- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
aman bunlar nasııl kayınvalide beee verin bana hepsinin saçını başını yolayım...
bu ne beeee.. hiç birisinin kızı yok mu size böyle kötü davranıyorlar :18::18::18:
inş alırsınız bu hafta sonu paranızıbenim eşim son kez cumartesi-pazar izinli olucak bu hafta
ondan sonraki hafta pazar çalışmaya başlıyo.. ben de bişiler yapmak istiyorum bu hafta sonu, hep evde temizlik felan sıkıldım..
inş haftalık alırız tabi, para olmayınca bişi olmuyo maalesef
Dikkat ettimde hepiniz hastalansanız k.valideleriniz bakarmış yani onu anladım
ben k.valideyle oturuyorum bide ama bayramın bittiği günü unutmayayım o zaman. Regl olmuşum ağrıdan geberiyorum. Eşim çorba yapayım sana diyor ama anca hazır yapabilir. k.validem çekti gitti kızına. Ben evde olmama rağmen ağrı kesici içtim tam ağrım geçti eşim yemek ısıttı yedirdi. Telefon çaldı. kaynananın abisi karısı çocukları bize geleceklermiş. K.validemi aradık filiz bi çorba yapsın bide pilav yapsın buzluktada köfte var onu kızartın ben akşama doğru gelicem demişti. bende saf gibi yataktan çıkıp mutfağa gittim. Tabi sulu yemeksiz de olmaz deyip bide kıymalı bezelye yapmıştım
Annemin başında zaten kardeşlerim var dertlerimi anlatmıyorum bide beni düşünmesin diye ama doğum yaptım mı ne olur acaba.
kızlar selaaaammmözledim hepinizi canlarım tatil günleri su gibi aktı geçti zaten 5 geceydi nasl bitti anlamadım çok güzeldi her şey ama balayı otelimiz gibi değildi yine de çoook güzeldi. Ordan dönüşte haftasonu da eşimin abisi gile gittik niğdede oturuyorlar. Onlar da yeni ev almıştı hem bi evlerini hayırlamaya hem de evlendiğimizden beri hiç gitmemiştik 1 sene olmuştu. o da bi değişiklik oldu bize güzel geçti. Tatile giderken ilk kez uçağa bindim o da benim için büyük bi olaydı çok hoşuma gitti eşime diyorum artık paraya kıyıp beni her yere uçakla götür ben alıştım diyorum tek seferde mi diyor Bu hafta da evdeyim pazartesi de işbaşı ypıyorum ne var ne yok görüşmeyeli yeni havadisler var mı?
Benim kaynanam malesef kızı yüzünden böyle. bigün sarma sarıyordum çok geç olmuştu bana yardım etti. Hemende kızına anlattı kızı her yardım istediğinde kaynanam yorgunum yada yapamam deyince gelinine sarma sarıyorsun ama diyordu. Halbuki evimizde ne pişse onada ayrılır. dün alt komşu mısır haşlamış 3 yarım parça getirmişti. ben ile kaynanam yedik. eşim yemedi sabah almış o yarım parçayı buzdolabı poşetine koymuş kızımla torunuma götürücem diye. Eşim dedi iyide o benim payımdı.. kaynanamda sen bu kızı kıskanıyorsun galiba dedi :)))
inş alırsınız bu hafta sonu paranızıben evde çok sıkılıyorum cumartesi pazardan mutlaka birinde çıkarım dışarı
üzülme elfimdua etki eşin çok iyi biri ve sana yardımcı oluyo hadi oda vicdansız olsaydı:26:
üzülme elfimdua etki eşin çok iyi biri ve sana yardımcı oluyo hadi oda vicdansız olsaydı:26:
kızlar selaaaammmözledim hepinizi canlarım tatil günleri su gibi aktı geçti zaten 5 geceydi nasl bitti anlamadım çok güzeldi her şey ama balayı otelimiz gibi değildi yine de çoook güzeldi. Ordan dönüşte haftasonu da eşimin abisi gile gittik niğdede oturuyorlar. Onlar da yeni ev almıştı hem bi evlerini hayırlamaya hem de evlendiğimizden beri hiç gitmemiştik 1 sene olmuştu. o da bi değişiklik oldu bize güzel geçti. Tatile giderken ilk kez uçağa bindim o da benim için büyük bi olaydı çok hoşuma gitti eşime diyorum artık paraya kıyıp beni her yere uçakla götür ben alıştım diyorum tek seferde mi diyor Bu hafta da evdeyim pazartesi de işbaşı ypıyorum ne var ne yok görüşmeyeli yeni havadisler var mı?
