2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aman bunlar nasııl kayınvalide beee verin bana hepsinin saçını başını yolayım...
bu ne beeee.. hiç birisinin kızı yok mu size böyle kötü davranıyorlar :18::18::18:

aman bunlar nasııl kayınvalide beee verin bana hepsinin saçını başını yolayım...
bu ne beeee.. hiç birisinin kızı yok mu size böyle kötü davranıyorlar :18::18::18:

Benim kaynanam malesef kızı yüzünden böyle. bigün sarma sarıyordum çok geç olmuştu bana yardım etti. Hemende kızına anlattı kızı her yardım istediğinde kaynanam yorgunum yada yapamam deyince gelinine sarma sarıyorsun ama diyordu. Halbuki evimizde ne pişse onada ayrılır. dün alt komşu mısır haşlamış 3 yarım parça getirmişti. ben ile kaynanam yedik. eşim yemedi sabah almış o yarım parçayı buzdolabı poşetine koymuş kızımla torunuma götürücem diye. Eşim dedi iyide o benim payımdı.. kaynanamda sen bu kızı kıskanıyorsun galiba dedi :)))

inş alırsınız bu hafta sonu paranızıben evde çok sıkılıyorum cumartesi pazardan mutlaka birinde çıkarım dışarı

üzülme elfimdua etki eşin çok iyi biri ve sana yardımcı oluyo hadi oda vicdansız olsaydı:26:

kızlar selaaaammm özledim hepinizi canlarım tatil günleri su gibi aktı geçti zaten 5 geceydi nasl bitti anlamadım çok güzeldi her şey ama balayı otelimiz gibi değildi yine de çoook güzeldi. Ordan dönüşte haftasonu da eşimin abisi gile gittik niğdede oturuyorlar. Onlar da yeni ev almıştı hem bi evlerini hayırlamaya hem de evlendiğimizden beri hiç gitmemiştik 1 sene olmuştu. o da bi değişiklik oldu bize güzel geçti. Tatile giderken ilk kez uçağa bindim o da benim için büyük bi olaydı çok hoşuma gitti eşime diyorum artık paraya kıyıp beni her yere uçakla götür ben alıştım diyorum tek seferde mi diyor Bu hafta da evdeyim pazartesi de işbaşı ypıyorum ne var ne yok görüşmeyeli yeni havadisler var mı?

çok istiyorsa kendi hakkını yemesin götürsün kızına allahım yaaaa
çekerler çekerler de gelinler yıprandıktan sonra
benmki de bize yedirir. başka yoksa bile var daha, ben biraz sonra yerim der

ohh dinlendin geldin biz böyle devam haberler sende gezip tozan kimse o anlatsın :)

tam dayaklık heee... kızı gelsin de yesin ne götürecekmiş kendi payını versin götürecekse

Haklısın canım beterin beteri vardır. Şükrediyorum

üzülme elfimdua etki eşin çok iyi biri ve sana yardımcı oluyo hadi oda vicdansız olsaydı:26:

evet canım eşinin ii olması her şeye değer. sen de kendine mi acımıyorsun boswer yap desede yapma o umursamıyorsa sende umursama hastayım de.

hoşgeldin canımmtatilinin güzel geçmesine çok sevindim ee anlat azıcık otel nasıldı memnun kaldınızmı

ohh dinlendin geldin biz böyle devam haberler sende gezip tozan kimse o anlatsın :)

Aman biz de fazla gezmedik işte hep oteldeydik zati ama dinlendiğim ve eğlendiğim doğru çok şükür bu arada ben izindeyken de bi ark. istifa etmiş bizim işyerinden ay dedim içimden darısı başıma ben artık başlayacağım kpssye hazırlanmaya kısmetse. Bu arada meleklerle yaşamak diye bir kitap tutuşturdu annem elime dönüşte benim için de bir tane almış ay o kadar güzel ki meleklerden yardım istiyorum şimdi her konuda okuyanınız var mı onu kızlar?

kızlar alisha kazanmışşface yazmış ordan okudum

aaa nereyi kazanmış? ne kim nasıl nerde

ben de kpss için dersaneye kayıt oldum p.tesi salı akşam 6-9 arası ekimin ilk haftası başlıyor

hoşgeldin canımmtatilinin güzel geçmesine çok sevindim ee anlat azıcık otel nasıldı memnun kaldınızmı

Güzeldi fundacım ama voyage kadar lüks değildi, yani odası ve hani minibarın dolum şekli olsun banyosu vs. olsun biraz eksikti o konuda hizmety konusunda ama diğer herşey çok güzeldi yemekleri, gece animasynları süperdi mesela profesyonel dans grupları geliyordu onların gösterisini izliyorduk muhteşemdi. Onun dışında denizi de çok güzeldi çok hızlı yandım güneşlenmeme rağmen hemen soyulmaya başladım işe başlamadan tekrar rengim açılacak gibi ama ankara birsoğuuuukk allahım bu nasıl iklim değişikliği yaa iki farklı yerde. Şu anda üzerimde polar sabahlığım ve ayağımda yün çorabım var evin içi bi serin ki

luxxorum neden istifa ediceksin tekrar kpss hazırlanmak çok zor canım ya iyi düşün bence:26kumadım o kitabı ama merak ettim konusu ne canım

ayy ne güzel yemekleri falan animasyon grubu falan iyiymiş canım..bizim gittiğimiz otelin animasyon grubu çok zayıftı hiç beğenmediminş seneye daha güzel bi yere giderizyemekten sonra geliyorum

aydancım istiosunuz belli ki inş. olur walla haberlerini bekliozzz
yazık ama yaaa daha ilk günden böyle yapılır mı onun torununu doğurmuş biraz olsun kıymetli olması lazım (((

cnmm çok sevndim sonunda gittin eğlendin kafanı dnledin rahatlamışsındır biraz.bu gazla kpss ye de başlarsın artık inş. olur cnm.

kızlarrr pattadanak yazıcaktım ama geçmişi de okumadan edemedim yine

kazanmışım akdeniz ünv. okutmanlığı

allahımmmm hayalimdi kızlar biliosunuz çok şükür oldu yaaaaaaaaaaaa

canım eşimin işi var çok şükür önceden babasıyla beraber kendi büfe ve restoranlarını işletiyordu şimdi babasının yanından ayrıldı 3 haftadır bi şirkette genel müdür asistanlığı yapıyo patronlar filan onu çok seviyolar böle giderse bi kaç aya onu başka bi departmana yükselterek göndericekler ailesinin durumuda kötü değil kayınvalidemle beraber yaşıyoruz evde iki kaynım var onlarda çalışıyor kayınpederim ayrı evde anne baba ayrı 3 yıldır bu eylül ayı bizim için bi dönüm noktasıydı bi çok açıdan kararlara vardık çünkü kendimi yenilenmiş hissediyorum

ayyy canım tatiliniz güzel geçmesine çok sevindimm harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…