2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben akşama yemek yapmıcam eşim dediki taze fasulye bitsin bişey yapma hem hastasın :) FAtmagülüde izliyon zaten dedi dizin var.

Sadece karnıbaharı haşlıcam bugün.. yarında onu kızartıcam.
cumartesi günüde tantuni ile kremalı patates yapıcam ve lahanaları sarıcam ama pazar günü pişiricem. Yada yetişirse cumartesi lahana pazar tantuni ve kremalı patates.
Haftasonu menüm hazır. bide revani yapasımda var. Olmazsa olmazı cumartesi temizliğimde var. Bu hafta yoğunum sankim :)))

benm ev resmen pislik içinde 3 gündür gece sadece yatmaya gidip sabah evden çıkıyoruz. bu akşam da ablamgildeyiz. yarın akşama arkadaşım msj attı sana gelcem die. ne halt yicem bilmiyorum.güya hafta sonu temizlik yapacaktım.

Şehriye çorbası yap canım

ayyy bol limonlu güzel olur aslında ama pirinç pilavı da şehriyeliydi
neyse amann yabancı yok yaa ikimiziz içicirim ben eşime
o en çok mercimek çorbası sever kırmızı mercimek geçen kış bıkmıştım yaa sütlü mercimek çorbası yapmaktan

Senin normal canım hamilesin sonuçta.. Ben hamile kalsam aynı durumda olucam galiba. Hep onu düşünüyorum valla nasıl temizlik yapıcam diyorum :)

hafta içi misafir mi olurmuş, hafta sonu gelsin arkin
zuzu nerdeeeeeee :84:

Senin normal canım hamilesin sonuçta.. Ben hamile kalsam aynı durumda olucam galiba. Hep onu düşünüyorum valla nasıl temizlik yapıcam diyorum :)

bende aynı senin gibi düşünüoum ben aklıma estikçe ev süpürürüm gözümü açar açmaz perde yıkarım bazen eser tüm tencereleri tek tek cifleyip yatarım :26: hamile kalınca epey zorlanırım die düşünüoum eşimde pek yardımcı olmaz gerçi belki durum değişir o zaman
napıyonuz kızlarrr :))
arsecim mrh
ben artık son can çekişmelerimi yaşıoum 2 saatim kaldı işlerim de yoğun kafam şişti ne yapsam nası yapsam die iş üzerine düşünmekten sen nasılsın

hafta içi misafir mi olurmuş, hafta sonu gelsin arkin
zuzu nerdeeeeeee :84:

bi tek o mu? kimse yok bugün yaa bende işten sıkılıp girioum ama boş ve konu da yok konuşcak
zuzu olsaydı randevu için onun renk tercihini sorcaktım ben kitabını yazdım diodu yaa:89:

bi tek o mu? kimse yok bugün yaa bende işten sıkılıp girioum ama boş ve konu da yok konuşcak
zuzu olsaydı randevu için onun renk tercihini sorcaktım ben kitabını yazdım diodu yaa:89:

deli kız :))))

Renk tercihini eşin yapsın bence. Benim eşimin en sevdiği gecelik rengi siyah :))

iyi ne olsun koşturuyoruz işlerle senin çıkacağın saat belli en azından, ben mesaideyim ne zaman çıkacağım bile belli değil

iyi ne olsun koşturuyoruz işlerle senin çıkacağın saat belli en azından, ben mesaideyim ne zaman çıkacağım bile belli değil

benimde eski iş yerim öleydi ıyyy hatırlamak bile istemioum yoğun zamanda gece 3e kadar çalıştığımı hatırlıoum burası rahat saat 7 hopp kapanıo

yine kimse kalmamış ve kimse de ben gidioum ii akşamlar demio
bu konu da sinemi tebrik edioum her zaman görüşürüz ben çıkıoum dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…