2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizde de işler çok yoğun. herkes sürekli birşey soruyor, herkese sürekli birşeyler söylüyorum. buna rağmen unutulan en ufak birşeyde hala "ya niye söylemedin" diyorlar. kafayı yemek üzereyim. bitsin artık bu hafta. belki önümüzdeki hafta biraz nefes alırız.

gecer canim

surada ne kalmis

sakin olmaya bak

neyse seker ben cikiyorum

öpüldünüz

kendinize iyii bakin

sizlere hos sohbeleer

sonra görüsürüz

:92::92::92:

Kızlar kumaş siparişi vermiştim ya gelmiş cumartesi diktiriyorum inş
Bugün hiç bitmiycek gibi çok sıkıcı bu hafta hep böyle geçti inaılmaz sıkıcı bi haftaydı

hadi bakalım evin renklenmesine az kalmış
bu hft benim için çabuk geçti yaa gün içinde dakika ve saatler geçmio gibi ama bi taraftanda hafta bitio ay geçio
az önce düşündüm de 2011 yeni girmiştik yaa 9. ayda bitio
bugün öglen çabuk oldu bana göre 2-5 arasını atlatırsam tamamdır benim için yarında çalışmıoum ohhh

evet canım bakalım nasıl olacak inş güzel olurevet hafta bana da çabuk geçti ..ama bu hafta çok sıkıcı geldi banane güzel cumartesileri çalışmıyosun onu düşünerek bile cumaları çabuk geçer senin için

Cumartesi calismakta hic cekilmez ya ( ama napican is iste.

kolay gelsin canım ya
cumartesi calışmak tam işkencedir bilirim,
bir an önce geçer umarım ve pazar günü rahatca dinlenirsin

yazın güzeldi yaa günde 11 saat çalıştık ama cumartesi evdeydik,
neyseki 1 e kadar çalışıyoruz :/ ki yarın 11 olmadan çıkıcam, dişçide randevum var ordan da kayınvalidemlere gitcez üff

Kızlar kayınvaldemi aradım
meraba anne nasılsın falan filan dedikten sonra salona yastık diktiricem dedim kumaş aldım eşimden için annem diker dedi dedim dikebilirmisin dedim (çok güzel dikiş diker elbiseler neler neler)kumaşı ve yastığı görmem lazım dedibende dedimki normal yastık dedim fermuar yerini görmesi lazımmış kumaşı oturtabilirmiyim falan ona bakmam lazım dedi..bende dedimki neyse benseni hiç yormayım terziye veriyim dedimeşim annem diker dedi diye sana söyledim dedim bu sefer getir bi bakalım dikilebilecekse dikerim dedi off aramaz olsaydım

ama diğer cmt çalışıoum
ben 1 hft çalışmıoum 1 hft çalışıoum dönüşümlü

:26: ben seni bi dükkana falan verip diktircen sanıodum k.validen okadar yapabılırmi fermuar kısmını falan

Canım kayınvaldem terzi gibi zaten dikim falan yapar..zaten ben terziye verecektim ..o daha güzel dikiyo diye onu düşündüm geriabiye elbise falan diker torununa neler dikti süper elbiseler minik bindallI falan..ayy çok sinirlendim ya

Son düzenleme:
bide bana diyoki biraz renkli kumaş alsaydın odaya renk gelirdi taşlı falan alsaydın diyosanki ben bilmiyorum..kendisiyle gidip almadım diye bozuldu ben biliyorum

canım ben anlamadım, "kumaşı felan oturtabilirmiyim, önce kumaşı görmem lazım" dedi diye mi kızdın? ama bunda bişi yokki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…