2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de kpss için dersaneye kayıt oldum p.tesi salı akşam 6-9 arası ekimin ilk haftası başlıyor

Hayırlısı olsun dilşadcım inşallah sen de iyi bir puan alırsın canım alan derslerine de mi çalışıyorsun ben sadece genel kültür genel yetenek sınavına gireceğim?

Luxxorcum tatilinin güzel geçmesine sevindim

sağol canım benim

luxxorum neden istifa ediceksin tekrar kpss hazırlanmak çok zor canım ya iyi düşün bence:26kumadım o kitabı ama merak ettim konusu ne canım

Tatlım benim işyerimde pek huzurum mutluluğum kalmadı bana göre değil orası o yüzden istifa düşünyorum ama önce ınava bi girip puanımı göreyim ona göre 90 üzerinde almam lazım ki bu riske değsin. yoksa ben de kalkışamam böyle bir şeye. Ama kafama koydum alıcam o puanı Bir de fundacım düşünsene bir gününün yarısnından fazlasını işte geçiriyorsun çalışan kadın için. Ailenden çok işyerindekileri görüyorsun orada mutlu olmadıktan sonra hayata 1 kez geliyoruz neden mutlu olmadığım bir ortamda ömrümü çürüteyim ki? Daha 4 yıllık memurum emekliliğime kadar düşünsene kaç sene var kendini benim yerime koy tatlım. Bir de insan bir şeye karar verdi mi itici güç oluyor bana şu anda zor gelmiyor kpssye çalışmak. Bir çıkış yolu gibi görüdüğüm için içimde bi azim var

Ayrıca kitaptan bahsetmeyi unutmuşum onda da meleklerden bahsediyor fundacım Allah'ın bizim için melekleri görevlendirdiğinden ve meleklerin sana yardım etmekten büyük keyif aldığından, sen istedikten sonra yüce Rabbim'in onları senin hizmetine verdiğinden ve cidden sen onları duyamasan da meleklerin seni duyup sana yardım ettiklerinden filan. yazarı Beki İkala Erikli diyebir kadın internette kısa kısa videoları da var . Önce insana bir garip geliyor böyle metafizik konular gibi ama ben denemeye başladım işe yarıyor. Daha tamamını okumadım kitabın ama bakıyorum vakit buldukça.

canım ahh o hırsı banada aşılasan ben artık umudumu yitirdim 78 üstüne çıkamıyorum 85-90 arası almam lazımhaklısın canım kendine güveniyosan neden olmasın inş kazanırsın
bi netten inceleyim bakıyım nasıl bir kitapmış canım

kazanmışım akdeniz ünv. okutmanlığı

allahımmmm hayalimdi kızlar biliosunuz çok şükür oldu yaaaaaaaaaaaa
canımmm çok tebrik ederim seniii

merak ettimm, bulursam alıyım ben de..

Çok sevindim tatlım ya allahım dualarını kabul etmiş ayyy canım benim yaaa
Canım çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısını diliyorum iyi dileklerinizi eksik etmeyin

Son düzenleme:
ahahahaha kendime şuanda kopuyorummmm bi veliyi aradım şimdi bugün çocuklarımız ata binmeye gidicekler 2 de ona göre kızını geç alsın diye aradım adamı m. bey diceğime m beay dedim önce çok garip bi şekilde çıktı ağzımdan sonra bide hanım dedim adama düzeltemedim rezilliğim tavan yaptı adamda gülmeye başladı telefonda hey allahım yaa hala gülüyorum kendime kıpkırmızıyım çok utandım

alishia tebrikler canım bak Allah'ım gönlüne göre vermiş
filiz üzülme yaa Allah ne seni ona ne de onu sana muhtaç etsin
luxxor tatilinin güzel geçmesini sevinndim canım peki ankaranın sabah ayazı seni nası karşıladı bugün kızlar bana şaşırdı ama sabahları çok soğuk oysa şimdi sıcacık oldu

ayy ne güzel yemekleri falan animasyon grubu falan iyiymiş canım..bizim gittiğimiz otelin animasyon grubu çok zayıftı hiç beğenmediminş seneye daha güzel bi yere giderizyemekten sonra geliyorum

bizimde balayı otelimiz güzel diildi eşimin abisi ayarlamış ama bu sene ark. evinde kalmak çok güzeldi. Ben kurban bayramında da abanta gitmeyi planlıoum hiç giden oldumu orman içindeki masal evlerine

bizimde balayı otelimiz güzel diildi eşimin abisi ayarlamış ama bu sene ark. evinde kalmak çok güzeldi. Ben kurban bayramında da abanta gitmeyi planlıoum hiç giden oldumu orman içindeki masal evlerine

Abant sessiz sakin mükemmel bi yer ben gittiğimde gölden eser yoktu buz tutmuştu ama inanılmaz bi yer :96::96:

eşim mesaj atmış güzel karımı hafta sonu nereye götüreyim diye günü birlik nereye gitsek acaba benim kocişten beklenmeyecek tavırlar içinde şaşırıyorummm

luxxorcum fotolarınıda bekliyoruz
Ah canım ya o eksiğimiz var işte foto makinemiz yoktu annemlerden de alamadık babam yanında götürmüş, telefonla da çekmek aklımıza gelmedi (
canımmm çok tebrik ederim seniii

merak ettimm, bulursam alıyım ben de..

Alın valla nektarcım çok güzel bilinmeyen bi ufuk açıyor insana okudukça

ilahi acomertcim çok komik yaa tahmin edebiliyorum bi de insan bişiyi yanlış söyleyip heyecanlandı mı daha da batırıyor

Sağol dilekçimkesinlikle yaa nasıl soğumuş burasıı bu arada Alishiacım tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun

eşim mesaj atmış güzel karımı hafta sonu nereye götüreyim diye günü birlik nereye gitsek acaba benim kocişten beklenmeyecek tavırlar içinde şaşırıyorummm

Fıstıklar benim yarın misafirlerim geliyii çaya, ben de bugünden bazı hazırlıklarımı yapıcam çünkü şu fırsat grup fon gibi sitelerden aldığım bi kesim-bakım -fön üçlüsü vardı 6 TLcik onun randevusunu yarın sabaha aldım eve geldiğimde fazla bişi yapamam. Gerçi fazla yorulmicam kafamda hazırladım çayın yanına neler yapcağımı size de sayayım. halamın bi tarifi var Burçak Sarması diye bir tatlı çok güzel oluyordu onu yapıcam önce bi de mayalı poaça yapıcam onun için de saat 4 ü bekliyorum çünkü güneş o saatte vuruyor balkona güneşte bir çabuk mayalanıyor ki yarım saatte 2 katına çıkıyor hamur. Rus salatasını hazır alıyım diyorum ayrıca elmalı kekle sigara böreği yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…