- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlar bende 2010 eylulde evlendim kk nişanlılığım daha oncesi hep burda gectı evlenince girememiştim uzun aradan sonra yeniden geldim eski çikolatagelin yeni evlimutlucocuklu26 oldum hepinize selam
Siyahlı beyazlı kırmızılı bi elbise giyebilirsin.
canım benim şüphelerim var dayanamadım daha adetim 2 buçuk hafta varken test yaptırdım kan testi lab.daki adamda şuan gözükmez 2 hafta sonra adet olmazsan yaptır dedi ben dk hapı kullanıyodum ilk 3 gün almayı unuttum eşimde adetimde bi hafta önces, ve sonrası hiç rahat durmadı yayamazlık yaptık baya 1 haftadır filanda çok halsizim ve kokulara karşı hassasım dk yı bıraktım bakalım hayırlısı diyoruz eğer değilsem bile eşimle konuşup karar verdik 3 ay sonra çalışmalara başlıcaz erkenden anne baba olmaya karar verdik para biriktiricez bide bu süreç içersinde eğer adet olursam bile doktora gidip eşimle testler yaptırıcaz en uygun zaman ne zaman neler yapmalıyız öğrencez hepsini çok heyecanlıyım çokkkk
kızlar bende 2010 eylulde evlendim kk nişanlılığım daha oncesi hep burda gectı evlenince girememiştim uzun aradan sonra yeniden geldim eski çikolatagelin yeni evlimutlucocuklu26 oldum hepinize selam
ay canim hadi hayirlisi olsun
adetine 1 hafta kala kan testi yaptir. Belli olur zaten.
ins. hamilesindir.
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun kararınız ama hapı yeni bıraktıysan hiç korunmayın derim ben 3 ay beklemeyin ben de 6 ay hap kullanmıştım bıraktığımdan beri 8 ay geçti ben bırakır bırakmazhamile kalacağımı sanıyordum ama halen deniyoruz. ekimde de tutmazsa eşim gidecek bu sefer doktora. Yani benden sana tavsiye bence hemen başlayın
Hoşgeldin canım eylül kaçta evlendin ben 18 eylülde evlendim tatilde yıldönümümüzü kutladık.
Bu arada kaldığımız otelde de bize sürpriz yapmışlar o gece odaya bi döndük ki kalp şeklinde küçük bi kırmızı pasta üstünde 1 mum yanında şampanya buzların içinde ve de iki kadeh ve meyve tabağı çok hoşumuza gitti tebrik notu flan da koymuşlardı çok romantikti. Tabi pastanın keki kakaolu olduğu için eşim yiyemedi ben yumuldum
kızlarr cuma günü akşama iş yerinden arkadaşlar gelecek yemeğe, menü belirlemedim, fikriniz varmı , ne yapayım ?
günaydın kızlar.
bence kötü niyetli olsaydı amca, nek bunu anlardı. Bulgaristan'dan dolayı olabilir dediği gibi ya da hanımefendiliğinden seviyodur. bir de serviste olay olmuştu da sen öne, şoför yanına oturmaya başlamıştın nek. belki de o olayda senin tarafını tuttu, seviyeni bozmadan kızlara tepkini gösterdin diye hoşuna gitti. he onun dışında farklı davranışları varsa zaten sen birebir anlardın sen. ama eşin gerçekten sert bir tepki verdiyse alma bir daha, ne diyim.
ebuşummm emeklemeleriniz de, inciniz de hayırlı olsun tatlım. Allah nazarlardan saklasın
belkide nekk....hemşoluktan olabilir :)))
ebruşşş maşallah balınaa
günaydın kızlarr
ebruu maşallah 2. dişiniz hayırlı olsunsizleri ısırmaya başlayınca da mutluluğunu paşlaş bizimle
nigar bende pek kötü bi durum sezmedim anlatmalarından "yarenaya katılıoum" sen ters bi durum olsa anlardın.
funda bende aynen sızıoum 3 4 gündür üzerimde bi yorgunluk var kafamı zor tutuoum zaten havalar iice soğudu ne giycemi bilemioum üşütüoum galiba
şimdide banyo yaptım geldim başım sızlamaya başladı bile
yarenay bence de biraz daha sıkı çalışmaya başla vakit hemen geçio sonlara bırakma hem bak eşinde kitap falan okuomuş tv açıpta yüksek sesle izlio olsaydıçalışmak için durumun hiçte uygun olmazdı benimki tvsiz yapamaz mesela bazen yayın gidio delirio adam yaa
zuzu filiz sormuş gerçi nasıldı bebiş ziyaretin?
corba Mercimek - dometes vs.
Patates Tavuk Firin da yapabilirsin
pilav garnetürlü
havuc salatasi
kereviz salatasi
zeytin yagli taze fasulye pirasa barbunya yapabilirsin.
Hoşgeldin canım eylül kaçta evlendin ben 18 eylülde evlendim tatilde yıldönümümüzü kutladık.
Bu arada kaldığımız otelde de bize sürpriz yapmışlar o gece odaya bi döndük ki kalp şeklinde küçük bi kırmızı pasta üstünde 1 mum yanında şampanya buzların içinde ve de iki kadeh ve meyve tabağı çok hoşumuza gitti tebrik notu flan da koymuşlardı çok romantikti. Tabi pastanın keki kakaolu olduğu için eşim yiyemedi ben yumuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?