2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar yaa 4 gündür akşamları sadece 1 dilim ekmek yiyorum
öğlenleri de 1 dilim..
tartım pazar günü 61,7 gösteriyodu
dün gece 59,7 :26: 4 günde bukadar farkeder mi sizce.. birde yemekten sonra tartıldım düşünün

nektarcım öyleyse ben de yapayım ya

elfişim Allah yardımcın olsun, zor valla işyerinde ağrı çekmek.

nektarcım öyleyse ben de yapayım ya

elfişim Allah yardımcın olsun, zor valla işyerinde ağrı çekmek.
sadece 1 dilim kampanyasını başlatalım
ama ayrıca çayı da azalttım günde 6-7 bardakken, 2 ye düştü e eşeker tüketimi de azaldı tabisi
kola yasak zaten diş tellerinden dolayı, her gece onu da içmiyorum artık..
bakalım

günaydın kızlar

yine soğuk bi ank sabahında gözlerimi açmaya çalışıoum
bugün işlerimde yoğun maalesef
bolcum ne güzel dinlen valla alishia dediği gibi sinir patronsuz mutlu günler
adaer aramıza hoşgeldin
elfi senin bu ay epey ağrılı geçio hastalık zamanın ilaç içinde etkilemio mu peki :44: benim ya kesio yada artırıo hiç ilaç içmem ben

adaer hoşgeldin aramıza
Günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr......nasılsınız....ben çok zor kalktım bugün sabah pazartesi perşembe 7 de okulda olmamız lazım bi velimiz öğretmen ve erkenden dersi var 7 de oğlunu bırakıyor diğerleri 8.30 da geliyorlar ben kalkamadım kayınvalidem gitti ben kalktım duş aldım :94: minibüsle geldim sonra okula hala uyuyorum çocuklar bugün pek bi huysuz ağlayan ağlayana canım kahvaltı yapmak istemiyo çocuklar şimdi kahvaltıda pofff nasıl bi gün olucak acaba hepimizin gününün harika geçmesini diliyorum
Nigarcım bende sadece sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşam yemeklerinde yemiyorum çoğu zaman yesemde 1 dilimi geçmiyo kola filan hiç sevmem zaten kahve çay gibi alışkanlıklarımda yoktur 56 kilodan 51 e düştüm çikolata vs. yiyorum ama vazgeçilmezimdir kendisi bence tartın doğru ama vücudun su kaybetmiş olabilir su içmeye çalış 8 bardak en az gün içinde .tuzdan da uzak dur su tutturuyo vücutta ve kesinlikle kalça yapıyo

Kızlar günaydın,

güne deli gibi bir migren ağrısı ile başladım bakalım gün nasıl gececek....

Allahtan sakin bir gün olacak...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

nigar bende 55 57 arası değişip duruoum kilo yok ama dün gece banyoda farkettim göbüş çok fena eskiden eşim badem göbeklim die severdi şimdi kavun olmuş yani
ve hiç erimio maalesef ama ben cola çok tüketioum alköllü icecekte tüketioum ekmek falan yemioumçok fazla abur cubur iş yerinde masanın üstü full şimdi bile kahvaltı die çikolatalı püskevit yioum :26:
ben bu göbeğimi nasıl eritcem :18:

İlaç içmeden ağrım geçmiyor ama midem çok kötü bulanıyor bişey yiyemedim ki. Simit var bi lokma ısırdım nane limon çayı yaptım sonra bi ağrı kesici içicem. Şu an dayanılmaz ağrıyor

bende abur cubur hastasıyımdır ama baktım kilo aldı başını gidiyor şimdi hepsinden uzak yasıyorum ve bu süreed başka hiçbişi yapmadan 2 kilo verdim...

çikolataya bayılırım.. bütün gün sadeec çikolata ile beslenebilirim

izin istesen canımm:26:

bol,,,,, özledik senniiiii

nektar evet malesef otbüslerimiz saat başı ara dolmuş da 10 geçe yada 10 kala geliyo...ne anladıysam 40 dk beklemişim 10 dk daha beklerim bide 3 lira dolmuşlar

yaa benim kahvaltı alışkanlığım yok hep abur cubur öğlen ne bulursam onu yerim işte akşamları 11'e doğru yiyouz eşimle sonrada 1de yatıouz onuda eritemiom tüm gün pek doğru düzgün yemek yemediğim için akşamları yiyip yatıoum maalesef ama yüzüm kolum bacağım yıllardır aynı tek problem göbeğimin boyut değiştirio olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…