Yok kız fundam ben kendi adımı soyadımı adresimi bilem yazdım...yancak bidurum olsa kesermiyim aşkolsun
filiz msn de öle diyo ya...BEN ODUR DİYE DÜŞÜNDÜM :)))
YARIN BİRGÜN ARARSAM O SOYADINLA İSTERİM TELEFONA DİYE :))))
SEDA GİBİ OLMAYIM HANGİ SEDA :)))))
He tamam o kızlık soyadım :) onu yaz :))
fundanınkinide msnden aldıysan onunkide kızlık soyadı :))
günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..
Öyle bir geçer zaman ki nin fragmanını izledim. Carolin iş istiyor cemileden. Cemilede ben sana iş vericem diyor malzemelerin bunlar diyerek temizlik malzemelerini gösteriyor :)))
zuzum bugün stopajın son günü ben daha yapmadım kdv de var daha. Ben biraz çalışayım :))
günaydın kızlar,
evdeyim artık çarşamba sancım oldu doktora gittim çalışmanı istemiyorum dedi dünde rapor aldım işyerindeki işlerimi halletttim ve artık evdeyim..
yoğun evet canım, gergin herkes.. ödemeler ödemeler ödemeler..aydan da tam iş kadını oldu ya. ne zamandır uğramıyor o da. nekkk işler yoğun galiba
yoğun evet canım, gergin herkes.. ödemeler ödemeler ödemeler..
e haliyle herkes suratsız, benim de canım sıkkın.. bu hafta bitse artık yaa, birde yarın çalışıyoruz..
artık her cumartesi burdayım, o da zor gelicek şimdi bana
Kızlar kumaş siparişi vermiştim ya gelmiş cumartesi diktiriyorum inş
Bugün hiç bitmiycek gibi çok sıkıcı bu hafta hep böyle geçti inaılmaz sıkıcı bi haftaydı
yoğun evet canım, gergin herkes.. ödemeler ödemeler ödemeler..
e haliyle herkes suratsız, benim de canım sıkkın.. bu hafta bitse artık yaa, birde yarın çalışıyoruz..
artık her cumartesi burdayım, o da zor gelicek şimdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?