eşim mesaj atmış güzel karımı hafta sonu nereye götüreyim diye günü birlik nereye gitsek acaba benim kocişten beklenmeyecek tavırlar içinde şaşırıyorummm
fundam face gelsene bi dk.?
kızlar bugünlük kusuruma bakmayın. işler çok yoğun.
ağliycam yaa sinirden, kaç gündür nekadar yoğunuz sıkıldım iyice şurdan
canim hamilemisin ??
Test yaptin mi ?
Aydancım bahsettiğin tarihler yumurtlama günlerin bile değil. Adet sonrası ve öncesi tutması düşük bi ihtimal. İlacı unuttuğun için hamile kalabilme ihtimalini güçlendirdiğin için bence hissettiklerin psikolojik. Kendimden biliyorum 12 gün gecikti sanki gerçek hamileler gibi hisler oluştu sonra kan testinin sonuçlarını alınca kendime geldim. tabi hayal kırıklığıda yaşadım ama silkelenince kokular aşermeler hepsi benim uydurmamdı onu anladım..
Ayrıca adetine 2,5 hafta kala hamişlik belirtileri oluşmaz tatlım yaa, neyse inş hamilesindir çünkü çok istediğin belli :))))
canım benim şüphelerim var dayanamadım daha adetim 2 buçuk hafta varken test yaptırdım kan testi lab.daki adamda şuan gözükmez 2 hafta sonra adet olmazsan yaptır dedi ben dk hapı kullanıyodum ilk 3 gün almayı unuttum eşimde adetimde bi hafta önces, ve sonrası hiç rahat durmadı yayamazlık yaptık baya 1 haftadır filanda çok halsizim ve kokulara karşı hassasım dk yı bıraktım bakalım hayırlısı diyoruz eğer değilsem bile eşimle konuşup karar verdik 3 ay sonra çalışmalara başlıcaz erkenden anne baba olmaya karar verdik para biriktiricez bide bu süreç içersinde eğer adet olursam bile doktora gidip eşimle testler yaptırıcaz en uygun zaman ne zaman neler yapmalıyız öğrencez hepsini çok heyecanlıyım çokkkk
kızlarr cuma günü akşama iş yerinden arkadaşlar gelecek yemeğe, menü belirlemedim, fikriniz varmı , ne yapayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?