benim tatlıyla hiç aram yoktur, çikolata da hiç alıp yemem..adaer hoşgeldin aramıza
Günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr......nasılsınız....ben çok zor kalktım bugün sabah pazartesi perşembe 7 de okulda olmamız lazım bi velimiz öğretmen ve erkenden dersi var 7 de oğlunu bırakıyor diğerleri 8.30 da geliyorlar ben kalkamadım kayınvalidem gitti ben kalktım duş aldım :94:minibüsle geldim sonra okula hala uyuyorum çocuklar bugün pek bi huysuz ağlayan ağlayana canım kahvaltı yapmak istemiyo çocuklar şimdi kahvaltıda pofff nasıl bi gün olucak acaba hepimizin gününün harika geçmesini diliyorum
Nigarcım bende sadece sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşam yemeklerinde yemiyorum çoğu zaman yesemde 1 dilimi geçmiyo kola filan hiç sevmem zaten kahve çay gibi alışkanlıklarımda yoktur 56 kilodan 51 e düştüm çikolata vs. yiyorum ama vazgeçilmezimdir kendisibence tartın doğru ama vücudun su kaybetmiş olabilir su içmeye çalış 8 bardak en az gün içinde .tuzdan da uzak dur su tutturuyo vücutta ve kesinlikle kalça yapıyo
üffff çok kötüdür baş ağrısıyla uyanmaakKızlar günaydın,
güne deli gibi bir migren ağrısı ile başladım bakalım gün nasıl gececek....
Allahtan sakin bir gün olacak...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
ben abur cubur sevmem, kola hastasıyım ama içmicem artık..nigar bende 55 57 arası değişip duruoum kilo yok ama dün gece banyoda farkettim göbüş çok fena eskiden eşim badem göbeklim die severdişimdi kavun olmuş yani
ve hiç erimio maalesefama ben cola çok tüketioum alköllü icecekte tüketioum ekmek falan yemioumçok fazla abur cubur iş yerinde masanın üstü full şimdi bile kahvaltı die çikolatalı püskevit yioum :26:
ben bu göbeğimi nasıl eritcem :18:
aynennnizle tabii fundam kaçırma ben akşam izlioum :82: eşim bi sinir bakıo bana 4 gözle kuzeye baktığım için :90:
evet 10 dk için değmez :18: ay yarım saatte bir olsa bari dolmuş, çokmuş yaa 40 dkizin istesen canımm:26:
bol,,,,, özledik senniiiii
nektar evet malesef otbüslerimiz saat başıara dolmuş da 10 geçe yada 10 kala geliyo...ne anladıysam 40 dk beklemişim 10 dk daha beklerim bide 3 lira dolmuşlar
üffff çok kötüdür baş ağrısıyla uyanmaak
ben de bunun neredeyse aynısını görmüştüm bikere.. erkekti ama benim bebişimkızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm benim bitane kızım varmış yeni doğmuş okadar tatlı bi bebektiki anlatamamdiyorumki yeni doğmasına rağmen ne kadar iri bi bebek ben buna çok rahat bakarım diyorum..uyandığımda çok etkilendim
ben de bunun neredeyse aynısını görmüştüm bikere.. erkekti ama benim bebişim
rüyamda diyodum nekadar iri bi bebiş, hiç yeni doğmuş gibi değil
hayır olsun canımm, çok güzel bir rüya
aminnnevet canım hayır olur inşallahallah bize ne zaman kısmet edecek bakalım biz ne zaman kendimizi hazır hisedeceğiz..inşallah hayırlı zamanda gelir bebeklerimiz
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm benim bitane kızım varmış yeni doğmuş okadar tatlı bi bebektiki anlatamamdiyorumki yeni doğmasına rağmen ne kadar iri bi bebek ben buna çok rahat bakarım diyorum..uyandığımda çok etkilendim
Ben sabah 6 buçukta ağlayarak uyandım rüyamda önce annem sonra dedem ve eşim öldü. çok kötüydü çoksarıldı ömrümüz uzamış ağlama dedi ama hala etkisindeyim.
arsecim bence gayet iyi seçimler. Kabak hariç hepsini zevkle tüketebilirim
kızlar cuma günü için misafirim var iş yerinden kızlar gelecek.
dün yazmıştım ama kimse yoktu. gelenlerden ikisi diyette olduğu için biraz dırın ağırlıklı bir menü planladım, yazayımda fikir verin değişiklik yapayımmı diye.
ARSE NİN MÖNÜSÜ
>Başlangıç
Çorba (domates, mercimek )
Ara Sıcaklar
Zeytinyağlı Kabak
Fırında Paçanga Böreği
Yeşil salata
Kırmızı Biber Közlemesi
Ana Yemek
Fırında Kemiksiz Tavuk But
( Fırında Elma Dilim patates Eşliğinde )
Mısırlı-Bezelyeli Pirinç Pilavı
Tatlı
Yalancı Tavuk Göğsü
( Dondurma Eşliğinde )
Sınırsız Yerli/Yersiz İçecek
Afiyet Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?