- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bizde de serilir, ama nevresim de batmıştı
yıkadım ben ikisini de, niye saklim ki onu :26:
eşime sordum yıka ben biliyorum ya kim sormaya cesaret eder onu demişti..
ayyy o çarşafpeki öylece mi sakladın kanlı yani yıkadın mı ben anlayamadım orayı :44:
başka topiğe de gelmiyo ki, yazmaya fırsatı olmadı sanırım..Kızlar alisha niye bizim topiğe artık hiç gelmiyo:26:
zuzum bana dedin galiba gezenti diye insanın canı sıkılıyor evde bişey yapasım gelmiyor
Böyle giderse tatilde sana iyi gelmicek.
elfim biz de çarşaf sermiştik hem ev kiralıktı eşyalar da. ben onun için daha önceden anneme sormuştum nasıl yapmak lazım diye. o çarşafı da aynı gece attım zaten çöpe. zaten bende çok az gelmişti. sonrasında da hiç olmadı. kimse sormadı bana çok şükür. zaten kimseye sorabilecek tavizi vermedim ben
biliyorum ama insan korkuyor ister istemez tekrar hamile kaldığımda yine böyle bişe olurmu diye
sana didim canım :) git gez tabisii
biliyorum ama insan korkuyor ister istemez tekrar hamile kaldığımda yine böyle bişe olurmu diye
Aferin zeynep aferin bu psikolojide git sen devam et. Bence eşine söyle senin psikoloğa görünmen lazım. Olumsuzluktan başka bişey düşünemiyorsun.
başka topiğe de gelmiyo ki, yazmaya fırsatı olmadı sanırım..
kızma be canım eşim zaten korkuyor bana göstermemeye çalışıyor psikolog hap veriyo ben hap istemiyorum olumsuzluk değil insanlar etrafımda değişik değişik şeyler anlatınca neyse ben kapatayım bu konuyu
tatlım yaa yapma böledaha çok yeni ve kötü bi olay ama lütfen sonrası için pozitif ol kendini kahretme arkadaşım yaa
Kızma anlamında söylemedim öyle ya kırdıysam özür dilerim. Sadece iyi olmanı istiyorum canım.
biliyorum canım benim kızma anlamında söylemediğini ne özrü siz olmasanız daha zor olurdu ben en ince şeyi kafaya taktığım için hep kendime yapıyorum arada oluyo böyle toparlayacğım kendimi söz veriyoum
zeynepcim böyle düşünme, korkutma kendini lütfen. moralini yüksek tutman lazım. şöyle düşün ki genelde birçok insanda ilk bebişte bu tip problemler yaşanıyor. ablam da ilk bebişi karnında kaybetmişti, annemin de ilk bebişi düşmüş ve çevremde böyle birçok kişi var. inan bana hepsinin ikinci gebelikleri gayet sağlıklı geçti ve sağlıkla kucaklarına aldılar bebişlerini. sen de öyle olacaksın hayırlısıyla. insan mutlaka korkuyor ama kötü düşünme sürekli. hem bizim dualarımız da seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?