2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

He tamam o kızlık soyadım :) onu yaz :))

fundanınkinide msnden aldıysan onunkide kızlık soyadı :))

şaka kız takılıyorum sanaelfiş iki soyadımda var

günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..

ii olmuş canım güzel güzel dinlen evde rahatına bak

günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..

canım çok sevindim ayrılmana. huzurlu huzurlu kızını bekle. yorma sakın kendini. annene git ne güzel. oturun, birlikte keyifli vakit geçirin. işyerinin stresini de hatırlama bir daha. herşey olacağına varır. inşallah döndüğünde o adam bi şekilde gitmiş olur.

Günaydınnnnnn

daha yeni geldi işe sabahtan işlerim vardı biraz onları hallettim.

şu hafta bi bitseydi yoruldum valla, bide cumartesi aksam kayınvalidem gidecek o yüzden den bir an önce cts aksam gelsin istiyorum:)

aydan da tam iş kadını oldu ya. ne zamandır uğramıyor o da. nekkk işler yoğun galiba

aydan da tam iş kadını oldu ya. ne zamandır uğramıyor o da. nekkk işler yoğun galiba
yoğun evet canım, gergin herkes.. ödemeler ödemeler ödemeler..
e haliyle herkes suratsız, benim de canım sıkkın.. bu hafta bitse artık yaa, birde yarın çalışıyoruz..
artık her cumartesi burdayım, o da zor gelicek şimdi bana

Kızlar kumaş siparişi vermiştim ya gelmiş cumartesi diktiriyorum inş
Bugün hiç bitmiycek gibi çok sıkıcı bu hafta hep böyle geçti inaılmaz sıkıcı bi haftaydı

Cumartesi calismakta hic cekilmez ya ( ama napican is iste.

ben de yarın gelmek istemiyorum ya. şöyle hafta sonu 2 gün tatil olan bir yerde çalışmak istiyorum artık.

kolay gelsin canım ya
cumartesi calışmak tam işkencedir bilirim,
bir an önce geçer umarım ve pazar günü rahatca dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…