bayaa da kalın bizim koordinatörümüz getirmiş bana, ben ona getirmiştim..Ben hiç okumadım bilmiyorum nektarcım
İsim Şehir Hayvan.. sanıyorum sadece 1 tane kitabı var zaten..Kitabın adı ne ?
burası da serin.. ben de kısa kollu üzerine tüylü yeleğimi giydim, yelek çıktı tabi kaldım tişörtle, donucam bugüngünaydın kızlar
uykusuzum bugün 3te görüşmem var hazırlanamadım hava soğuk ne giycemi bilemedim saçlarımı yapamadım makyaj yok. Güne berbat başladım :95:
İsim Şehir Hayvan.. sanıyorum sadece 1 tane kitabı var zaten..
burası da serin.. ben de kısa kollu üzerine tüylü yeleğimi giydim, yelek çıktı tabi kaldım tişörtle, donucam bugün(
O Adam bildiğim kadarıyla köşe yazarı. çok güzel yazıları var.
Canım niye bi hırka almadın ki yanına. Gerçi bende fakir kol hırka giydim. kollarım üşüyecek :))
Günaydın kızlarrr çok uzun zamandan beri giremiyorum kafamı kaşıcak vaktim yoktu kayıtlar öğretmen atamaları ders programları telefonlar yüzünden acayip yoğundum siz nasılsınız bu arada bombam var hamile olabilirim2 hafta sonra testim tekrarlanıcak adetimede 2 hafta var zaten eşim acayip sevindi eylül ayı bize uğurlu geldi doğum kontrol hapını bıraktırdı bana dünden beri kullanmıyorum bebek varsa zarar verir dedi kazayla oldu ama çok mutluyum daha kimseye söyleyemedik içimde çok büyük bi heyecan var hiç böle olmamıştım oda diyo hiç böle hissetmemiştim sen şüphelendiğinde diyo hakkımızda hayırlısı
bende sadece tişörtO Adam bildiğim kadarıyla köşe yazarı. çok güzel yazıları var.
Canım niye bi hırka almadın ki yanına. Gerçi bende fakir kol hırka giydim. kollarım üşüyecek :))
canım bitane kaza oldu diye okadar heveslenme, sonra hayalkırıklığı çok kötü olur bakGünaydın kızlarrr çok uzun zamandan beri giremiyorum kafamı kaşıcak vaktim yoktu kayıtlar öğretmen atamaları ders programları telefonlar yüzünden acayip yoğundum siz nasılsınız bu arada bombam var hamile olabilirim2 hafta sonra testim tekrarlanıcak adetimede 2 hafta var zaten eşim acayip sevindi eylül ayı bize uğurlu geldi doğum kontrol hapını bıraktırdı bana dünden beri kullanmıyorum bebek varsa zarar verir dedi kazayla oldu ama çok mutluyum daha kimseye söyleyemedik içimde çok büyük bi heyecan var hiç böle olmamıştım oda diyo hiç böle hissetmemiştim sen şüphelendiğinde diyo hakkımızda hayırlısı
kilotlu çorap, tüylü hırka ve mont mu :26: sizin orası bayaa kış gibi sanırımben t-shirt giydim üzerine tüylü hırkamı giydim üzerine kot mont giydim boynum içinde şal var etek giydim külotlu çorap giydim 10 gün önce çorapsız giyiodum eteklerimi
aa merak ettim şimdi, çabuk gel zuzuş :26:kızlar günaydınn..yeni geldim ben....biraz uykusuzum
dün bebeşi görmeye gittik:) çok tatlı..am moralim bozuldu arkadaşa yaa...anlatırım sonra şimdi rapor vercem patrona
okadar soğukmuki orası:26:ne kadar kalın giymişin hırka mont şal buraya daha kış gelmediben t-shirt giydim üzerine tüylü hırkamı giydim üzerine kot mont giydim boynum içinde şal var etek giydim külotlu çorap giydim 10 gün önce çorapsız giyiodum eteklerimi
ayy canım ya çok sevindim hadi bakalım inş vardır bebişGünaydın kızlarrr çok uzun zamandan beri giremiyorum kafamı kaşıcak vaktim yoktu kayıtlar öğretmen atamaları ders programları telefonlar yüzünden acayip yoğundum siz nasılsınız bu arada bombam var hamile olabilirim2 hafta sonra testim tekrarlanıcak adetimede 2 hafta var zaten eşim acayip sevindi eylül ayı bize uğurlu geldi doğum kontrol hapını bıraktırdı bana dünden beri kullanmıyorum bebek varsa zarar verir dedi kazayla oldu ama çok mutluyum daha kimseye söyleyemedik içimde çok büyük bi heyecan var hiç böle olmamıştım oda diyo hiç böle hissetmemiştim sen şüphelendiğinde diyo hakkımızda hayırlısı
kızlar günaydınn..yeni geldim ben....biraz uykusuzum
dün bebeşi görmeye gittik:) çok tatlı..am moralim bozuldu arkadaşa yaa...anlatırım sonra şimdi rapor vercem patrona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?