- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
oh ne güzel yakınmı kız size sosyete pazarıneler alıcaksın bakalım
aa kişi başı iki karnıyarık mı, sizin yemekler bayaa bol çıkıyomuş :))kızlar yemekte karnıyarık pilav şeftali vardı ben 1 tane karnıyarık yedim 1 dilim ekmek bide şeftali azaltıcam artık yeme işini karnı yarığımın diğeri ve pilavım olduğu gibi duruyo
aa kişi başı iki karnıyarık mı, sizin yemekler bayaa bol çıkıyomuş :))
birde sizin aşçının hiç çorba kültürü yok galiba, direk yemekten yemeğe başlatıyo :44:
..
çok yedim galiba :18: ekmek 1 minik dilim yedim ama balığı koca bir tabak, hatta Gülşahın balıklarından bile yedim biraz
çok beğendim çok şirinevet ama okadar kaliteli görünmüo:26:
yaa evet çok kaliteli diil ama içinin astarı gözleri full fuşya suet orjinale yakın dışı şu nedenle kalitesiz gözüküo bence deri diil ince suet olduğu için hem kalıp gibi durmuo hemde soluk gözüküo
dilekkkahveli olanlarda varmıydı ya burda niye yok sosyete pazarı
ay senin kilon iyi ya, ben ne diyim 60kışın çok yapar çorbaevey iki büyük karnı yarık tabiki ben bitanesini yedim ben artık dikkat edicem yediklerime nektar yoksa durum vahim
kuzum yemekte önemli olan ekmek onuda az yemişsin kendinide aç bırakma öyle doyur karnını
ben bunlara bayılıyorumm, alıcam bitane bunlardanfundacımmm bin çeşit çanta var ben saldırmamak için kendimi zor tuttum çok koyu yeşiller var mesela altın rengi zincirli falan bide çantanın açma yeri eski cüzdanlarda iki top olurdu ya dönmeli öle çantalar var müthiş ne renk ararsan yaa 5 tane beğendim.
ayy ne güzell benide götürrfundacımmm bin çeşit çanta var ben saldırmamak için kendimi zor tuttum çok koyu yeşiller var mesela altın rengi zincirli falan bide çantanın açma yeri eski cüzdanlarda iki top olurdu ya dönmeli öle çantalar var müthiş ne renk ararsan yaa 5 tane beğendim.
canım ben 52 kiloyumay senin kilon iyi ya, ben ne diyim 60(
allah 50 felansındır
çorba, balık ve piyaz yedim, çorbam yarım kepçe.. ben de vericem inş şu kiloları :))
ben bunlara bayılıyorumm, alıcam bitane bunlardan
pazarda bile çok pahalı oluyo çantalar, ben bakırköy pazarında bi çanta beğenmiştim çok kaliteli görünüyodu adam 110 tl dedi
ay 52 kiloya fazla diyo bayılıcammayy ne güzell benide götürrdün nişanda kokoş bi kız da gördüm açma yri iki top şeklindeydi siyah şık bi çantaydı keşke diğerlerinide çekseydin
canım ben 52 kiloyum50 olunca iyi oluyorum ya göbek var kendimi göbekli görmek istemiyorum
al canım kış geliyo kahvelilerinden albende bitane sellini var oda çok süper çok kaliteli çıktı 2 yıldır kullanıyorum 50 tl ya almıştım
ay 52 kiloya fazla diyo bayılıcammbenim ümidim, çırpınışım 56-57 olmak
ben koyu yeşil bi çanta istiyorum çok, petrol yeşili böyle kış yeşili
kahve 2 tane var bende, hatta 3.. bitanesi annemde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?