2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yazık ya ne insanlar var benim kayınvaldemden allah razı olsun 1 gün hastalandımda aldı eve götürdü yatak serdi sıcak su torbası yaptı çorba yaptı nane limon iyileşene kadar eve gitmedim..canım allah yardım etsin kıza çok zor annesi nerde?..sende iyi düşünmüşün yardımcı olmakla

inşallah hayalkırıklığı yaşamazsınız canım

ay üzüldüm kadına yaa :26:
benim kayınvalidem de yapmaz sanırım böyle.. pazar günü imkanın varsa git en azından yemeğini yap canım :/

aydan doktor hamile olabilirsin falan dememişki:26:
çok erken 2 hafta sonra gelin demiş...

lütfen hemen sevinmeyin,sonra üzülürsün, bizde üzülürüz senin adına

Üzüldüm kadına ya. Hiç kimse "anne"nin yerini tutamaz ya. Annelerimiz bambaşka.

ay üzüldüm kadına yaa :26:
benim kayınvalidem de yapmaz sanırım böyle.. pazar günü imkanın varsa git en azından yemeğini yap canım :/

yaaa sormayın kızlar

kendi annesi yok, üvey var (
kendi babası burdaydı tatilde birazda cimriymiş..almancı kendileri..

kadın torununu görsün diye hastane dönüşü bi göstermişler gidipte...geliriz demişler, gelmemişler..

sonra bi aramış bunlar almanyaya dönmüşler çok ağlamış

ay Allahım :26:
insan böyle zamanlarda en çok ihtiyaç duyar yakınlarına yaa, yaptıklarına bak

biliyorum kızlar daha belli değil heyecanıma karşı koyamıyorum ama içim çok bi garip hiç böle olmamıştım eşimle dün baya konuştu biz erken okul var kayınvalidem istemiyo diye korunuyoduk dün eşim dedi ki ben kendimden şüpheliydim maddi manevi o yüzden çocuk uzak geliyordu açıkcası hayatım sen ogün şüphe duyunca içeme bi sıcaklık geldi diyerlerinde seni pek kaale almıyordum açıkcası dedi yeni işim çok iyi allaha şükür sende girdin bi yere çalışıyosun iyi kötü durumumuz zaten kötü değil ailemizde bize yardımcı eğer bu ay hamile değilsen 3 ay daha bekleriz ben iş düzenime giderlerimize bakarım para biriktiririz o zaman kendi isteğimizle çocuk sahibi oluruz böle istermisin dedi ama bu 3 ayda ilaç kullanmanı istemiyorum artık hamile değilsen bile bi doktora gidip testlerimizi yaptıralım evdekilerin bilmesine gerek yok bu bizim hayatımız bizim isteğimiz bitanem ne dersin dedi bana kendine güveniyormusun dedi çok sevindim onun böyle açıklayıcı ve mantıklı konuşmasına hayatımda evliliğimde herşey yoluna girmeye başladı dualarınız iyi dilekleriniz işe yaradı canlarım

slm kızlar
kadına çok üzüldüm ya çok yazık kayınvalideme ufak tefek şeylerden kızıyorum ama çok şükür insafsız merhametsiz değil. hamilesin yemek yapmaya uğraşma her gün isterseniz gelin yeyin gidin diyor. dün gittik yedik içtik kalktık hiç bişeye elletmedi. allah yardımcısı olsuno bayanın. zor,çok zor.

canım yaa daha ikiniz de çook gençsiniz, sizin için çocuk daha çok erken bence..
Aydancım sen daha miniciksin.. ama sizin kararınız, isteğiniz tabi, hayırlısı olsunn

vicdansız kaynana nolcak

kızın bi annesi olsa böle mi olurdu yaa
gerçekten çok üzüldüm böle en muhtaç oldugun durumlarda yalnız kalmak çok zor

canım yaa daha ikiniz de çook gençsiniz, sizin için çocuk daha çok erken bence..
Aydancım sen daha miniciksin.. ama sizin kararınız, isteğiniz tabi, hayırlısı olsunn

Çok düşündük düşünemeyede devam ediyoruz nigarcım genç anne baba olmak zor ama en azından bizlede büyür diye düşünemeye başladık artılar eksiler baya kafamız yoğun benim çalıştığım okulda öğretmenimiz var yeni geldi dün oda benle konuştu ben evlendiğimde eşim çocuk için erken diyodu babası kanserdi bende torun görsün diye eşime ısrar ettim biraz iyikide etmişim hem kayınpederim kızım doğduktan sonra öldü hemde kızım 10 aylık bebekti eşim mesane kanseri oldu şuan istesekte çocuk sahibi olamayız bazen mantığın yanına duygularınızı koyun bişey kaybetmezsiniz yavrum iyi düşünün o bebek gelirse şansıyla neşesiyle gelicektir canım filan dedi eşime anlattım dün bu olanları oda kendi kuzenini örnek verdi 40 yaşında anne oldu şimdi kafası kaldırmıyo dedi bizimle büyüsün ilerki yaşlarımızda arkadaş gibi tatillere çıkarız gezeriz kariyerin içinde rahat edersin okul bitene kadar 3 yaşına gelicek annemde var o ne kadar istemem ben desede kucağına aldımı yumuşar filan dedi bende öle bi garibim ve nedensiz kocaman bi heyecan var içimde bastıramadığım hakkımızda hayırlısı diyorum sadece

