2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizde de serilir, ama nevresim de batmıştı
yıkadım ben ikisini de, niye saklim ki onu :26:
eşime sordum yıka ben biliyorum ya kim sormaya cesaret eder onu demişti..

Anenannem kaynanana göster diye tutturmuştu. Eski kafa işte. bende kaynanama dedim yok kızım bana göstermene gerek yok anneannen yine sorarsa gösterdim dersin dedi :))

ama balayı dönüşü hemen görümcem beni odaya çekti tabi çok sonraları huyunu öğrenince aslında iyi niyetinden değilde annesi ile iş birliği yapıp meraktan sormuş olduğunu çözdüm bende saf anlatmıştım :))

K.validemin fikirlerinide öğreniyorum diziler sayesinde. Mesela öbgz deki berrin için diyor hem kız değildi hem hakan onu kabul etti bide yaptıklarına bakkk..

elfim biz de çarşaf sermiştik hem ev kiralıktı eşyalar da. ben onun için daha önceden anneme sormuştum nasıl yapmak lazım diye. o çarşafı da aynı gece attım zaten çöpe. zaten bende çok az gelmişti. sonrasında da hiç olmadı. kimse sormadı bana çok şükür. zaten kimseye sorabilecek tavizi vermedim ben

benimde çok azdı yok denecek kadar çarşaf ölece duruo çarşaf bana kimse hiç bişi sormadı senin gibi bende o tavizi vermedim diğer evlenenler gece 2de aramış mesela tmm demiş öle şey mi olur yaa benim eşimde hiç öle bi konunun lafını etmedi

biliyorum ama insan korkuyor ister istemez tekrar hamile kaldığımda yine böyle bişe olurmu diye

Aferin zeynep aferin bu psikolojide git sen devam et. Bence eşine söyle senin psikoloğa görünmen lazım. Olumsuzluktan başka bişey düşünemiyorsun.

Aferin zeynep aferin bu psikolojide git sen devam et. Bence eşine söyle senin psikoloğa görünmen lazım. Olumsuzluktan başka bişey düşünemiyorsun.

kızma be canım eşim zaten korkuyor bana göstermemeye çalışıyor psikolog hap veriyo ben hap istemiyorum olumsuzluk değil insanlar etrafımda değişik değişik şeyler anlatınca neyse ben kapatayım bu konuyu

Kızma anlamında söylemedim öyle ya kırdıysam özür dilerim. Sadece iyi olmanı istiyorum canım.

tatlım yaa yapma böle daha çok yeni ve kötü bi olay ama lütfen sonrası için pozitif ol kendini kahretme arkadaşım yaa

neyse canım desteğiniz için sağolun allahım daha büyük acılar göstermesin benden daha acı şeyler yaşayan var allahım sabrını veriyo işte belkide en ufak şeyi kafama taktığım için kendi kend,me acı çektiriyorum eşimede tabi

kızlar bende saklamadım hatta kalırsa kokmazmıki:26:yıkadım ..neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar öğüyorum sizi:79:

zeynepcim böyle düşünme, korkutma kendini lütfen. moralini yüksek tutman lazım. şöyle düşün ki genelde birçok insanda ilk bebişte bu tip problemler yaşanıyor. ablam da ilk bebişi karnında kaybetmişti, annemin de ilk bebişi düşmüş ve çevremde böyle birçok kişi var. inan bana hepsinin ikinci gebelikleri gayet sağlıklı geçti ve sağlıkla kucaklarına aldılar bebişlerini. sen de öyle olacaksın hayırlısıyla. insan mutlaka korkuyor ama kötü düşünme sürekli. hem bizim dualarımız da seninle

Kızma anlamında söylemedim öyle ya kırdıysam özür dilerim. Sadece iyi olmanı istiyorum canım.

biliyorum canım benim kızma anlamında söylemediğini ne özrü siz olmasanız daha zor olurdu ben en ince şeyi kafaya taktığım için hep kendime yapıyorum arada oluyo böyle toparlayacğım kendimi söz veriyoum

Yarenayın dediği gibi dualarımız seninle canım..

tamam canım işallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde bi bbeğim olacak allah razı olsun sizlerden siz olmasınız iyiki varsınız işallah bir gün yüz yüzede görüşmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…