2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim tatlıyla hiç aram yoktur, çikolata da hiç alıp yemem..
dün ilk kez brownie intense aldım, nekadar olmuş yemeyeli.. ama tuzzz çok tuzlu yerim ben, su da az içiyorum bu ara :26: sen çok iyi kilo vermişsinnn canım :81:
Kızlar günaydın,

güne deli gibi bir migren ağrısı ile başladım bakalım gün nasıl gececek....

Allahtan sakin bir gün olacak...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
üffff çok kötüdür baş ağrısıyla uyanmaak

ben abur cubur sevmem, kola hastasıyım ama içmicem artık..
ben ekmeği fazla kaçırıyorum sadece ve tereyağ çok kullanıyorum :26:

izle tabii fundam kaçırma ben akşam izlioum :82: eşim bi sinir bakıo bana 4 gözle kuzeye baktığım için :90:
aynennn kıvanç
izin istesen canımm:26:

bol,,,,, özledik senniiiii

nektar evet malesef otbüslerimiz saat başı ara dolmuş da 10 geçe yada 10 kala geliyo...ne anladıysam 40 dk beklemişim 10 dk daha beklerim bide 3 lira dolmuşlar
evet 10 dk için değmez :18: ay yarım saatte bir olsa bari dolmuş, çokmuş yaa 40 dk

üffff çok kötüdür baş ağrısıyla uyanmaak

aynen öle işkence gibi bişi başağrısı hele migren...

bu arada gecen hafta diyetisyene başladım :) bir haftada yarım kilo vermişim böyle giderse ayda 2 kilo demek oluyor ve gayet iyi aslında...

eşimle ilddaya girdik evlilik yıldönümüne kadar 5 kilo daha verecegim.. kızlar bana şans dileyin aralıka kadar 5 kiloyuda vereyim:96:

kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm benim bitane kızım varmış yeni doğmuş okadar tatlı bi bebektiki anlatamamdiyorumki yeni doğmasına rağmen ne kadar iri bi bebek ben buna çok rahat bakarım diyorum..uyandığımda çok etkilendim

ben de bunun neredeyse aynısını görmüştüm bikere.. erkekti ama benim bebişim
rüyamda diyodum nekadar iri bi bebiş, hiç yeni doğmuş gibi değil
hayır olsun canımm, çok güzel bir rüya

bu arada herkes kilolardan bahsetmiş bende kilo aldım evlenmeden önce ne kadar zayıftım göbek olmasa dert değilde göbek var iştespora başlamayı düşünüyorum gnünü ayarlayabilirsem:26:

ben de bunun neredeyse aynısını görmüştüm bikere.. erkekti ama benim bebişim
rüyamda diyodum nekadar iri bi bebiş, hiç yeni doğmuş gibi değil
hayır olsun canımm, çok güzel bir rüya

evet canım hayır olur inşallahallah bize ne zaman kısmet edecek bakalım biz ne zaman kendimizi hazır hisedeceğiz..inşallah hayırlı zamanda gelir bebeklerimiz

aayyyyy günaydın kızlarrrr

bana kilo demeyinnnnn ben evlendiğimden beri 10 kilo aldım yaaaa

ana tabi tiroit hastalığı çıktı ondan bu kadar çok almışım, şimdi ilaç kullanıyorum 10 aydır falan , biraz düzene girdi almıyorum artık ama veremiyorumda bu ilaç yüzünden. şişko oldum resmen

evet canım hayır olur inşallahallah bize ne zaman kısmet edecek bakalım biz ne zaman kendimizi hazır hisedeceğiz..inşallah hayırlı zamanda gelir bebeklerimiz
aminnn birde öyle bir rüyadan uyanınca insan neredeyse gerçek olmadığına üzülüyor, tuhaf bir duygu yaa :97:

"ben buna çok rahat bakarım"
minnacık olunca insan nası tutulur die endişe edio dimi

baktın mı canım rüya yorumlarına :44:

Ben sabah 6 buçukta ağlayarak uyandım rüyamda önce annem sonra dedem ve eşim öldü. çok kötüydü çok sarıldı ömrümüz uzamış ağlama dedi ama hala etkisindeyim.

kızlar cuma günü için misafirim var iş yerinden kızlar gelecek.

dün yazmıştım ama kimse yoktu. gelenlerden ikisi diyette olduğu için biraz dırın ağırlıklı bir menü planladım, yazayımda fikir verin değişiklik yapayımmı diye.

ARSE‘ NİN MÖNÜSÜ

>Başlangıç

Çorba (domates, mercimek )

Ara Sıcaklar

Zeytinyağlı Kabak
Fırında Paçanga Böreği
Yeşil salata
Kırmızı Biber Közlemesi

Ana Yemek

Fırında Kemiksiz Tavuk But
( Fırında Elma Dilim patates Eşliğinde )
Mısırlı-Bezelyeli Pirinç Pilavı

Tatlı

Yalancı Tavuk Göğsü
( Dondurma Eşliğinde )

Sınırsız Yerli/Yersiz İçecek

Afiyet Olsun

dilşadcım rüyalar tersine çıkar derler, üzülme. eşinin de dediği gibi ömürleri uzamış canım. rüyanın etkisinde kalma bütün gün, çıkart aklından.

arsecim bence gayet iyi seçimler. kabak hariç hepsini zevkle tüketebilirim

Saolun kızlar rüya tabirlerine baktım pek de ii şeyler yazmıyor ama hayra yorayım ki hayır olsun (inşallah)

dilşad hayır olsun inşallah canım, kötüye yormamak gerek.

geçen günde dedimya babaannemin öğrettiği duayı Fatma anamızın gördüğü, Peygamber efendimizin yorduğu olur inşalah.

sağol yarenay değiştirecek birşey yok dimi,

OOO süper menü, ellerine saglık şimdiden
bende dün bişiler yazmıstım sana zeytinyağlı ve tavuk kısmını tutturmusum :)

pacanga böregini canım cekti şimdi ama diyetteyim olmazzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…