ama krema daha lezzetlinek canım , krema pek sağlıklı olan bişey değil, işte böyle süt ve unla da aynı işi görebilirsin .
evet var bi gariplik, çarpık gelmedi bana bacakları, ama bacakları uzun boyu kısa, üst kısmı orantılı değilbencede bade daha güzel evet kesinlikle o kızın fiziğinde bi gariplik var dikkat ettiyseniz bacaklarıda çarpık gibi:26:sarı elbiseli olan kısımda fark ettimkıvanç hastayım ya çok yakışıklı adam valla
domates çorbasına bende süt ve un koyarım kıvamı güzel oluyo krema hiç denemedim:26:
ama krema daha lezzetli
evet var bi gariplik, çarpık gelmedi bana bacakları, ama bacakları uzun boyu kısa, üst kısmı orantılı değil
ay günah böyle düşünmek, söylemek susuyorum
ilaç içtim karnımın ağrısı geçti
hepiniz kuzeyi beğeniyorsunuz bende tm tersi güneyi çok beğeniyorum. Unutulmaz dizisinden beri beğeniyorum onu. çok yakışıklı :))
ben de sevmem sarışın erkek, ama kıvanç başka bişey yaaaynen canım
Ben sarışın erkek sevmem.bence de güney daha yakışıklı.
Bende kabağı minik minik doğruyorum . Yağda yemeklik doğradığım soğanı kavuruyorum biraz salça ekliyorum sonra minik doğranmış kabağı ekliyorum biraz karıştırıp 1 bardak kadar sıcak su ekliyorum . Kabak pişirken o sırada 3 su bardağı yoğurdun içine 3 yemek kaşığı kadar un ekliyorum. İçine ılık su koyuyoyorum ayran gibi oluyor sonra onu kabağın içine döküyorum kaynayana kadar karıştırıyorum. Blender dan falan geçirmiyorum bu benim kaynanamın en sevdiği çorbadır. Çok meth etti bende kardeşinden tarifini aldım iki haftada bir yapıyorum sevgili kaynanacuğuma :))
Bu haftada lahana sarıcam.
ıyyy:104::104::104:hiç birini sevmemay bugün yemek menüsü süper
hamsi, piyaz, helva, mantar çorbası
hepsini severim çok, Funda sen okuma menümü:104::104: :104:
bencedeben de sevmem sarışın erkek, ama kıvanç başka bişey yaaöööyle sıradan "sarışın erkek" kavramına girecek bişe değil o, kusursuz maşallah :)))
elfi hiç duymamıştım bunu , hangi yöre acaba, denerim bende sağol.
elfi hiç duymamıştım bunu , hangi yöre acaba, denerim bende sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?