ay evet yaa nekadar şanslıymışş
ay Allahım yaa ben sabahlaı sürekli çemkiririm kadın nasıl neşeli uyanıyor öyle şarkılar felan
bu dövme olayı niye yapılır merak ettim
link versene canım :)))
bizde de "olamamıştı"
aynennnnnnay bizim ilk gece çok zordu nette okuyordum hep kasmayın rahat olun. yok anacım kim acımıyor diyorsa yalan söylüyor.
Zeynepcim teşekkür ederim canım. Oh sende gezicen bol bol. Sanada iyi gelir
valla ben acı falan hatırlamıyorum hafif sızladı o kadar. ben kriz geçiriyordum, herkes bizi düşünüyor şimdi, babam nasıl uyucak acaba diye. ama halim çok komikti, gülüyordum sürekli. hafif de kıyak kafam. çok hoş olmuştu:78::78::89:
evet iyi gelecek eşimin zorlaması olmasa evden çıkmaya niyetim yok ama kafamı dağıtmam için iyi gelecek
ben çok ağlamıştım ve çok kan vardı
hatta sonrasındaki 6-7 seferde hep kan vardı
öyle yani, ay hatırlamak istemiyorum benimkisi kabustu yaa
Ohh gezenti seniii :)))
ama yine senin elinde. Kendini gittiğin yerlerdede salarsan toparlanmadan geri dönersin.
biliyorum canım toparlamaya çalışıyorum kolay olmuyor resmen herkesten kaçıyorum kimseyle görüşmüyorum biri bna bişe sormasın diye
bizde de serilir, ama nevresim de batmıştıAynen canım.. Bide ben hep kendi evimizde olsun istiyordum sabah saat 5 te uçağımız vardı o gece olmalıydı bana göre. Böyle özel bi anı otel odasında istemiyordum. kan revan içinde geçti. Benimde sonraki 4 gün lekelenme tarzı oldu. tatilde hep günlük ped kullandım.
Ya bide ne sorucam size. Çarşafı yıkadınızmı yoksa saklayan varmı? Bizde çarşafın 4 te 1 i kadar bi örtü örterler yatağa. Ben onu sakladım :))
Aynen canım.. Bide ben hep kendi evimizde olsun istiyordum sabah saat 5 te uçağımız vardı o gece olmalıydı bana göre. Böyle özel bi anı otel odasında istemiyordum. kan revan içinde geçti. Benimde sonraki 4 gün lekelenme tarzı oldu. tatilde hep günlük ped kullandım.
Ya bide ne sorucam size. Çarşafı yıkadınızmı yoksa saklayan varmı? Bizde çarşafın 4 te 1 i kadar bi örtü örterler yatağa. Ben onu sakladım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?