2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa çekemedim ki iğne atsan yere düşmüo feci kalabalık bunuda çantacıma gösteriyim die zar zor çektim aynısından bulmaya çalışcam dün kendi çantacımda beğendim küçük krem ve kahve altın rengi zincirinin içinden geçen derili uzun bi askısı var 69 dedi indirimle 40 45 alırım galiba birde trench kot beğendim krem addox açıldı buraya yeni bunlara uyan birde ayakkabı beğendim 150 tlye hepsini hallederim ama bu ay 800 tl kredi kartı ödemem var :84: maalesef maaş bitti yani diğer ayı beklemeliyim tabii ozamana beğendiklerim kalırsa

ayrıca hep birlikte göbek eriten diyete mi başlasak

dur ekliyorum bunun grili siyahlısı beyaz olan yer gri
siyah beyazlı hali de çok güzel, beğendim bunu ben
ama senin boyun uzun:26:60 çok değil aslında canımbeğendiğin tarzın bi resmini koy bakimbende kahve bitane verdi çizmesiyle beraber almıştım çizme eskidi çantayıda kardeşime verdim
fundiş benim öyle belli çanta zevkim yok ama değişik çantalara bayılıyorum, misal beğendiklerimden örnekler

göbek eriten diyet nasıl:44:
çantada aslında herkesin bi tarzı var canım japon style çantaları beğenmiş içlerinde güzel olanlar var sellini çanta kesinlikle tavsiye ederim hem çok kaliteli ama orjinali olacak hemde çok pahalı değil..geçen ferihadada gördüm o modelide çok güzeldi(arkadaşım izliyodu tesadüfen gördüm:))

Nekkkk bu çantaların hepsi çookkkk güzelll
dimmiii

japon stylın kıyafetleri de uyuyor benim zevkime, şirinler :)) ayakkabılarına da bayılıyorumm

bende bi zamanlar çuval gibi çantalar takıyordum. şimdi minicik çantalar takıyorum bi cüzdan bi telefon sığıyo :))

benm çantalarım da genel de büyük eşim adam koysan saklasan ığar diyor :)
japon giyim tarzı bana da uyuyor, seviyorum

sellini çantaya baktım güzel şeyler varmış ben eskiden pek takılmazdım rengini beğeniyim alırdım kalitesi modeli sapı hiç dikkat etmezdim ne manyakmışım 1 tane bile takmıoum şimdi onlardan zaten ya attım yada verdim birilerine 1 yıldır bu louis vuittonlara takıldım yani 4 tane aldım ama her gördüğüm modeline hayran kalıoum yaa keşkee çok paramm olsa bir sürü çeşit çanta alsam

Göbek eriten diyette bu işte;

Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).
Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.
Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derişiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).
Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi
Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.
Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.
Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.

Yasaklar
* Kolalı, şekerli içecekler
* Kızartma
* Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)
* Alkol (özellikle bira)
* Beyaz un,
* Beyaz şeker
* Doğum kontrol hapları
* Aşırı gündüz uykusu
* Çikolata
* Yağlı çerezler
* Cips

ben buna benzer bişi 1 hafta yaptım etkisini de görmüştüm ama bıraktım tatile gidince.

dileğim yaa çalışırken bu listeye uymak zor
işte ne çıkarsa onu yiyoruz mecbur :97:
birde ben sabahları sakallı poğaça yada zeytinli açma yemesem olmaz

dilekcim ben hiç böyle listelere falan uyamam ama kola ve cipsi azalttım onu söyleyebilirimben zincirli çantada seviyorum

Yumurta beyazı yasaklar listesinde yok. Ve diyetlerde öneriliyor. Dünyadaki besinler arasında en uzun süre tok tutanın yumurta beyazı olduğu kanıtlanmış. Hakikaten ben şimdi günlük 1 yumurta yemek zorunda olduğum için yiyorum ve kahvaltıdan öğlene kadar acıkmıyorum.diyetinize mutlaka ekleyin kızlar.

dilekcim ben hiç böyle listelere falan uyamam ama kola ve cipsi azalttım onu söyleyebilirimben zincirli çantada seviyorum

ya keşke fotosunu çekseydim çantaların çünkü nette hiç birini bulamadım Ama foto ile olmazdı pazarı kameraya çekmeliydim binbir çeşit görmeliydiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…