ayy ne güzell benide götürrdün nişanda kokoş bi kız da gördüm açma yri iki top şeklindeydi siyah şık bi çantaydı keşke diğerlerinide çekseydin
canım ben 52 kiloyum50 olunca iyi oluyorum ya göbek var kendimi göbekli görmek istemiyorum
al canım kış geliyo kahvelilerinden albende bitane sellini var oda çok süper çok kaliteli çıktı 2 yıldır kullanıyorum 50 tl ya almıştım
siyah beyazlı hali de çok güzel, beğendim bunu bendur ekliyorum bunun grili siyahlısı beyaz olan yer gri
fundiş benim öyle belli çanta zevkim yok ama değişik çantalara bayılıyorum, misal beğendiklerimden örneklerama senin boyun uzun:26:60 çok değil aslında canımbeğendiğin tarzın bi resmini koy bakim bende kahve bitane verdi çizmesiyle beraber almıştım çizme eskidi çantayıda kardeşime verdim
kızlarrr çatlayan oje kullanan var mı?
göbek eriten diyet nasıl:44:yaa çekemedim ki iğne atsan yere düşmüo feci kalabalıkbunuda çantacıma gösteriyim die zar zor çektim aynısından bulmaya çalışcam dün kendi çantacımda beğendim küçük krem ve kahve altın rengi zincirinin içinden geçen derili uzun bi askısı var 69 dedi indirimle 40 45 alırım galiba birde trench kot beğendim krem addox açıldı buraya yeni bunlara uyan birde ayakkabı beğendim 150 tlye hepsini hallederim ama bu ay 800 tl kredi kartı ödemem var :84: maalesef maaş bitti yani diğer ayı beklemeliyim tabii ozamana beğendiklerim kalırsa
ayrıca hep birlikte göbek eriten diyete mi başlasak
çantada aslında herkesin bi tarzı var canımsiyah beyazlı hali de çok güzel, beğendim bunu ben
fundiş benim öyle belli çanta zevkim yok ama değişik çantalara bayılıyorum, misal beğendiklerimden örnekler
Eki Görüntüle 265387 Eki Görüntüle 265388 Eki Görüntüle 265386 Eki Görüntüle 265385 Eki Görüntüle 265384 Eki Görüntüle 265383 Eki Görüntüle 265382 Eki Görüntüle 265381 Eki Görüntüle 265380 Eki Görüntüle 265389
dimmiiiNekkkk bu çantaların hepsi çookkkk güzelll
japon stylın kıyafetleri de uyuyor benim zevkime, şirinler :)) ayakkabılarına da bayılıyorummgöbek eriten diyet nasıl:44:
çantada aslında herkesin bi tarzı var canımjapon style çantaları beğenmiş içlerinde güzel olanlar var sellini çanta kesinlikle tavsiye ederim hem çok kaliteli ama orjinali olacak hemde çok pahalı değil..geçen ferihadada gördüm o modelide çok güzeldi(arkadaşım izliyodu tesadüfen gördüm:))
dimmiii
japon stylın kıyafetleri de uyuyor benim zevkime, şirinler :)) ayakkabılarına da bayılıyorumm
dilekcim ben hiç böyle listelere falan uyamam ama kola ve cipsi azalttım onu söyleyebilirimben zincirli çantada seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?