- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Şehriye çorbası yap canım
benm ev resmen pislik içinde 3 gündür gece sadece yatmaya gidip sabah evden çıkıyoruz. bu akşam da ablamgildeyiz. yarın akşama arkadaşım msj attı sana gelcem die. ne halt yicem bilmiyorum.güya hafta sonu temizlik yapacaktım.
hafta içi misafir mi olurmuş, hafta sonu gelsin arkinbenm ev resmen pislik içinde 3 gündür gece sadece yatmaya gidip sabah evden çıkıyoruz. bu akşam da ablamgildeyiz. yarın akşama arkadaşım msj attı sana gelcem die. ne halt yicem bilmiyorum.güya hafta sonu temizlik yapacaktım.
Senin normal canım hamilesin sonuçta.. Ben hamile kalsam aynı durumda olucam galiba. Hep onu düşünüyorum valla nasıl temizlik yapıcam diyorum :)
arsecim mrhnapıyonuz kızlarrr :))
hafta içi misafir mi olurmuş, hafta sonu gelsin arkin
zuzu nerdeeeeeee :84:
bi tek o mu? kimse yok bugün yaa bende işten sıkılıp girioum ama boş ve konu da yok konuşcak
zuzu olsaydı randevu için onun renk tercihini sorcaktımben kitabını yazdım diodu yaa:89:
bende aynı senin gibi düşünüoum ben aklıma estikçe ev süpürürüm gözümü açar açmaz perde yıkarım bazen eser tüm tencereleri tek tek cifleyip yatarım :26: hamile kalınca epey zorlanırım die düşünüoum eşimde pek yardımcı olmaz gerçi belki durum değişir o zaman
arsecim mrh
ben artık son can çekişmelerimi yaşıoum 2 saatim kaldı işlerim de yoğun kafam şişti ne yapsam nası yapsam die iş üzerine düşünmektensen nasılsın
patates çorbası yap bence
iyi ne olsun koşturuyoruz işlerle senin çıkacağın saat belli en azından, ben mesaideyim ne zaman çıkacağım bile belli değil
ben burdayım daha dilek
aaa sen burda mıydın
yaa nigar zaten canım sıkıldı şimdi abanttaki gitmek istediğim yeri aradım fiyatı 75 tlydi bayram deyince 150 tl oldu
şehir fırsatlarından bakcam artık:82:
Bayram kazığı bu yaa. Niye böyle yaparlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?