2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar benim bu yeni yerim hiç iyi olmadı. çok istiyorum katılmayı size, ama olmuyor. kaçak yazıyorum hep, zaten çoğunda yakalanıyorum

kızlar benim bu yeni yerim hiç iyi olmadı. çok istiyorum katılmayı size, ama olmuyor. kaçak yazıyorum hep, zaten çoğunda yakalanıyorum
ee nolucak böyle :26: gelmiycen mi eskisi gibi

göbek eritme diyetinde yalnız kaldım yani :97:
misal haftaya salı lahana dolması varmış yemekte, ben nasıl rejim yapim şimdi dileek :26:

ben dun uye oldum cok guzel bi site bende 2010 temmuz 11 de evlenelerdenimm ve suan 5 aylik bioglusum varrr yeni evlenicek olan ciftlere simdiden allah mesut etsin diyorumm

bugün sen ben funda arasında muhabbet dönüp duruo arada elfi katılıo ama kimseler yok fundanın testlerinden yapalım dicem ama speedy kızar link eklersek
evetyok canım valla herkes ne linkler ne fotolar ekliyo speedy bana kızmasın ama diğer topiklere bakarsan kimse tınlamıyo
evet ya kac haftadir böyle topik sIkIci (

bende sıkılıyorum eski tadı tuzu yok topiğin

ben dun uye oldum cok guzel bi site bende 2010 temmuz 11 de evlenelerdenimm ve suan 5 aylik bioglusum varrr yeni evlenicek olan ciftlere simdiden allah mesut etsin diyorumm

hoşgeldin canımmaşallah benimle aynı dönemde evlenmişin 5 aylık çocukben çok mu tembel çıktım ne

kalamur55 hoşgeldin evlendiğin gün hemen çocuk mu yaptın kız :)))

Son düzenleme:
bende buydayımmm
biraz sessiz kaldım ama canım cok sıkılıyooo:44:

gün bitsin diye bekliyorum

akşama ne yemek yapacaksınız kızlarrr banda fikir olsun

kalamur hoşgeldinn ))
benim canım yoğurtlu sarımsaklı makarna çekiyo, ama hafta içi :26:

ee nolucak böyle :26: gelmiycen mi eskisi gibi

misal haftaya salı lahana dolması varmış yemekte, ben nasıl rejim yapim şimdi dileek :26:

yaa kaç gündür herkes lahana dolması dio yaa bende hiç yapmadım ki şimdi cesaret edemem anneme yanaşmalıyım

kalamur hoşgeldin
evetyok canım valla herkes ne linkler ne fotolar ekliyo speedy bana kızmasın ama diğer topiklere bakarsan kimse tınlamıyo

bende sıkılıyorum eski tadı tuzu yok topiğin
yaa bende görüoum evt belli sınırda bazı linkleri ekleyebilmeliyiz bence

bende buydayımmm
biraz sessiz kaldım ama canım cok sıkılıyooo:44:

gün bitsin diye bekliyorum

akşama ne yemek yapacaksınız kızlarrr banda fikir olsun

ben dün nohut pilav yapmıştım bugünde o yenir biter ama yanına çorba ne yapsam acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…