- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
evet haklısın gözü dışarda olan erkek bi şekilde yapar bende kocişime sonsuz güveniyorumo güveni o sağladı ..evet insan okuyunca üzülüyo allah kimseye yaşatmasın bu tarz olaylar
hoşgeldin enkiii
maşallah kızz :)
ay okumucam valla, buaralar her kötü şeyden etkileniyorum..
dedim ya ö.g.z. de izlemicem, nezamn izlesem geriliyorum...
böyle aldatılma konularınıda okumucam
bence de insanın içinde olduktan sonra elini kolunu bağlasan yine yapar. Allah hiç birimizi hayal kırıklığına uğratmasın bu konuda.
enki akşama ne yaptın yemek canım bazen hem iş hem ev yoruyo insanı yetişemiyorum valla
zuzum ö.g.z izlemiyceksin dimi
Zeynepcim bazen bende evde olup temizlik yapmak istiyorum. Şimdi evde olsam ütü yapardım mesela :))
hoşbulduk canım hepsini bugün yapmadm canım ütü yemek dün temizliğimi bugün yaptım bide lahana dolması pişirdim bgün evhanımı oldm gitti
fundam iş ev yoruyo gerçekten tarhana çorbası soslu makarna lahana dolması kaynanamda börek ve köfte getirmişti hem akşama hemde pazara kadar yarın bursaya gidiyorum ya
elfim ev güzel ama yorucu bazen sııkıcı
nektar nerelerde:44:
ayy akşım size gelim mi bayılırım lahana dolmasına
ellerine sağlık canımcanım tarhana çorbası istedi iyi yolculuklar canım inş iyi gelir sana
valla dünya varmış canım vücudum dinlendi kabataslak bitti işte yavaş yavaş yapıyorum bende eşime diyodum sabahları kahvaltı hazırlarım sana diye ama inan kalkamıyorum yataktan 11den önce gece geç yatıyoruz eşim akşam 9.30-10gibi geliyo oturuyorz geç vakte kadar o gittikten sonra uyuyamıyosunki sıkılmazsın eviini temizlersin dinlenirsin kitabını okursun dersini çalışırsın zaman hemen geçiyo zaten evde
ayy canım benim sağolgel buyur canım ne demek
yakın olsakta gelip sıcak sıcak içsen canım sağol canım işallah iyi gelecek biraz kalıcaktım ama pazar günü eşimin en yakın arkadaşının nikahı var gelmicem dedim sen bilirsin dedi ama yanımda olmanı isterim diyo cumartesi akşamı dönücem
ben birazdan çıkarım kızlar. yemek ve ütü yapmam lazım. evden katılamam sanırım bugün size. herkese iyi akşamlar şimdiden, kocişleriyle huzurlu, aşk dolu geceler
İyi tatiller iyi yolculuklar zeynepcim. Bütün stresini at öyle gel taam mı :))
bilmiyorum canım ya. benim eşim sabah 7,20'de çıkıyor evden en geç. benim 6,30'da kalkmam lazım ki, şuanda yapamıyorum ben onu
ay canım çekti lahana dolması :26: özlettin kendini enkimm, gelmiyosun ok sık topikehoşbulduk canım hepsini bugün yapmadm canım ütü yemek dün temizliğimi bugün yaptım bide lahana dolması pişirdim bgün evhanımı oldm gitti
nektar nerelerde:44:
burdayım kızlaryine dişçiyemi gitti acaba. randevum var demişmiydi?
izlemicem fundammm
kaynanam tarhana yaptı, dün yapmış bi tencere taze taze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?