- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Canım senin çalışma kaderinde bu var galiba. en sonki yerde bile paran kaldı alamadım
Bizde haftaya cumartesi alıcaz. Dün patron resmen kaçtı bugünde yok bayram sonrası kimsede para kalmadı 8 ekime kaldık. Eşim bu hafta alır ama. Aldığı gibi hemen borçlar ödeniyor.
yine haftalık yok.. 4. hafta oldu yaa
tam maaş birikti
bu ne anlamadım
milletin bocunu, ödemesini düşünmüyolar hiç
inşalllah verirler canım toplu olarakbu ne yaa bi de güvenilr bi yer yani. tamam ne kadar da ödemeleri olsa 4 hafta maaş verememek ne demek. cnm yaa inş. haftaya topluca dönüş yaparlar ohhh mis olur o zaman
pat diye elektrikler gittiben de o arada yatak odasını topladım çamaşırları yerleştirdim balkonu ve mutfağı temizledim iyi oldu elektriklerin gitmesi yoksa iş yapacağım yoktu :)
şu an da kahvaltımı ediom taze fasulyeyle
zuzuşşş doğum günü kutlu olsun babanın nice yaşlaraaa
aynen canım aynenmaşallah buranın maaş olayı çok iyi hiç geciktirme yapmazlar eski işyerlerimde hep gecikmeli alırdık çok kötü bi durum ya..hep kendi ödemelerini düşünüyolar personelin maaşını hiç düşünen yok insanların paraya ihtiyacımı var borcumu var hiç düşünmüyolar ayıp
inşalllah verirler canım toplu olarak
taze fasulyeben de yemekle kahvaltı yaparım, kuru fasulye bile yerim yani kahvaltıda
aynen canım aynenşanslısın sen
...
sonn yarım saat
inşalllah verirler canım toplu olarak
taze fasulyeben de yemekle kahvaltı yaparım, kuru fasulye bile yerim yani kahvaltıda
aynen canım aynenşanslısın sen
...
sonn yarım saat
Benimde son 15 dk.
Hepinize iyi tatiller . İyi haftasonları...
sende mi elfifunda da gitmiş zaten
zuzuşşş doğum günü kutlu olsun babanın nice yaşlaraaa
biz de birazdan bizim köye gidicez zeytinler var yemelik toplama vakti gelmiş yeşil olanları. babamı da kaçırcaz hastaneden bi iki saatliğine (tabi doktordan izinle) ona da değişiklik olur çok seviyor orayı
öpüldünüz hepiniz herkese iyi tatilleeeeeeer
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
ben çok iyiyim gidip gelmek değişiklik iyi geldi gezdim dolaştım geldim akrabaları görmek iyi geldi.sizlere foto ekleyeyim albüme
sizleri özledim ordada giremedim nete aklımdaydınız hep
selam tatlim
gördüm resimlerini
hepsi cok güzel
bakiyorum da bol Bol gezmissin ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?