2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugünde bitti yarın son

bende şimdi k.valideme gidim dioum eşimi de arayıp oraya gel dicem süpriz olur sevinir şimdi

çekilişler kampanyalar topiğindeydi:26:
alisha niye bizim topiğe uğramaz oldun

yok be canımmmmm hep uğruom arada yazıom da ama walla fıratım olmadı kaç gündür ben de giremedim geçmiş baya birikmiş bu sefer okuyamadım bile ilk defa tam senin yazını gördüm nie girmio demişsin cevap yazayım dedim hoppp elektrikler gitti. bugün burda hava çok fenaydı antalya'nın yağmuru meşhurdur zaten yıktı geçti her yeriönce uydu bozuldu net gitti geldi sürekli sonra da malum elektikler

şu konuya da yorum yapmadan geçemicem ben de ne çarşafı sakladım ne bi şey yaptım zaten de çok az geldi. kocişime kendimi kapıdan kucakta taşıttırdım saçlarımdaki tokaları çıkarttırdım gına geldi adama nese işte öle ertesi sabah da kayınvalideye kahvaltıya. zaten bayram arifesi miydi neydi temizlik yapılıodu orda da. bi şey soran eden olmadı ama zaten ehrkes bilio o gece ne oldu ne bitti çok utanmıştık biz şimdi nası çıkıcaz oraya diodu eşim de

kızlar kusura bakmayın bişiler olduysa kaçırdım, dedim ya son geçmişi okuayamadım

salı günü annem biraz üşütmüş heralde evdeydi hastaneye gitmedi babamın yanına, ben de ona gittim bi bakiim die akşama kadar ordaydım. dün de dersten sonra annem yemeğe çağırdı yine oradaydım gece yarısı döndüm.dün biraz geçmişi okudum hatta zuzuşun fotolarına bile baktım ama buraya yorum yazamadan kociş geldi (

nese kızlar anlıcanız bi halt yaptığım yok ama yine de giremiom ne yazık ki. sizi de merak etmeden duramıom geçmişi okucam die göbeğim çatlıo.
hı göbek demişken benim karnım acıo kızlar yaa ben haftaya tekrar kadın doğuma gidicem sigorta işlemlerimi de hallettim artık doktora rahat rahat gidebilirim. ya bi baksın ben kendimi çok huzursuz hissediom hiç böle olmamıştı

tabii ki yine dayanamadım geçmişi okuayamadan çıkamadım
kızlar bende inanılmaz bi sancı var anlam veremiyorum çok kötüyümreglimin 4. günü sadece ilk gün sancı olurdu:26:bide kanamam çok fazla niye böyle oldu acaba:26:
cnm yaaaaaaa benim de bu ay öle oldu noluo anlamadım insanın karnı her gün ağrır mı, ağrıdı walla bu reglimde :44:aynen kanamam da eskisinden çoktu. ağrı kesici almıştım keser derler kanamayı ama bende artırdı heralde ?
Bende öle biliym gidilmez diye...

Ama kimisi gidiyomuş ...bebeğe bakmazsan bişey olmaz diyolar bide eve girerken "annen gibi" dersen de bişey olmazmış....
aaaaaaaaaaaa ilk defa duyuorum o nası bi şeymiş öle. ben de inanmam asla bu tarz mantığımın almadığı konulara. bi de aklıma geldi akşam ya da gece her neyse tırnak kesilmez derler buna da inanmam

cnm yaaaaaaaaaaaa çok kötü olmuş cidden ama insan o an heyecanla anlamıyor işte kim napıo neden yapıo. neyse geçmiş gitmiş olsun ama ayıp yani bu kadar da olmaz sizin karşı taraf da baya bi ilginçmiş!!!

günaydın kızlar
alisha bize arada bak canım özletme kendinibu ay bende novalgin içtim o çoğaltmış olabilir kanı belki:26:yine zor uyandım yataktan kalkmak işkence gibi geliyo:84:

günaydın kızlar

dün akşam k.valideme gittim eşimde oraya geldi tahmin ettiğim gibi sevindi koşa koşa geldi
ama babam rahatsızmış zature başlangıcı vardı kanında iltihap vardı sol kolum buz gibi dio dr biri hiç bişiyin yok demiş diğeri kalpte bi kaç sıkıntın var demiş
tekrar kan almışlar pzt sonuçlar. Ama eşim üzüldü tabii napsak die :26:

çok yakın bi arkadaşımız var bizim eşimle ortak ark. tatilde ona gitmiştik hatta kalmaya eşime fal baktı çok yakından erkek ölü var dedi. Kız yıllar önce üniversiteden bi ark. baktı tabut görüoum dedi çocuğun babası hastaydı ve öldü korktuk biz tabii faldan :18: kızdaa amannn sallıoum dedi ama geldik babam hastalandı şimdi valla korkar olduk yani eşimin fal gelio aklına ama bana sölemio

geçmiş olsun canım aklınıza öyle şeyler getirmeyin fallarada inanmayın geyiğine bizde çok bakarız baktırırz ama inanmamak lazım

Allah korusun Dilekcim öyle kötü şeyler düşünmeyin..

yaa düşünmüoum tabii fal sonuçta
ama eşimde epey üzülo farkındayım yani
ben de şimdi bi kitap yapıoum kalp damar prof.nün ona götürcem sonucları olmazsa sorarım deyince eşimde mutlu oldu
artık ailedekiler yaşlanıo hepimizin öle yani yaşlandıkça huysuzlaşıolar ama idare etmeliyiz onları

ben düşünüoum Allah başımızdan eksik etmesin. En çok babaannemi düşünüoum

geçmiş olsun canım aklınıza öyle şeyler getirmeyin fallarada inanmayın geyiğine bizde çok bakarız baktırırz ama inanmamak lazım

Ayşamm, geçmiş olsun canım.. topikte seni görmek çok güzel ayrıca

Dilek bence de aklınıza öyle kötü şeyler getirmeyin, iyi düşünün iyi olsun :)))

Günaydın herkese, ben bu sabah yine geç kaldım, az önce teşrif ettim

canım biz yeni evliyken kayınvalidemler yüzünden aramız hep bozuluyordu. tabi ona söylenmiyordu senin yüzünden die. bu bi tane 20li yaşlarda birini getirtmiş ilçeden. her şeyi biliyormuş falan. çocuk baktı benm falıma eşiminkine kaynanamınkine. işte bana dedi senin annen 2 ay önce öldü mü yok dedim. o zaman 2 ay sonra ölecek dedi. allaha şükür üstünden 10 ay geçti. annecim sapasağlam hayatta. kayınvalideme dedi ki bu gelinin annesinin evine gidince sana içecek ikram ederlerse içme okutmuşlar falan dedi. saçmaladı durdu. ne utanmıştım, korkmuştum o akşam. yok eşimde 18 yıllık büyü varmış biz mutlu olamazmışız falan. ama çok şükür rabbime çok mutluyuz. inanma onlara. ALLAH'tan başka kimse bilemez. ve rabbim en yakın zamanda şifasını versin babacığınızın.

Dilekcim öncelikle geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. öyle kötü şeyleri getirmeyin aklınıza lütfen. moralini ve eşinin moralini yüksek tut. unutun o fal olayını da.

günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..

günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..

canım az kaldı,dinlenerek geçir,bebiş sağlıklı sıhatlı, zamanında gelsin aramıza. yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…