2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..

cuma günü izne ayrılacaktın ya dün seni göremeyince çok merak ettik hatta elfi işyerini aradınasılsın evde hayat nasıl geçiyo

günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..

canımmmm dikkat et kendine iyi olmuş rapor alman ...evde de yorma kendini dinlen sürekli...

ama ben patronunu merak ettim yani dönüşünü diyim daha doğrusu konuşma fırsatın oldumu hiçç...inş raporu görünce salk salak konuşmamıştır:26:

günaydın kızlar,
çok merak ettik sizi
bol bol dinlenin, gün sayın artık kızınla

dilekçim Alla acil şifalar versin canıımm....başka bi doktora daha gösterin kalpden şüphelenmiş ya biri....

fundaaaa dün sana bi fatura kestim heee haberin olsun

bi müşteriden çıkış yapcaktım uyduruk isim arıyom :) bi tane kendime kestim uyduruktan bi tanede sana kestim :)) sen geldin o an aklıma
bitanede filize kesicektim hadi yeter dedim :)))) filiz alacağın olsun tamammı

hadiyaa aradınızmı:) ne dediler ayy canlarım yaa kasım anneleride merak etmiş..
dün sabah gidip rapor aldım sonra müdür geldi ben rahatsızlandığımda şehirdışındaydı doktora gittimi falan görmemişti dün işte girdim odasına önce tamam gidebilirsin dedi sonrada ee hiçkimseye göstermedin işi nolacak şimdi mecbur birini almamız gerek böle olmaz sinirli sinirli konuştu gider ayak gerizekalı insan kaynakları izin vermiyo başkasının alınmasına bayan bir müdür vardı o konuştu işte sen merak etme biz halledriz falan dedi dönünce başlarsın burası olmasa bile başka yer dedikorkma ama zaten yerime biri alınmadığı için problem olmaz heralde gerçi bellide olmaz bilmiyorum
herkesle vedalaştım öküzün odasına girdm bir isteğiniz yoksa gidiyorum diye yüzüme bile bakmadı tamam yok gidebilirsin görüşürüz dedi hayvan yaa..

günaydın kızlar,

Canım dikkat et geçmiş olsun. Merak ettik seni. Annendemisin? Evdemi?

canım benim

Kes canım kes :)) Uyduruk bi soyadı da ekle :))

tam öküzmüşcanım sen onları düşünüp moralini bozma bebeğini düşün güzelce dinlenmene bak hamileliğinin son günleri keyfini bozmabebeğinide inşallah salıklı bi şekilde kucağına alırsın

Telefona bi bayan çıktı seda hanımla görüşebilirmiyim dedim hangi seda dedi. Bende soyadını unuttum hamile olan dedim :)) Kadında güldü onun için hangi seda diye sordum dedi. o bu sabah izne ayrıldı dedi Bende neyse ben arkadaşıyım kendisini aradım teşekkür ederim dedim kapattım :))

amin canım inşallah..öküzün önde gideni insan değilki..

Canım dikkat et geçmiş olsun. Merak ettik seni. Annendemisin? Evdemi?

annemdeym cnm oda yarın burda olur heralde tek başımayım eşimde gece gelecek çok şükür..eşimde anneme git deyip durdu gelince sölicem bi kez bile arayıp gel demedi nasıl gitmemi istiyosun diye kendi kafasından gönderiyo beni..

hadi yaa bitane daha vardı seda:)
kızlar ben bi eczeneye gidip gelicem gelince açarım tekrar..

:)))))

öküz gene öküz yaniii:))))

kes canım kes :)) uyduruk bi soyadı da ekle :))

yooo soyadını yazıcam fundişin yazdım :)))))

evet haklısın....inşallh eşin de anlarda tartışmaz seninleee

Öyle bir geçer zaman ki nin fragmanını izledim. Carolin iş istiyor cemileden. Cemilede ben sana iş vericem diyor malzemelerin bunlar diyerek temizlik malzemelerini gösteriyor :)))

kız gerçek soyadımımı yazdınuyduruk değil gerçek bi fatra olmuşbaşımı yakmada

zuzu benim soyadımı bilmiyon ki :)))

Yok kız fundam ben kendi adımı soyadımı adresimi bilem yazdım...yancak bidurum olsa kesermiyim aşkolsun

filiz msn de öle diyo ya...BEN ODUR DİYE DÜŞÜNDÜM :)))

YARIN BİRGÜN ARARSAM O SOYADINLA İSTERİM TELEFONA DİYE :))))

SEDA GİBİ OLMAYIM HANGİ SEDA :)))))

Son düzenleme:
Yok kız fundam ben kendi adımı soyadımı adresimi bilem yazdım...yancak bidurum olsa kesermiyim aşkolsun

filiz msn de öle diyo ya...ben onagöre yazdım soyadını

He tamam o kızlık soyadım :) onu yaz :))

fundanınkinide msnden aldıysan onunkide kızlık soyadı :))

zuzum bugün stopajın son günü ben daha yapmadım kdv de var daha. Ben biraz çalışayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…