ayyy canım yaablam da aynı şeyi yaşadı evine bi gitmiş kapıda ordu bekliyor erkek tarafından. Evi gezip gitmişler.
Benm sadece gelin almadan sonra eve girerken dedesi şeker attı başımdan bi de gelinliğimi çıkarıp duş aldım orda. Kuaföre gitmeden önce. O zaman yağda yumurta adetleriymiş onu yedirdiler.
Yeni doğan bebeğe gitme konusunda ablamın bebeği doğduğunda ben regl dim. Her an yanındaydım hiç de bişe olmadı batıl onlar.
Zuzucum baktım canım allah mest etsin sen de çok güzel olmuşsun
Ay ben sizi çok merak ediyorum yaaaaa eşinle şirin çift
anlatışa bak şirinefırlamalar sizi çok sevimlisiniz
:90:aaa gece mi kalıyosunuz :26: uzak mı oturuyolar ki?
..
ay günde 3-4 defa kayseri parkı arıyorum ya hep funda düşüyo aklıma
canım msjı düzenledim
on dk aramız
canım sana yapılanlarda aslında hurafe ama zararsız ve hoş iyi niyetli şeyler.
Bizdede olmadı ama meraklıyımya ben okumaya araştırmaya, mesela içi bozuk para dolun testi kırma bolluk bereket olsun diye, bal yalatmak, ağız tadıyla oturun diye, yağ bilmiyorum . Keşkesorsaydın onunda anlamını
nek sizinkilere acayip sinirlendim ahhh aahhhhh şuan bile karşıma gelseler yolarım saçlarını başlarını.nasıl bir terbiyesizlik kendini bilmezlik yaa
bence de canım. Evlendirmeseymiş. Ben de sinirleniyorum çok.
Ramazanda bi akrabalarına gittik iftara. Yer sofrası kurmuşlar. Eşim oturdu ben biraz geride oturuyordum baktım kaynanam eşimin yanına oturmaya çalışıyor oturduğum yerden kalkmadan fışşt kaydım eşimin yanına. Oturamadı ne bozuldu ama yarı havada kaldı bi yerleriSandalyede oturmuş gibi oldu havada. Ii yaptım. Anlasın onun yeri artık benm yanımmm :)
ayyy tam benlik mevzuları kaçırmışım yaa
o para dolu testiyi bende de kırdılar ama kayınvalidem attı kırdı içinde para ve kuruyemiş vardı
benim kayınvalidem de al şu sinir küpünü git yetti artık canıma derdi eşimden için
evlendik biraz değişti geçen gezmeye gittik tesadüfen aradı eşimde şurdayız die söleyince aaaa beni nie götürmedin demiş şaşırdım kaldım
ay Allahım yaa ben sabahlaı sürekli çemkiririm kadın nasıl neşeli uyanıyor öyle şarkılar felanKaynana şikayetlerini kaçırmışım. Benimki bu aralar iyi sadece sabahları o berbat sesiyle şarkı söylemesi dışında bi olumsuzluk yok. Kaptırarak söylüyor bide sesi güzel olsa keşkee :)) Bende akşam duşa girmiştim saçımı kurutup yatmıştım baktım fön makinesi bana bakıyor onu çalıştırdım yalandan saçımı yapıyor gibi sesi bastırdım napıyım :))
bizim düğünde sahneye çıkan assolistler gibi olmuştu. Herkes ona assolist gibi olmuştun diyor bi kere dedi ki ya ben niye mikrofon alıp bi şarkı söylemedim kibende salonda kimse kalmazdı diye espri yaptım. Kaynana gayet ciddi bi şekilde niye benim sesi güzel ki dedi :))) Kalakaldım öyle :))
bu dövme olayı niye yapılır merak ettimcop muyazık be ..bizimkide kendini zor kurtardı kapı önünde kendisini dövmeyi bekleyen kalabalık vardı
link versene canım :)))kızlar albümler bölümünde bir kız internet kampanyalarında kazandıklarını koymuş bir baksanızane kadar şanslıymış kız.
bizde de "olamamıştı"Ay biz ilk gecemizde uyuduk yaa :)) ben çok yorgundum aşkım dedim uyuyalım mıOda zorlamadı...tabi azcık oynaştık attık herşeyii :92: Ama biraz da ürktüm herall Uyuduk sadece
Kızlar benm tokaları kuzeni çıkardı eşimin yaaa...eve bi geldik abdest alcam ojeler var. Aseton yokkEşimn kuzenini (kız) aradık aseton getirdi o gelen kadar eşim tokalrımı çıkartıyodu daha doğrusu yoluyodu saçımı...e canım acıdı kızdım bırak dedim ben çıkartırım...neyse asetonu getirdi ,gelmişken dedim yardım et :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?