2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım hadi hayırlı uğurlu olsun kararınız ama hapı yeni bıraktıysan hiç korunmayın derim ben 3 ay beklemeyin ben de 6 ay hap kullanmıştım bıraktığımdan beri 8 ay geçti ben bırakır bırakmazhamile kalacağımı sanıyordum ama halen deniyoruz. ekimde de tutmazsa eşim gidecek bu sefer doktora. Yani benden sana tavsiye bence hemen başlayın

kızlar bende 2010 eylulde evlendim kk nişanlılığım daha oncesi hep burda gectı evlenince girememiştim uzun aradan sonra yeniden geldim eski çikolatagelin yeni evlimutlucocuklu26 oldum hepinize selam

Hoşgeldin canım eylül kaçta evlendin ben 18 eylülde evlendim tatilde yıldönümümüzü kutladık.

Bu arada kaldığımız otelde de bize sürpriz yapmışlar o gece odaya bi döndük ki kalp şeklinde küçük bi kırmızı pasta üstünde 1 mum yanında şampanya buzların içinde ve de iki kadeh ve meyve tabağı çok hoşumuza gitti tebrik notu flan da koymuşlardı çok romantikti. Tabi pastanın keki kakaolu olduğu için eşim yiyemedi ben yumuldum

ay canim hadi hayirlisi olsun

adetine 1 hafta kala kan testi yaptir. Belli olur zaten.

ins. hamilesindir.

inşallah ümitlerim heyecanım hayal kırıklığına dönüşmez olmasada çalışıcaz en hayırlı zamanda olur inşallah allahım bize güç versin maddi manevi hepimize

sağol canım benim eğer hamile değilsem doktora gidicez eşimle beraber doktorumuz yönlendirir bizi artık çok heyecanlıyım kendime hakim olamıyorum çok garip...

belkide nekk....hemşoluktan olabilir :)))

ebruşşş maşallah balınaa

herkese tşk ederiz. işimiz çok zor kızlarr heryere girip çıkıyor peşinden gitmekten helak oldum walla.

geçmişi okuyamadım önemli hadisler varsa yazın

kızlar bende 2010 eylulde evlendim kk nişanlılığım daha oncesi hep burda gectı evlenince girememiştim uzun aradan sonra yeniden geldim eski çikolatagelin yeni evlimutlucocuklu26 oldum hepinize selam

hoşgeldin evlimutlucocuklu
bebeğini allah bağışlasın 2 ay 10günlükmüş okudum diğer msjlarından

ama seni daha yakından tanımamız lazım yarenay olsaydı sıralardı soruları ama yok meslektaşı olarak ben görevi devraldım
ismin yaşın yaşadığın şehir mesleğin bebişin adı ve foto :98:

Hoşgeldin canım eylül kaçta evlendin ben 18 eylülde evlendim tatilde yıldönümümüzü kutladık.

Bu arada kaldığımız otelde de bize sürpriz yapmışlar o gece odaya bi döndük ki kalp şeklinde küçük bi kırmızı pasta üstünde 1 mum yanında şampanya buzların içinde ve de iki kadeh ve meyve tabağı çok hoşumuza gitti tebrik notu flan da koymuşlardı çok romantikti. Tabi pastanın keki kakaolu olduğu için eşim yiyemedi ben yumuldum[/QUOTE]

19 eylul canım biz sade bi yemekle kutldık cunku birde 2 aylık oğlum var

corba Mercimek - dometes vs.

Patates Tavuk Firin da yapabilirsin

pilav garnetürlü

havuc salatasi

kereviz salatasi

zeytin yagli taze fasulye pirasa barbunya yapabilirsin.

ohhh menü hazırsa gelim sinemcim bende eve gidip nohut pilav yapcam akşama dün gece ıslamıştım nohutu çorba ne yapsam ki:44:

19 eylul canım biz sade bi yemekle kutldık cunku birde 2 aylık oğlum var[/QUOTE]

Ayyy Allah bağışlasın canım benim analı babalı büyütsün inşallah

kızlar ben poaçamı yapıcam şimdi mayalandı hamurum sonra görüşürüz tamam mı muckk

[QUOTE
=eos;21086383]herkese tşk ederiz. işimiz çok zor kızlarr heryere girip çıkıyor peşinden gitmekten helak oldum walla.

geçmişi okuyamadım önemli hadisler varsa yazın[/QUOTE]

canım mrh
alishia sınavı kazanmış akdeniz üni. okutmanlığı
acomert hamile olma ihtimalinden şüphelenio ve çok istiolar eşiyle
başka bişi yoktu sanırım:44:

ben de 21temmuz 2010 da evlendim ama başka bir şehre gelin geldiğim için 14 aydır çoooookk sıkılıyorum yapacak bişi bulamıyorum...

evlimutlucocuklu hoşgeldin.. İsmin nedir? Nickin çok uzun :)) Bebişinide allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…