2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amin inşallah canm sağol...teşkr :)

valla ne bilim öle derler bebek konusunda...akşam arkadaşı arıcam sölücem regl im gelemicem...yok derseki gel bişey olmaz giderim...

Ay ben sizi çok merak ediyorum yaaaaa eşinle şirin çift

anlatışa bak şirinefırlamalar sizi çok sevimlisiniz

Gelin misafirimiz olun ozman :)

bence de canım. evlendirmeseymiş. ben de sinirleniyorum çok.
ramazanda bi akrabalarına gittik iftara. yer sofrası kurmuşlar. eşim oturdu ben biraz geride oturuyordum baktım kaynanam eşimin yanına oturmaya çalışıyor oturduğum yerden kalkmadan fışşt kaydım eşimin yanına. oturamadı ne bozuldu ama yarı havada kaldı bi yerleri sandalyede oturmuş gibi oldu havada. ii yaptım. anlasın onun yeri artık benm yanımmm :)

ayyy tam benlik mevzuları kaçırmışım yaa
o para dolu testiyi bende de kırdılar ama kayınvalidem attı kırdı içinde para ve kuruyemiş vardı

benim kayınvalidem de al şu sinir küpünü git yetti artık canıma derdi eşimden için
evlendik biraz değişti geçen gezmeye gittik tesadüfen aradı eşimde şurdayız die söleyince aaaa beni nie götürmedin demiş şaşırdım kaldım

o zaman oğlunun evlendiğini kabullenecek başka çaresi yok.
ben birazdan çıkacam kızlar midem çook yanıyor grşrs ii sohbetler.

evet benmde hoşuma gitti sadece, anlamından inançtan değil...
Valla yağı sorduydum da unuttum :))

hahahaha

Ay onu ilk zamanlarda babanesi yapıyodu...onlara nezamn yemeğe gitsek , benim kayınvalidemlerle falan...hemen eşimin yanına kuruluyodu

unutmuşumm ben onların evine gidince gelin almada, elime ekmek ve çikolata dolu tepsi verdiler. evdeki herkese tuttum. kaynanam da bana çikolatadan yedirdi eliyle.tatlı konuşalım diyeymiş miş miş :)

Ben kaynanamdan kaynanalık görmedim...ama babanesi kaynanam olsaydı heralde boşardım eşimi Allah korumuşşş:18:

bu kaynanaların hepsi aynı galiba. biz de evlendikten 2 gün sonra annesi bana ve bi sene önce evlenen eltime, oğullarım çok erken evlendi, ayırdınız beni oğullarımdan falan dedi. eltim de erken evlendik biz de, sen ondan önce kız bakmıyor muydun eşime dedi ben zaten oğlunu alıp Kıbrıslara geleceğim için baş düşmanıydım kaynanamın. eşimin pasaportu geldiğinde muhtarlığın önünde oturup ağlamıştı. ben bastım geldim eltimin evine, eşim annesini kandırıp getirdi. kayınpederim de kızmıştım kaynanama ama birşey diyemedi. benim kaynanam korkutmuş herkesi, kimse birşey demiyor. biz evlenmeden önce rahmi alındı kayınvalidemin, psikolojisi bozuldu diye kimse hiç birşeyine ses etmiyordu. şimdi benimle tatlım, kızım diye konuşur. ki hiç bir gelinine böyle konuştuğu görülmemiştir şimdiye kadar

adetlere gelince, ben evden çıkarken babam ayakkabıma para sıkıştırdı, gelin gittiği yere bereket götürsün diye yaparlar bizde. evden çıkarken de, kınada da hiç ağlamadım ben. kuaför yüzünden geç kalmıştık biraz, herşey koştura koştura oldu. kuşak merasimi, evden çıkma, nikah salonuna yetişip foto çektirme. hatta o kadar koşturmuşuz ki, nikah salonuna yavaş yavaş girip yürüyün derler ya, biz orda bile koşturuyorduk nerdeyse. hatta takıldılar bize bu kadar mı heveslisiniz evlenmeye diye. eşimin tarafıyla ilgili hiç bir adet yapılamadı çünkü bizim kendi evimiz yoktu malum. Karşıyaka'da ev tutmuştuk, oraya gittik biz. Ben koştura koştura gelinliğimi çıkarttım, çok sıkışmıştım:78::78: sonra saçlarımı çözdük beraber. sonra duş alıp hazırlandık, annemlere gittik. ablamları alıp beraber bara gittik kutlamaya. eve döndüğümüzde gece 2'yi geçiyordu. namaz kılmadık biz de. zaten alkollü kılınmaz malum. sonrası da :89::89::89:

