bugünde bittiYarın son
Bende şimdi k.valideme gidim dioumEşimi de arayıp oraya gel dicem süpriz olur sevinir şimdi
çekilişler kampanyalar topiğindeydi:26:
alisha niye bizim topiğe uğramaz oldun
cnm yaaaaaaa benim de bu ay öle oldu noluo anlamadım insanın karnı her gün ağrır mı, ağrıdı walla bu reglimde :44:aynen kanamam da eskisinden çoktu. ağrı kesici almıştım keser derler kanamayı ama bende artırdı heralde ?kızlar bende inanılmaz bi sancı var anlam veremiyorum çok kötüyümreglimin 4. günü sadece ilk gün sancı olurdu:26:bide kanamam çok fazla niye böyle oldu acaba:26:
aaaaaaaaaaaa ilk defa duyuorum o nası bi şeymiş öle.Bende öle biliym gidilmez diye...
Ama kimisi gidiyomuş ...bebeğe bakmazsan bişey olmaz diyolar bide eve girerken "annen gibi" dersen de bişey olmazmış....
yok bana yapılmadı hiç bu tür şeyler..
ama düğün gecesi yapılan terbiyesizliği hiç unutmam..
eve geldik kapının öndünde bir sürü insan, şok oldum.. açtık kapıyı girdik eşimle, hurra daldılar
kayınpederim, eşimin büyük abisi, eltim, amcasının karısı, küçük kaynım, daha bir kaç kişi hatırlamıyorum..
beni amcasının karısı (yenge diyim) eltimle yatak odasına götürdü, gelinliğimi çıkartmaya yardım ediyo.. ah ben ne salagım çemkirsene noluyo diye???? dondum kaldım robot gibi soyundum eşofman giydim.. elime havlu verdi abdest al diye, erkeklerin yanından geçip banyoya gittim ağliycak vaziyetteyim ama.. millet oturma odasında çay demlemiş bisküvi bulmuş dolaptan tıkınıyo..
sonra seccade sermişler yatak odasına kadın sürekli bişiler konuşuyo ama hiç hatırlamıyorum ne dediğini, eşimi çağırdı el ele tutuşturdu biziçıktıp gittiler..
günaydın kızlar
dün akşam k.valideme gittim eşimde oraya geldi tahmin ettiğim gibi sevindi koşa koşa geldi
ama babam rahatsızmış zature başlangıcı vardı kanında iltihap vardı sol kolum buz gibi dio dr biri hiç bişiyin yok demiş diğeri kalpte bi kaç sıkıntın var demiş
tekrar kan almışlar pzt sonuçlar. Ama eşim üzüldü tabii napsak die :26:
çok yakın bi arkadaşımız var bizim eşimle ortak ark. tatilde ona gitmiştik hatta kalmaya eşime fal baktı çok yakından erkek ölü var dedi. Kız yıllar önce üniversiteden bi ark. baktı tabut görüoum dedi çocuğun babası hastaydı ve öldükorktuk biz tabii faldan :18: kızdaa amannn sallıoum dedi ama geldik babam hastalandı şimdi valla korkar olduk yani eşimin fal gelio aklına ama bana sölemio
Allah korusun Dilekcim öyle kötü şeyler düşünmeyin..
günaydın kızlar
dün akşam k.valideme gittim eşimde oraya geldi tahmin ettiğim gibi sevindi koşa koşa geldi
ama babam rahatsızmış zature başlangıcı vardı kanında iltihap vardı sol kolum buz gibi dio dr biri hiç bişiyin yok demiş diğeri kalpte bi kaç sıkıntın var demiş
tekrar kan almışlar pzt sonuçlar. Ama eşim üzüldü tabii napsak die :26:
çok yakın bi arkadaşımız var bizim eşimle ortak ark. tatilde ona gitmiştik hatta kalmaya eşime fal baktı çok yakından erkek ölü var dedi. Kız yıllar önce üniversiteden bi ark. baktı tabut görüoum dedi çocuğun babası hastaydı ve öldükorktuk biz tabii faldan :18: kızdaa amannn sallıoum dedi ama geldik babam hastalandı şimdi valla korkar olduk yani eşimin fal gelio aklına ama bana sölemio
günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?