ohh dinlendin geldin biz böyle devam haberler sende gezip tozan kimse o anlatsın :)
kızlar alisha kazanmışşface yazmış ordan okudum
hoşgeldin canımmtatilinin güzel geçmesine çok sevindim ee anlat azıcık otel nasıldı memnun kaldınızmı
Güzeldi fundacım ama voyage kadar lüks değildi, yani odası ve hani minibarın dolum şekli olsun banyosu vs. olsun biraz eksikti o konuda hizmety konusunda ama diğer herşey çok güzeldi yemekleri, gece animasynları süperdi mesela profesyonel dans grupları geliyordu onların gösterisini izliyorduk muhteşemdi. Onun dışında denizi de çok güzeldi çok hızlı yandım güneşlenmeme rağmen hemen soyulmaya başladım işe başlamadan tekrar rengim açılacak gibiama ankara birsoğuuuukk allahım bu nasıl iklim değişikliği yaa iki farklı yerde. Şu anda üzerimde polar sabahlığım ve ayağımda yün çorabım var evin içi bi serin ki
aydancım istiosunuz belli ki inş. olur walla haberlerini bekliozzzGünaydın kızlarrr çok uzun zamandan beri giremiyorum kafamı kaşıcak vaktim yoktu kayıtlar öğretmen atamaları ders programları telefonlar yüzünden acayip yoğundum siz nasılsınız bu arada bombam var hamile olabilirim2 hafta sonra testim tekrarlanıcak adetimede 2 hafta var zaten eşim acayip sevindi eylül ayı bize uğurlu geldi doğum kontrol hapını bıraktırdı bana dünden beri kullanmıyorum bebek varsa zarar verir dedi kazayla oldu ama çok mutluyum daha kimseye söyleyemedik içimde çok büyük bi heyecan var hiç böle olmamıştım oda diyo hiç böle hissetmemiştim sen şüphelendiğinde diyo hakkımızda hayırlısı
yazık ama yaaa daha ilk günden böyle yapılır mı onun torununu doğurmuş biraz olsun kıymetli olması lazımdün gittilk işte, eşimle eşi balkona çıktı...dedim abla yat sen hadi...ben hiç geldiğimden beri yatmadımki dedi...yalnızım her işimi ben yaptım,gece bile koltukta uyudum...çünkü sezeryanlı yatması sorun, yatsa kalkamıyoı...biri bebeği kucağına vermesi lazım emzirmek için flan....birsürü anlattı çok üzüldüm..
kaynanası var ama bi faydasıyok....hastanede hep tatsız tutsuz çorba vermişler az bişey...eve çıkarken eşine demiş annene sölede bi çorba yapıversin demiş....
eve gittim diyo kaynanası evdeymiş, merdivenleri zorla 1 saate çıktım ,hiç inipte bi bakmadı çıkabiliyomu çıkamıyomu diye dedi
çorba istemiş ya napmış kılzar biliyonuzmu....evde hazır çorba varmış işkemde 2 paket onları yapmış...bi açtım tencereyi hazır çorba puding olmuş dedi kadınçok üzüldüm yaa (
pazar günü giicem temizliğini yemeğini yapayım, kaynanamdan tarhana isticem yeni yapmıştı o da ....
...
hiç ilgilenmemiş kaynanası...bven hastaneden eve geldim 3,30 da onlarda yarım saat oturdu gittiler dedi:26: insan hiç değilse ilk gece kalır yanında yaa ne vicdansızmışş
acomert ben hamileyim ve 23 yaşında anne olacam hatta resmi kayıtlarda 22 görünüyorum. eşim 24 yaşında.maddi durumumuza gelince, allaha şükür rahat geçiniyoruz ama hamile olduğumu öğrendikten sonra çok şükür rabbime o kadar hayırlı gelişmeler oldu ki bebeğimizin nasibi diyoruz. bize de beklemediğimiz zamanda geldi bu sürpriz ama inan nasibiyle geliyor ve ben asla çocuk bakamam çok erken diyordum onu içinde hissettikten sonra öyle huzur bulup kendine güven duyuyorsun ki artık eminim ben çocuğumu elimden geldiğince iyi yetiştireceğim. bence kafana takma olursa tabi ki çok sevineceksiniz ama şimdiden kimseye de söyleme çevrende yoksa siz üzüleceksiniz ve herkes sordukça daha kötü olacaksın. o yüzden oluruna bırak. 2 aylık olduk ama herkese söylemiyorum hala hamile olduğumu.
senin yaşında sıkıntı yokta. eşin askerlik yapmamış ve işi yok. bunlar problem olabilir belkii... bunun düşünün yeter. genelde erkekler geç gelişiyor onun için eee bide askere giderse tek başına çocuk mu bakıcaksın geçinecekmisin ?
zor olan tarafları işte bunlar...
bebek yapmak kolay.. hemencik olur :97::97::97: daha önce görmedim seni canım ilk kez görüyorum :82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?