- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
hoşbulduk canım ya ben uzak kalalı siteyi unutmusum nasıl abone olcam kızlar bu konuya ben
hoşbulduk canım ya ben uzak kalalı siteyi unutmusum nasıl abone olcam kızlar bu konuya ben
ben de 21temmuz 2010 da evlendim ama başka bir şehre gelin geldiğim için 14 aydır çoooookk sıkılıyorumyapacak bişi bulamıyorum...
evlimutlucocuklu hoş geldinnn ben aydanebruşşş teyze olabilirsin bu ay olmasada önümüzdeki aylarda
aramıza hg canımoğlum ömer talha 24 yasındayım calışmıyrum ve sakaryada oturuyorm kızlar
[QUOTE=eos;21086383]herkese tşk ederiz. işimiz çok zor kızlarr heryere girip çıkıyor peşinden gitmekten helak oldum walla.
geçmişi okuyamadım önemli hadisler varsa yazın
mücver yaparken soda koyuyormusunuz kızlaaarrr?
dinlen cnm sonra dinlencek vaktn olmıck :)nasılsınız bakalım ben yatıyorum hep dinlenmekle geçiyo günlerim sizler nasılsınız bakalım?
nasil gidiyor kizlar ???
merhabalar ben de 24/04/2010 tarihinde 6 yıllık bekleyişime son vermiştim :)))))
zaman ne çabuk geçiyor...... 1 yılı geride bırakalı 5 ay 4 gün olmuş....
bebeğim henüz yok seneye yaza doğacak şekilde düşünüyorum hayırlısıyla,öğretmenim.....
ay, kötü olmuş yaa :26: 1 saat arayla mı geçiyo ki otobüs, kötüymüş o :44:6,05 de koşa koşa durağa gittim, otobüs gözlerimin önünde kaçt yawsssne iğrenç bi durum
yokluğunuz belli oluyo Ada ilenasılsınız bakalım ben yatıyorum hep dinlenmekle geçiyo günlerim sizler nasılsınız bakalım?
hoşgeldin adaermerhabalar ben de 24/04/2010 tarihinde 6 yıllık bekleyişime son vermiştim :)))))
zaman ne çabuk geçiyor...... 1 yılı geride bırakalı 5 ay 4 gün olmuş....
bebeğim henüz yok seneye yaza doğacak şekilde düşünüyorum hayırlısıyla,öğretmenim.....
pişince haber ver luxxor
evlimutluçocuklu hoşgeldin :) buda oğluna
nasılsınız bakalım ben yatıyorum hep dinlenmekle geçiyo günlerim sizler nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?