2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar

uykusuzum bugün 3te görüşmem var hazırlanamadım hava soğuk ne giycemi bilemedim saçlarımı yapamadım makyaj yok. Güne berbat başladım :95:

Kitabın adı ne ?
İsim Şehir Hayvan.. sanıyorum sadece 1 tane kitabı var zaten..
günaydın kızlar

uykusuzum bugün 3te görüşmem var hazırlanamadım hava soğuk ne giycemi bilemedim saçlarımı yapamadım makyaj yok. Güne berbat başladım :95:
burası da serin.. ben de kısa kollu üzerine tüylü yeleğimi giydim, yelek çıktı tabi kaldım tişörtle, donucam bugün (

İsim Şehir Hayvan.. sanıyorum sadece 1 tane kitabı var zaten..

burası da serin.. ben de kısa kollu üzerine tüylü yeleğimi giydim, yelek çıktı tabi kaldım tişörtle, donucam bugün (

O Adam bildiğim kadarıyla köşe yazarı. çok güzel yazıları var.

Canım niye bi hırka almadın ki yanına. Gerçi bende fakir kol hırka giydim. kollarım üşüyecek :))

Günaydın kızlarrr çok uzun zamandan beri giremiyorum kafamı kaşıcak vaktim yoktu kayıtlar öğretmen atamaları ders programları telefonlar yüzünden acayip yoğundum siz nasılsınız bu arada bombam var hamile olabilirim 2 hafta sonra testim tekrarlanıcak adetimede 2 hafta var zaten eşim acayip sevindi eylül ayı bize uğurlu geldi doğum kontrol hapını bıraktırdı bana dünden beri kullanmıyorum bebek varsa zarar verir dedi kazayla oldu ama çok mutluyum daha kimseye söyleyemedik içimde çok büyük bi heyecan var hiç böle olmamıştım oda diyo hiç böle hissetmemiştim sen şüphelendiğinde diyo hakkımızda hayırlısı

Canım niye bi hırka almadın ki yanına. Gerçi bende fakir kol hırka giydim. kollarım üşüyecek :))

ben t-shirt giydim üzerine tüylü hırkamı giydim üzerine kot mont giydim boynum içinde şal var etek giydim külotlu çorap giydim 10 gün önce çorapsız giyiodum eteklerimi

kızlar günaydınn..yeni geldim ben....biraz uykusuzum

dün bebeşi görmeye gittik:) çok tatlı..am moralim bozuldu arkadaşa yaa...anlatırım sonra şimdi rapor vercem patrona

ay hadi hayırlısı aydancımmmm

sen tese yapmışmıydın, bidaha test var dedin de:26:

canım allah gönlünüze göre versin kazayla olmuş ama ikinizde sevinmişsiniz umarım bebiş gerçekten vardır ne kadar heveslendiğiniz yazınızdan belli

bende sadece tişört fakir kol hırkaya bile razıyım şuan

canım bitane kaza oldu diye okadar heveslenme, sonra hayalkırıklığı çok kötü olur bak hakkınızda hayırlısı

ben t-shirt giydim üzerine tüylü hırkamı giydim üzerine kot mont giydim boynum içinde şal var etek giydim külotlu çorap giydim 10 gün önce çorapsız giyiodum eteklerimi
kilotlu çorap, tüylü hırka ve mont mu :26: sizin orası bayaa kış gibi sanırım

dün bebeşi görmeye gittik:) çok tatlı..am moralim bozuldu arkadaşa yaa...anlatırım sonra şimdi rapor vercem patrona
aa merak ettim şimdi, çabuk gel zuzuş :26:

Son düzenleme:
okadar soğukmuki orası:26:ne kadar kalın giymişin hırka mont şal buraya daha kış gelmedi
ayy canım ya çok sevindim hadi bakalım inş vardır bebiş kazarada olsa istiyomuşunuz ne güzel hakkınızda hayırlısı

ne oldu canım :26:boşver kafana bişey takma

yaa sabahları acayip soğuk ve akşamları öğlen t-shirtle gezilio ama sabah o soğuk havayı yiyince toparlayamıoum tüm gün o yüzden artık daha sıkı giyinioum gün içinde yavaş yavaş soyunuoum :90:

dün gittilk işte, eşimle eşi balkona çıktı...dedim abla yat sen hadi...ben hiç geldiğimden beri yatmadımki dedi...yalnızım her işimi ben yaptım,gece bile koltukta uyudum...çünkü sezeryanlı yatması sorun, yatsa kalkamıyoı...biri bebeği kucağına vermesi lazım emzirmek için flan....birsürü anlattı çok üzüldüm..

kaynanası var ama bi faydasıyok....hastanede hep tatsız tutsuz çorba vermişler az bişey...eve çıkarken eşine demiş annene sölede bi çorba yapıversin demiş....
eve gittim diyo kaynanası evdeymiş, merdivenleri zorla 1 saate çıktım ,hiç inipte bi bakmadı çıkabiliyomu çıkamıyomu diye dedi

çorba istemiş ya napmış kılzar biliyonuzmu....evde hazır çorba varmış işkemde 2 paket onları yapmış...bi açtım tencereyi hazır çorba puding olmuş dedi kadın çok üzüldüm yaa (

pazar günü giicem temizliğini yemeğini yapayım, kaynanamdan tarhana isticem yeni yapmıştı o da ....

...

hiç ilgilenmemiş kaynanası...bven hastaneden eve geldim 3,30 da onlarda yarım saat oturdu gittiler dedi:26: insan hiç değilse ilk gece kalır yanında yaa ne vicdansızmışş

canlarım ben 3 gün ilacımı unuttum ilk hafta biz o sırada yaramazlık yapmıştık kociş o hafta hiç rahat durmadı ek bi yöntemde uygulamadık bu olay adetimin bittiği haftaydı adetimin öncesindede kocişi zaptedememiştim zaten ilacın prospektüsünde diyo ki birden fazla ilaç unutursanız ve öncesinde birliktelik varsa doktorunuza danışın diyo ben pek umursamadım devam ettim sonra bu hafta bende bi halsizlik kokulara karşı bi hassasiyet baş gösterdi şaşırdım adetime daha var diye eşime dedim güldü aman aydan her ay adet döneminde acaba diyosun ddi bende daha 2 hafta var adetime düşünüp onun stresine bile girmedim dedim git bi kan testi yaptır o zaman dedi bende pazartesi üniversiteme gittim arkadaşlarımı görmeye hemde bi kaç belge bırakmam gerekiyodu okula işten izin aldım beni her gören hamillemisin diye sordu anlımda yazıyo sanki yok filan dedim yok yok var sende bişiler filan dediler içime iyice kurt düştü eve dönerken üsküdara uğradım orda üsküdar anadolu hastanesi var özel daha önce ordaki kadın doğuma gitmiştim kistlerim vardı orda kan verdim adam 2 saat sonra telefonla bildiririz dediler tamam dedim çıktım sonra dayanamadım ben aradım 1 saat sonra adam sizin şüphelendiğiniz tarih çok erken kan tahlilinde şuan gözükmez 2 hafta sonra testi tekrarlayalım dedi bende heyecanla bekliyorum şimdi eşim sevinçten havalara uçuyo bi görseniz çocuk gibi

Aydan çok kaptırmışsınız kendinizi. Ama birde eğer hamile isen doğum kontrol hapıda kullanmışsın üstüne. Şüphen varsa içmemeliydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…