o gece ki namazda edilen dualar reddolunmazmış. biz uzun uzun dua ettik sonra öyle bi duygu yüklendi ki sarıldık kaldık öylece seccadede.
Valla bizde önce eşim duş aldı abdest aldı, sonra ben....
O önde ben arkada namaz kıldık..
Sinem bende namaz bilmiyorum, eşim beni takip et dedi...bide duaları dışından mırındandı bende içimden okudum...nerde hangi dua okuncak hiçbişy bilmiyorum
canım bizim düğünle kına gecesi arasında tam 1 hafta vardı ..kayseride kına gecesi yaptık (düğün gibi)..kına gecesi bitti eşim ve ailesi ertesi gün gittiler canım sonra düğüne 4 gün falan kala biz gittik eksiklerimizi falan hallettik erkek evi 1 gün öncesi kına gecesi yaptı eğlendik ..düğünde kızı almaya gelirler ya hani evinden tesadüfen kardeşimde burda öğretmendi onun evinden çıktım erkek kardeşim kuşağımı falan bağladı işte..çok hüzünlüydüherkes ağladı akrabalarım annem babam çok zor gurbete kız vermek
biz de o olaydan sonra bi ağlama krizi oldu tabisi kılmadık namazo gece ki namazda edilen dualar reddolunmazmış. biz uzun uzun dua ettik sonra öyle bi duygu yüklendi ki sarıldık kaldık öylece seccadede.
Ohaa yaaaa
Bide kendi evleri gibi çay koymuşlar bisküvimi yemişler çüşşşşşş
Bizede kapıdan yaptılar işte bal yağ falan ama kimse içeri girmedi...beni soktular içeri...eşimi kapıda yumrukladılar
Hatta eşim ilk benm ayakkabımı çıkarmak için eğilmişti ,bi baktım eteğimin altında fırtt içeri kaçtı....kuzenleri aaa olmaz dediler çık falan neyse çıktı eşim kapıya...yumrukları yedi öle girdi
öyle bir kaynanam var işte, ahh ahh o ilk zamanlar kabus gibiydi hatırlamak bile istemiyorum, hep kavga ettik onlar yüzündenay bi yaşıma daha girdim ohaaa diycem çok ayıp valla
üzülüyosan da belli etme dimmi amanektarcım
benm kayınvalidem de biz nişanlandıktan bi kaç gün sonra somurttu oturuyordu ne o anne dedim sorun mu var?
yok dedi ben oğlum evleniyor evimden gidecek diye çok üzülüyorum dedi.nerdeyse ağlıycak ııığğğyyy
nektarcım
benm kayınvalidem de biz nişanlandıktan bi kaç gün sonra somurttu oturuyordu ne o anne dedim sorun mu var?
yok dedi ben oğlum evleniyor evimden gidecek diye çok üzülüyorum dedi.nerdeyse ağlıycak ııığğğyyy
dimmi, annem de aynen böyle duygular içersindeydi iştecanım sana yapılanlarda aslında hurafe ama zararsız ve hoş iyi niyetli şeyler.
bizdede olmadı ama meraklıyımya ben okumaya araştırmaya, mesela içi bozuk para dolun testi kırma bolluk bereket olsun diye, bal yalatmak, ağız tadıyla oturun diye, yağ bilmiyorum . keşkesorsaydın onunda anlamını
Nek sizinkilere acayip sinirlendim ahhh aahhhhh şuan bile karşıma gelseler yolarım saçlarını başlarını.nasıl bir terbiyesizlik kendini bilmezlik yaa
misal eşin senin anneni öpse kıskansın da sende niye öyle tepki veriyodilsad benimkide günlük arar eşimi meraklıeşim birinde beni öpüyodu annesi başını çevirdi diğer tarafa gözleri doldu kıskamak değilde bu nedir??
aaa gece mi kalıyosunuz :26: uzak mı oturuyolar ki?biz her hafta gittiğimizde orda kalıyoruz yoksa kaynanam küsüyor ve eşime hakkını helal etmiyor
nefret ediyorum yaaa
misal eşin senin anneni öpse kıskansın da sende niye öyle tepki veriyo
ay şu kaynanaların hepsi ayr model he
aaa gece mi kalıyosunuz :26: uzak mı oturuyolar ki?
..
ay günde 3-4 defa kayseri parkı arıyorum ya hep funda düşüyo aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?