2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bencede bade daha güzel evet kesinlikle o kızın fiziğinde bi gariplik var dikkat ettiyseniz bacaklarıda çarpık gibi:26:sarı elbiseli olan kısımda fark ettimkıvanç hastayım ya çok yakışıklı adam valla
domates çorbasına bende süt ve un koyarım kıvamı güzel oluyo krema hiç denemedim:26:

benim eşim de sevmez kabak
ben de şöyle yapıyorum, bunu severek yiyor..
kabakları papates soyma şeysi var ya onunla ince ince (kabuklarını soymadan, güzelce yıkayarak ama) yumuşak ortası gelene kadar "sıyırıyorum" soyuyorum yani..
tavada iri iri doğradığım soğanı kavuruyorum z. yağı ile üzerine kabakları koyup kısık ateşte kavurmaya devam ediyorum.. kabağın orta kısmını koymadığım için sulanmıyo, ve çok ince oldukları için (kabuk gibi) çabuk pişiyo..
ocaktan almaya 15 dk kala ince kıyılmış yarım demet dereotu ekliyorum, süper oluyoo kolay ve pratik
ay canım çekti, yapim kabak alıp..

nek canım , krema pek sağlıklı olan bişey değil, işte böyle süt ve unla da aynı işi görebilirsin .
ama krema daha lezzetli
evet var bi gariplik, çarpık gelmedi bana bacakları, ama bacakları uzun boyu kısa, üst kısmı orantılı değil
ay günah böyle düşünmek, söylemek susuyorum

İlaç içtim karnımın ağrısı geçti

Hepiniz kuzeyi beğeniyorsunuz bende tm tersi güneyi çok beğeniyorum. Unutulmaz dizisinden beri beğeniyorum onu. Çok yakışıklı :))

ama krema daha lezzetli

evet var bi gariplik, çarpık gelmedi bana bacakları, ama bacakları uzun boyu kısa, üst kısmı orantılı değil
ay günah böyle düşünmek, söylemek susuyorum

bişey olmaz canım ona gelene kadar okadar çok güanah işliyoruzkisonuçta daha güzel birini bulabilirlerdi oyuncu olarak onun için yorum yaptık

Bende kabağı minik minik doğruyorum . Yağda yemeklik doğradığım soğanı kavuruyorum biraz salça ekliyorum sonra minik doğranmış kabağı ekliyorum biraz karıştırıp 1 bardak kadar sıcak su ekliyorum . Kabak pişirken o sırada 3 su bardağı yoğurdun içine 3 yemek kaşığı kadar un ekliyorum. İçine ılık su koyuyoyorum ayran gibi oluyor sonra onu kabağın içine döküyorum kaynayana kadar karıştırıyorum. Blender dan falan geçirmiyorum bu benim kaynanamın en sevdiği çorbadır. Çok meth etti bende kardeşinden tarifini aldım iki haftada bir yapıyorum sevgili kaynanacuğuma :))

Bu haftada lahana sarıcam.

ay bugün yemek menüsü süper
hamsi, piyaz, helva, mantar çorbası
hepsini severim çok, Funda sen okuma menümü :104::104: :104:

Yaa şu lahanayı nasıl yapıyorsunuzzz benm annem hiç yapmazdı ama ben çok severim. Anneme de zor geldiği için yapmaz. Ev halkı severdi :) kayınvalidemden mi istesem acaba.

elfi hiç duymamıştım bunu , hangi yöre acaba, denerim bende sağol.

ay bugün yemek menüsü süper
hamsi, piyaz, helva, mantar çorbası
hepsini severim çok, Funda sen okuma menümü :104::104: :104:
ıyyy:104::104::104:hiç birini sevmemafiyet olsun canım biraz karışık geld,i bana menü:26:
ben de sevmem sarışın erkek, ama kıvanç başka bişey yaa öööyle sıradan "sarışın erkek" kavramına girecek bişe değil o, kusursuz maşallah :)))
bencedemaşallahhhhhhhhh

bende ilk kez duyuyorum

Ben tereyağında kabakları hafif kavuruyorum. Un ekliyorum birazcık da onunla kavuruyorum. Sonra suyunu ekleyip pişiriyorum. Pişmeye yakın blendırdan geçiriyorum. Sütünü koyup 1 taşım daha kaynatıyorum. Hazırr. Servis yaparken üzerine 1 dal dereotu tamamdır.

uykum var halaaaa tansiyonum düştü bide hep düşüyo böle arada ya ssenelerdir doktorada gittim bişi yok diyo niye düşüyo peki bugün bizim menü çok güzel fırında patates ve köfte....acıktım sanki bizdede dün kabak yemeği vardı kayınvalidem ekşili nohutlu yapıyo kabağı soğanları kavuruyo salça ekliyo sonra kabakları böle değişik dilimliyo o sanki bıçakla kalem ucu açar gibi ilk defa onda görmüştüm öle kabak doğrandığını onlarıda koyuyo haşlanmış nohut koyuyo baharatlarını ekleyip çok az su ekliyo pişmesine yakın limon tuzu koyuyo güzel oluyo ben pek sevmem kabağı onu yiyebiliyorum

kızlar tariflerini okuoum hatta kağıda not alıoum ama benim eşimin sebze ile arası olmadığı için ne bu tip şeyleri bilioum ne de yapabilirim ama dilşadcım benimde canım acaip lahana dolması istio valla.

neyse ben şimdi sosyete pazarına gidioum kızlar

Malatya yöresi canım

Dilşadcım bende daha önce hiç sarmamıştım evlendikten sonra öğrendim. Zorluğu yok sadece yorucu oluyor. yaprakları tek tek ayır yıka haşla falan uzun iş.

kızlar yemekte karnıyarık pilav şeftali vardı ben 1 tane karnıyarık yedim 1 dilim ekmek bide şeftali azaltıcam artık yeme işini karnı yarığımın diğeri ve pilavım olduğu gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…