2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İyi tatiller iyi yolculuklar zeynepcim. Bütün stresini at öyle gel taam mı :))

bilmiyorum canım ya. benim eşim sabah 7,20'de çıkıyor evden en geç. benim 6,30'da kalkmam lazım ki, şuanda yapamıyorum ben onu

ayy canım benim sağolevet canım beraber gidin daha iyi olur benceyalnız kalmamış olur eşin..

ohh yarenim keşke bende 5 de çıksam yagüle güle canım:79:bende çıkıyorum kitap okuycam

ben birazdan çıkarım kızlar. yemek ve ütü yapmam lazım. evden katılamam sanırım bugün size. herkese iyi akşamlar şimdiden, kocişleriyle huzurlu, aşk dolu geceler

evet en iyisi o olucak fundam

kolay gelsin canım iyi akşamlar sanada

ayy bende duruldum yaa..gözlerim yanıyo uykum var gibi

ben 6da kaçıcam...aziş yapayım az da toplanayım :))

hadi iyi akşamlarrrr

gel buyur canım yiyelim beraberce gelemiyorum canım geç kalkıyorum ev işi yemek derken zaman geçiyo bide laptopa bişe oldu tuşlar basmıyo harfler yazmıyor bende özlüyorum sizleri teşekkür ederim canım

bende çıkıyorum kızlar kurutmam ötüyor çamaşırlar kurudu katlayıpy yerine koyayım bugün pazar var bi çıkayım dolaşayım

herkese iyi akşamlar sizleri çok öpüyorum döndüğümde görüşürüz

Bende dizi var diye bi işim varsa ertelemem ama ev işlerini yapmam sadece. Çünkü haftada 2 gün dizi ve dinlenme günüm. K.validem uzanarak izlediği için bende koltuğu açar yanına uzanır dizimi izlerim. İşim varsada reklamlarda hallederim. Diğer günler resmen kendime bi iş çıkarıyorum yani onun için diziyi izlerken en azından yerimden kalkmıyorum

bi yere gidilicekse mesela ya dizi var gelemem demiyorum aslaa

bende işleri falan iptal etmem canım ölüp bitmioum aman dizi var kaçırmayım die. Yalnız dün al yazmalım dizisini izledim 2. bölümüydü sanırım özetini izledim sonra yeni bölüm başladı. Ama bayıldım yaa çok güzel bi diziydi

Günaydınlaar

Kızlar, Yılmaz Özdilin kitabını okuyan var mı?
başlamadan bi fikir alıyım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…