2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

enki akşama ne yaptın yemek canım bazen hem iş hem ev yoruyo insanı yetişemiyorum valla
zuzum ö.g.z izlemiyceksin dimi

Zeynepcim bazen bende evde olup temizlik yapmak istiyorum. Şimdi evde olsam ütü yapardım mesela :))

hoşgeldin enkiii
maşallah kızz :)

ay okumucam valla, buaralar her kötü şeyden etkileniyorum..
dedim ya ö.g.z. de izlemicem, nezamn izlesem geriliyorum...

böyle aldatılma konularınıda okumucam

hoşbulduk canım hepsini bugün yapmadm canım ütü yemek dün temizliğimi bugün yaptım bide lahana dolması pişirdim bgün evhanımı oldm gitti

enki akşama ne yaptın yemek canım bazen hem iş hem ev yoruyo insanı yetişemiyorum valla
zuzum ö.g.z izlemiyceksin dimi

Zeynepcim bazen bende evde olup temizlik yapmak istiyorum. Şimdi evde olsam ütü yapardım mesela :))

fundam iş ev yoruyo gerçekten tarhana çorbası soslu makarna lahana dolması kaynanamda börek ve köfte getirmişti hem akşama hemde pazara kadar yarın bursaya gidiyorum ya

elfim ev güzel ama yorucu bazen sııkıcı

ellerine sağlık canımcanım tarhana çorbası istediiyi yolculuklar canım inş iyi gelir sana

ayy akşım size gelim mi bayılırım lahana dolmasına

ellerine sağlık canımcanım tarhana çorbası istediiyi yolculuklar canım inş iyi gelir sana

gel buyur canım ne demek

yakın olsakta gelip sıcak sıcak içsen canım sağol canım işallah iyi gelecek biraz kalıcaktım ama pazar günü eşimin en yakın arkadaşının nikahı var gelmicem dedim sen bilirsin dedi ama yanımda olmanı isterim diyo cumartesi akşamı dönücem

bilmiyorum canım ya. benim eşim sabah 7,20'de çıkıyor evden en geç. benim 6,30'da kalkmam lazım ki, şuanda yapamıyorum ben onu

ben birazdan çıkarım kızlar. yemek ve ütü yapmam lazım. evden katılamam sanırım bugün size. herkese iyi akşamlar şimdiden, kocişleriyle huzurlu, aşk dolu geceler

ayy canım benim sağolevet canım beraber gidin daha iyi olur benceyalnız kalmamış olur eşin..
ben birazdan çıkarım kızlar. yemek ve ütü yapmam lazım. evden katılamam sanırım bugün size. herkese iyi akşamlar şimdiden, kocişleriyle huzurlu, aşk dolu geceler

ohh yarenim keşke bende 5 de çıksam yagüle güle canım:79:bende çıkıyorum kitap okuycam

İyi tatiller iyi yolculuklar zeynepcim. Bütün stresini at öyle gel taam mı :))

bilmiyorum canım ya. benim eşim sabah 7,20'de çıkıyor evden en geç. benim 6,30'da kalkmam lazım ki, şuanda yapamıyorum ben onu

sağol filizcim taam emin ol atıcam

sen daha geç çıkıyodun demi evden canım ozamn erken senin için kalkmak zor olur tam uykunun ağır olduğu zaman

hoşbulduk canım hepsini bugün yapmadm canım ütü yemek dün temizliğimi bugün yaptım bide lahana dolması pişirdim bgün evhanımı oldm gitti
ay canım çekti lahana dolması :26: özlettin kendini enkimm, gelmiyosun ok sık topike
iyi yolculuklar diliyorum ben de :)))
nektar nerelerde:44:

yine dişçiyemi gitti acaba. randevum var demişmiydi?
burdayım kızlar çok yoğunummm, bankaları aradım, bayileri aradım felan
mirayın topikine yazdım bugün azcık, diş teli topikine, buraya bakıyorum.. telefonlar susmuyo, çok sıkıldım bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…