yarenaydanda dinledikdilekkkkkkkkk sıra sende anlat bakalım sizinki nasıl oldu

Son düzenleme:
Kaynana şikayetlerini kaçırmışım. Benimki bu aralar iyi sadece sabahları o berbat sesiyle şarkı söylemesi dışında bi olumsuzluk yok. Kaptırarak söylüyor bide sesi güzel olsa keşkee :)) Bende akşam duşa girmiştim saçımı kurutup yatmıştım baktım fön makinesi bana bakıyor onu çalıştırdım yalandan saçımı yapıyor gibi sesi bastırdım napıyım :))

bizim düğünde sahneye çıkan assolistler gibi olmuştu. Herkes ona assolist gibi olmuştun diyor bi kere dedi ki ya ben niye mikrofon alıp bi şarkı söylemedim ki bende salonda kimse kalmazdı diye espri yaptım. Kaynana gayet ciddi bi şekilde niye benim sesi güzel ki dedi :))) Kalakaldım öyle :))

düğünden sonra bizde kayınvalidemin evine gittik imam nikahı kıyıldı çay çorba falan beni oturtular herkes başımda ama hiç yadırgamadım olayları insanlara 7 yıldır alışmıştım diğer eltimde de neler yaptıklarını görmüştüm o yüzden herşey normaldi bana göre benden sonra evlenen eltim de odada sadece hoca olcak demiş annesi kimseler görüp etmeden bi odada kıydırdılar imam nikahını. Sonra da gittiler. Bizimde kalabalık bi konvoy geldik eşimin arkadaşları sırtını yumruklıcaz die koşturuo biz kaçıouz bir cob ile gelmişti neyse çok saldıramadım ben eve sokuverdim hemen

kızlar albümler bölümünde bir kız internet kampanyalarında kazandıklarını koymuş bir baksanıza ne kadar şanslıymış kız.

Ay biz ilk gecemizde uyuduk yaa :)) ben çok yorgundum aşkım dedim uyuyalım mı Oda zorlamadı...tabi azcık oynaştık attık herşeyii:92: Ama biraz da ürktüm herall Uyuduk sadece

Kızlar benm tokaları kuzeni çıkardı eşimin yaaa...eve bi geldik abdest alcam ojeler var. Aseton yokk Eşimn kuzenini (kız) aradık aseton getirdi o gelen kadar eşim tokalrımı çıkartıyodu daha doğrusu yoluyodu saçımı...e canım acıdı kızdım bırak dedim ben çıkartırım...neyse asetonu getirdi ,gelmişken dedim yardım et :))))

merhaba kızlar nasılsınız

ben evdeyim dün kardeşimle marmara forma gittik merak etmiştim bugünde canan tanın piraye sini bitirdim çok güzel bir roman

elfim sevindim senin adına ailenle beraber ne güzel değişiklikte olur.

bende haftaya çarşamba bursaya gidiyorum kardeşimle orda bir kaç gün kalıcam orduda dershaneye giderken yanında kaldığım aile oraya taşındı onları ziyaret edicem bursayıda görmemiştim merak ediyodum ordanda amasraya geçmeyi düşünüyorum otobüs bulursam amcamın kızı var orda

ay Allahım yaa ben sabahlaı sürekli çemkiririm kadın nasıl neşeli uyanıyor öyle şarkılar felan

cop muyazık be ..bizimkide kendini zor kurtardı kapı önünde kendisini dövmeyi bekleyen kalabalık vardı
bu dövme olayı niye yapılır merak ettim
kızlar albümler bölümünde bir kız internet kampanyalarında kazandıklarını koymuş bir baksanıza ne kadar şanslıymış kız.
link versene canım :)))

bizde de "olamamıştı"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…