nektarcım öyleyse ben de yapayım ya
elfişim Allah yardımcın olsun, zor valla işyerinde ağrı çekmek.
yoo ondan önce sürekli aynı kiloda çıkıyodum.. sabah yine 59,7 çıktım..bence tartininayari bozuk tam dengelemiyor.
merhabalar ben de 24/04/2010 tarihinde 6 yıllık bekleyişime son vermiştim :)))))
zaman ne çabuk geçiyor...... 1 yılı geride bırakalı 5 ay 4 gün olmuş....
bebeğim henüz yok seneye yaza doğacak şekilde düşünüyorum hayırlısıyla,öğretmenim.....
Kızlar günaydın,
güne deli gibi bir migren ağrısı ile başladım bakalım gün nasıl gececek....
Allahtan sakin bir gün olacak...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
günaydın kızlardün nişan vardı kuzeyle güneyi izleyemedim şimdi onu izleyeceğim gelirim yine:79:
geçmiş olsun canım inşallah ağrın biran önce durur da güzel bi gün geçirirsin
nigar bende 55 57 arası değişip duruoum kilo yok ama dün gece banyoda farkettim göbüş çok fena eskiden eşim badem göbeklim die severdişimdi kavun olmuş yani
ve hiç erimio maalesefama ben cola çok tüketioum alköllü icecekte tüketioum ekmek falan yemioumçok fazla abur cubur iş yerinde masanın üstü full şimdi bile kahvaltı die çikolatalı püskevit yioum :26:
ben bu göbeğimi nasıl eritcem :18:
İlaç içmeden ağrım geçmiyor ama midem çok kötü bulanıyor bişey yiyemedim ki. Simit var bi lokma ısırdım nane limon çayı yaptım sonra bi ağrı kesici içicem. Şu an dayanılmaz ağrıyor
bende abur cubur hastasıyımdır ama baktım kilo aldı başını gidiyor şimdi hepsinden uzak yasıyorum ve bu süreed başka hiçbişi yapmadan 2 kilo verdim...
çikolataya bayılırım.. bütün gün sadeec çikolata ile beslenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?