2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vay be kız birsürü şey kaz<anmış..
valla nektarcım bende bilmiyorum niye döverlerse bide erkek tarafı dövüyokız tarafı dövse hadi anlıycam

Canım keşke neşeli şarkı söylese. türk sanat müziğinden tut arabeske kadar söylüyor. Bide sanki değiştir yarışması bir şarkıyı 1 dk. fazla söylemez diğerine geçer. Geceden kendine repertuar hazırlıyor kendine galiba :)))

ay bizim ilk gece çok zordu nette okuyordum hep kasmayın rahat olun. yok anacım kim acımıyor diyorsa yalan söylüyor.

valla ben acı falan hatırlamıyorum hafif sızladı o kadar. ben kriz geçiriyordum, herkes bizi düşünüyor şimdi, babam nasıl uyucak acaba diye. ama halim çok komikti, gülüyordum sürekli. hafif de kıyak kafam. çok hoş olmuştu:78::78::89:

Nette okuduklarımdan birinde cesaret için biraz için diyordu seninki ondan olabilir. Ben ağlamıştım ya :))) Şimdi gülüyorum ama rezillik yani. Eşim hep der o masum halini unutamam diye :))

ben çok ağlamıştım ve çok kan vardı
hatta sonrasındaki 6-7 seferde hep kan vardı
öyle yani, ay hatırlamak istemiyorum benimkisi kabustu yaa

ben çok ağlamıştım ve çok kan vardı
hatta sonrasındaki 6-7 seferde hep kan vardı
öyle yani, ay hatırlamak istemiyorum benimkisi kabustu yaa

Aynen canım.. Bide ben hep kendi evimizde olsun istiyordum sabah saat 5 te uçağımız vardı o gece olmalıydı bana göre. Böyle özel bi anı otel odasında istemiyordum. kan revan içinde geçti. Benimde sonraki 4 gün lekelenme tarzı oldu. tatilde hep günlük ped kullandım.

Ya bide ne sorucam size. Çarşafı yıkadınızmı yoksa saklayan varmı? Bizde çarşafın 4 te 1 i kadar bi örtü örterler yatağa. Ben onu sakladım :))

bizde de serilir, ama nevresim de batmıştı
yıkadım ben ikisini de, niye saklim ki onu :26:
eşime sordum yıka ben biliyorum ya kim sormaya cesaret eder onu demişti..

ayyy o çarşaf peki öylece mi sakladın kanlı yani yıkadın mı ben anlayamadım orayı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…