evet topik çok sessizhep aynı kişiler yazıyor
dileğim yaa çalışırken bu listeye uymak zor
işte ne çıkarsa onu yiyoruz mecbur :97:
birde ben sabahları sakallı poğaça yada zeytinli açma yemesem olmaz
göbek eritme diyetinde yalnız kaldım yani :97:
evet ya kac haftadir böyle topik sIkIci(
ee nolucak böyle :26: gelmiycen mi eskisi gibikızlar benim bu yeni yerim hiç iyi olmadı. çok istiyorum katılmayı size, ama olmuyor. kaçak yazıyorum hep, zaten çoğunda yakalanıyorum
misal haftaya salı lahana dolması varmış yemekte, ben nasıl rejim yapim şimdi dileek :26:göbek eritme diyetinde yalnız kaldım yani :97:
evetbugün sen ben funda arasında muhabbet dönüp duruo arada elfi katılıoama kimseler yok fundanın testlerinden yapalım dicem ama speedy kızar link eklersek
evet ya kac haftadir böyle topik sIkIci(
ben dun uye oldum cok guzel bi site bende 2010 temmuz 11 de evlenelerdenimm ve suan 5 aylik bioglusum varrr yeni evlenicek olan ciftlere simdiden allah mesut etsin diyorumm
biz akşama ablamdayız ama fikir verebilirim
patlıcan kebabı yapabilirsin
ee nolucak böyle :26: gelmiycen mi eskisi gibi
misal haftaya salı lahana dolması varmış yemekte, ben nasıl rejim yapim şimdi dileek :26:
kalamur hoşgeldinben dun uye oldum cok guzel bi site bende 2010 temmuz 11 de evlenelerdenimm ve suan 5 aylik bioglusum varrr yeni evlenicek olan ciftlere simdiden allah mesut etsin diyorumm
yaa bende görüoum evt belli sınırda bazı linkleri ekleyebilmeliyiz benceevetyok canım valla herkes ne linkler ne fotolar ekliyo speedy bana kızmasın ama diğer topiklere bakarsan kimse tınlamıyo
bende sıkılıyorumeski tadı tuzu yok topiğin
bende buydayımmm
biraz sessiz kaldım ama canım cok sıkılıyooo:44:
gün bitsin diye bekliyorum
akşama ne yemek yapacaksınız kızlarrr banda fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?