygular içersindeydi işte
neyseki geldi geçti

ben lafımı esirgemem o yüzden de çok sevmezler beni zaten :))) (çok da tın ya)
ben de sanki kız mı veriyorsun benm annem mutluluğum için seviniyor sen nerdeyse ağlıycaksın dedim. hala kıskanıyor eşimle ben yanyana otursak kıskanır. gıcık oluyorum ya. onlar yüznden ilk aylarımız zehir oldu biz de hep onlar yüzünden tartıştık. gece 1 de bile çıkıp geldiler. gece 2 de kaynanam eşimi arar özledim oğlum diye. müsait olmadığımız zaman meşgule atsa çatlar meraktan yine arar

inanamıyorum uyuzlar sanki kız veriyolar bide yanlarındalar hayret bişey yabayılacak gibi ağlamak neyin nesi

dilsad benimkide günlük arar eşimi meraklıeşim birinde beni öpüyodu annesi başını çevirdi diğer tarafa gözleri doldukıskamak değilde bu nedir??

:60 bizde çok şaşırmıştık.

sevgilim ailesine aşırı bağlıydı, öyleki onların evle bizim evimiz arası arabayla 10 dk yürüyerek 20 dk.

ama nlardan eve geldiğimizde sevgilim arardı biz geldik anne diye. çok kızarım ama birtaraftanda gülerdim

artık değişti hiiiççç olmuyo

dilsad benimkide günlük arar eşimi meraklıeşim birinde beni öpüyodu annesi başını çevirdi diğer tarafa gözleri doldukıskamak değilde bu nedir??
misal eşin senin anneni öpse kıskansın da sende niye öyle tepki veriyo
ay şu kaynanaların hepsi ayr model he

biz her hafta gittiğimizde orda kalıyoruz yoksa kaynanam küsüyor ve eşime hakkını helal etmiyor üstelik evlerimizin arası on dk. önceden her geldiklerinde bizde kalmaya çalışıyorlardı bende eşimi mutfağa çekip sokrandım duymuşlar artık kalan yok :)
nefret ediyorum yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…