2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de 21temmuz 2010 da evlendim ama başka bir şehre gelin geldiğim için 14 aydır çoooookk sıkılıyorum yapacak bişi bulamıyorum...

hoşgeldin duşjeli sen nerden katılıosun bize ismin yaşın işin ve tabiki fotosuz olmaz :98: (yarenayyyyy nerelerdesin)

evlimutlucocuklu hoş geldinnn ben aydan ebruşşş teyze olabilirsin bu ay olmasada önümüzdeki aylarda

hadi hayırlısı cnm inş öledir :)

oğlum ömer talha 24 yasındayım calışmıyrum ve sakaryada oturuyorm kızlar
aramıza hg canım

[QUOTE
=eos;21086383]herkese tşk ederiz. işimiz çok zor kızlarr heryere girip çıkıyor peşinden gitmekten helak oldum walla.

geçmişi okuyamadım önemli hadisler varsa yazın

canım mrh
alishia sınavı kazanmış akdeniz üni. okutmanlığı
acomert hamile olma ihtimalinden şüphelenio ve çok istiolar eşiyle
başka bişi yoktu sanırım:44:[/QUOTE]

ayh alishia çok sevindm walla kazanmasına

uyudu rahatladım azıcık anck yemek yedm sbhtır ya

6,05 de koşa koşa durağa gittim, otobüs gözlerimin önünde kaçt yawsss ne iğrenç bi durum

nasılsınız bakalım ben yatıyorum hep dinlenmekle geçiyo günlerim sizler nasılsınız bakalım?

merhabalar ben de 24/04/2010 tarihinde 6 yıllık bekleyişime son vermiştim :)))))
zaman ne çabuk geçiyor...... 1 yılı geride bırakalı 5 ay 4 gün olmuş....
bebeğim henüz yok seneye yaza doğacak şekilde düşünüyorum hayırlısıyla,öğretmenim.....

nasılsınız bakalım ben yatıyorum hep dinlenmekle geçiyo günlerim sizler nasılsınız bakalım?
dinlen cnm sonra dinlencek vaktn olmıck :)

nasil gidiyor kizlar ???

zor gidior sinemcim

hg aramıza adaer

6,05 de koşa koşa durağa gittim, otobüs gözlerimin önünde kaçt yawsss ne iğrenç bi durum
ay, kötü olmuş yaa :26: 1 saat arayla mı geçiyo ki otobüs, kötüymüş o :44:

yokluğunuz belli oluyo Ada ile

hoşgeldin adaer ben seni sanki çeyiz topiğinden tanıyor gibiyimm :)

pişince haber ver luxxor

evlimutluçocuklu hoşgeldin :) buda oğluna

Yaptım poaçam süper olduu nası kabardı pofidik bişi süper olduu süperrr bir de size burçak sarmasının tarifini vereceğim kızlar o da çok güzel oldu ilk kez yaptım. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar tebrik eden herkese çok teşekkür ederimmmm

luxxor otelin jesti süpermiş bayıldımmmm ben de yıldönümü için buralarda şehir fırsatından falan denk gelirse bi otel ayarlamayı düşünüorum bi gecelik. henüz süpriz, eşimin haberi yok :: ayrıca da yarınki çay ikramların süperrrr ben de gelim noluuuuur

bugün baya yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz hepiniz kızlarrrr. bebişleri olanlar sağlıkla büyüsün inş. fındıklar

bugün eşimle arabada konuşuoz, yakında yaparız artık bebeği diyor. tamam dedim aralık gibi başlayalım eylül'de doğsun adını da Eylül koyiim, sanki kız olcak da hemen belirledim birden kafasına dank etti daha kendimize bakamıoz çocuk bi dursun seneye başlarız çalışmalara demeye başladı bu sefer

bolcum nasılsın bi yaramazlık yok dimi ne güzel uyuz patronundan uzakta stressiz günler seni bekliyor

günaydın kızlar. herkese hayırlı günler.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. hepinizden fotoğraf istiyoruz, topiğin meraklıları olarak

bolcum dinlenmeye bak sen.. Arada bir böyle yaz çık merak ediyoruz yoksa.

Yen gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

zuzum en sevmediğim durum otobüs kaçar öylece arkasından bakarsın sadece. Tabi eve geç gitmeside cabası.

bizde dün anneanneme gittik yemeğe. Bize içli köfte yapmıştı

Geçen regl oldum dedim ya bu sabah söküldü 1 haftadır ağrım vardı şimdi de çok var bişeyler yiyip ağrı kesici içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…