ben her cumartesi çalışıyorumama çabuk geçiyo cumartesileribu hafta sonuna ne yapsam henüz bi plan yapmadım

acoment kararınıza çok sevindim canım ikinizde kendinizi hazır hissediyorsanız problem yok.. bunun yaş ile alakası yok çünkü.. 18 yaşında öyle olgun insanlar varki şaşırıyo insan
ama 32 yaşına gelip hala hazır değiliz diyen kuzenimde var yakında istese de olmaz zaten.. ne biliyim ben bildim bileli şunu diyorum korkanın çocuğu olmaz :97::97::97:

bu arada yaş kaç canım ? çok konuştum ama yaşı sormadım maddi durumda sıkıntı yok ise ikinizde buna hazırsanız doğur gitsin yaaa. dün forumda dikkat ettim 17 yaşında hamile..
ama asla 17 demezsin şaşırdım hatta ve eşi askerde bunu duyunca üzüldüm o ayrı.. ama benden iyi çocuk bakar maşallah azimli kız

canım o öğretmen arkadaş çok doğru bişi anlatmış herkesin başına gelebilir. Bu sizin hayatınız ve kararınız nasıl istiosanız. Ama dünyaya getireceğiniz bebişin tüm sorumluluğu karşılamanız lazım sizin için demioum ama neler var görüouz tvlerde bu kadar. Ayrıca k.valideni ilgilendiren bi konu diil bu bence. Kızlar daha küçüksün falan dedi ama kaç yaşındasınız ki eşin ve sen ben bilmioum :44:

ben her cumartesi çalışıyorumama çabuk geçiyo cumartesileribu hafta sonuna ne yapsam henüz bi plan yapmadım
benim eşim son kez cumartesi-pazar izinli olucak bu hafta
ondan sonraki hafta pazar çalışmaya başlıyo.. ben de bişiler yapmak istiyorum bu hafta sonu, hep evde temizlik felan sıkıldım..
inş haftalık alırız tabi, para olmayınca bişi olmuyo maalesef

teşekkür ederim canım 21 yaşındayım eşimde benle yaşıt beni biraz korkutan şey eşim hala askere gitmedi henüz oda okuyo bende o açık öğretimden okuyo ben marmara üni.deyim devam zorunluluğum olmadığı için bu ay işe girdim bi anaokulunda müdür yardımcısıyım şuanda adım aydan bu arada senin adın ne acaba biz tanışamadık ben çalışmaya başlayınca fazla giremedim bugün boş vaktim var işleri hallettim öle girdim

senin yaşında sıkıntı yokta. eşin askerlik yapmamış ve işi yok. bunlar problem olabilir belkii... bunun düşünün yeter. genelde erkekler geç gelişiyor onun için eee bide askere giderse tek başına çocuk mu bakıcaksın geçinecekmisin ?
zor olan tarafları işte bunlar...
bebek yapmak kolay.. hemencik olur :97::97::97: daha önce görmedim seni canım ilk kez görüyorum :82::82:

acomert ben hamileyim ve 23 yaşında anne olacam hatta resmi kayıtlarda 22 görünüyorum. eşim 24 yaşında.maddi durumumuza gelince, allaha şükür rahat geçiniyoruz ama hamile olduğumu öğrendikten sonra çok şükür rabbime o kadar hayırlı gelişmeler oldu ki bebeğimizin nasibi diyoruz. bize de beklemediğimiz zamanda geldi bu sürpriz ama inan nasibiyle geliyor ve ben asla çocuk bakamam çok erken diyordum onu içinde hissettikten sonra öyle huzur bulup kendine güven duyuyorsun ki artık eminim ben çocuğumu elimden geldiğince iyi yetiştireceğim. bence kafana takma olursa tabi ki çok sevineceksiniz ama şimdiden kimseye de söyleme çevrende yoksa siz üzüleceksiniz ve herkes sordukça daha kötü olacaksın. o yüzden oluruna bırak. 2 aylık olduk ama herkese söylemiyorum hala hamile olduğumu.

Son düzenleme:
Dikkat ettimde hepiniz hastalansanız k.valideleriniz bakarmış yani onu anladım

ben k.valideyle oturuyorum bide ama bayramın bittiği günü unutmayayım o zaman. Regl olmuşum ağrıdan geberiyorum. Eşim çorba yapayım sana diyor ama anca hazır yapabilir. k.validem çekti gitti kızına. Ben evde olmama rağmen ağrı kesici içtim tam ağrım geçti eşim yemek ısıttı yedirdi. Telefon çaldı. kaynananın abisi karısı çocukları bize geleceklermiş. K.validemi aradık filiz bi çorba yapsın bide pilav yapsın buzluktada köfte var onu kızartın ben akşama doğru gelicem demişti. bende saf gibi yataktan çıkıp mutfağa gittim. Tabi sulu yemeksiz de olmaz deyip bide kıymalı bezelye yapmıştım

Annemin başında zaten kardeşlerim var dertlerimi anlatmıyorum bide beni düşünmesin diye ama doğum yaptım mı ne olur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…