günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..
günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..
çok merak ettik sizigünaydın kızlar,
günaydın kızlar,
fundaaaadün sana bi fatura kestim heee haberin olsun
bi müşteriden çıkış yapcaktım uyduruk isim arıyom :) bi tane kendime kestim uyduruktan bi tanede sana kestim :)) sen geldin o an aklıma
bitanede filize kesicektim hadi yeter dedim :)))) filiz alacağın olsun tamammı
fundaaaadün sana bi fatura kestim heee haberin olsun
bi müşteriden çıkış yapcaktım uyduruk isim arıyom :) bi tane kendime kestim uyduruktan bi tanede sana kestim :)) sen geldin o an aklıma
bitanede filize kesicektim hadi yeter dedim :)))) filiz alacağın olsun tamammı
hadiyaa aradınızmı:) ne dediler ayy canlarım yaa kasım anneleride merak etmiş..
dün sabah gidip rapor aldım sonra müdür geldi ben rahatsızlandığımda şehirdışındaydı doktora gittimi falan görmemişti dün işte girdim odasına önce tamam gidebilirsin dedi sonrada ee hiçkimseye göstermedin işi nolacak şimdi mecbur birini almamız gerek böle olmaz sinirli sinirli konuştu gider ayak gerizekalı insan kaynakları izin vermiyo başkasının alınmasına bayan bir müdür vardı o konuştu işte sen merak etme biz halledriz falan dedi dönünce başlarsın burası olmasa bile başka yer dedikorkma ama zaten yerime biri alınmadığı için problem olmaz heralde gerçi bellide olmaz bilmiyorum
herkesle vedalaştım öküzün odasına girdm bir isteğiniz yoksa gidiyorum diye yüzüme bile bakmadı tamam yok gidebilirsin görüşürüz dedi hayvan yaa..
dün sabah gidip rapor aldım sonra müdür geldi ben rahatsızlandığımda şehirdışındaydı doktora gittimi falan görmemişti dün işte girdim odasına önce tamam gidebilirsin dedi sonrada ee hiçkimseye göstermedin işi nolacak şimdi mecbur birini almamız gerek böle olmaz sinirli sinirli konuştu gider ayak gerizekalı insan kaynakları izin vermiyo başkasının alınmasına bayan bir müdür vardı o konuştu işte sen merak etme biz halledriz falan dedi dönünce başlarsın burası olmasa bile başka yer dedikorkma ama zaten yerime biri alınmadığı için problem olmaz heralde gerçi bellide olmaz bilmiyorum
herkesle vedalaştım öküzün odasına girdm bir isteğiniz yoksa gidiyorum diye yüzüme bile bakmadı tamam yok gidebilirsin görüşürüz dedi hayvan yaa..
tam öküzmüşcanım sen onları düşünüp moralini bozma bebeğini düşün güzelce dinlenmene bak hamileliğinin son günleri keyfini bozma bebeğinide inşallah salıklı bi şekilde kucağına alırsın
Canım dikkat et geçmiş olsun. Merak ettik seni. Annendemisin? Evdemi?
Telefona bi bayan çıktı seda hanımla görüşebilirmiyim dedim hangi seda dedi. Bende soyadını unuttum hamile olan dedim :)) Kadında güldü onun için hangi seda diye sordum dedi. o bu sabah izne ayrıldı dedi Bende neyse ben arkadaşıyım kendisini aradım teşekkür ederim dedim kapattım :))
canım benim
Dün sabah gidip rapor aldım sonra müdür geldi ben rahatsızlandığımda şehirdışındaydı doktora gittimi falan görmemişti dün işte girdim odasına önce tamam gidebilirsin dedi sonrada ee hiçkimseye göstermedin işi nolacak şimdi mecbur birini almamız gerek böle olmaz sinirli sinirli konuştu gider ayak gerizekalı insan kaynakları izin vermiyo başkasının alınmasına bayan bir müdür vardı o konuştu işte sen merak etme biz halledriz falan dedi dönünce başlarsın burası olmasa bile başka yer dedikorkma ama zaten yerime biri alınmadığı için problem olmaz heralde gerçi bellide olmaz bilmiyorum
kes canım kes :)) uyduruk bi soyadı da ekle :))
amin canım inşallah..öküzün önde gideni insan değilki..
Annemdeym cnm oda yarın burda olur heralde tek başımayım eşimde gece gelecek çok şükür..eşimde anneme git deyip durdu gelince sölicem bi kez bile arayıp gel demedi nasıl gitmemi istiyosun diye kendi kafasından gönderiyo beni..
:)))))
öküz gene öküz yaniii:))))
yooo soyadını yazıcam fundişin yazdım :)))))
evet haklısın....inşallh eşin de anlarda tartışmaz seninleee
kız gerçek soyadımımı yazdınuyduruk değil gerçek bi fatra olmuş başımı yakmada
zuzu benim soyadımı bilmiyon ki :)))
Yok kız fundam ben kendi adımı soyadımı adresimi bilem yazdım...yancak bidurum olsa kesermiyim aşkolsun
filiz msn de öle diyo ya...ben onagöre yazdım soyadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?