2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aa aldınmı o parayı iyi ya sevindim.

Ben bugün tek bi iş bile yapmadım tek isteğim eve gidip uzanmak. Tabi eve gidince o halini görünce uzanmak ne mümkün :)

aynen çarşamba da ben alcam akşamına yok iş çıkışı bankalara uğraya uğraya gidioum eve bi gidioum bakimoum booşş

yine haftalık yok.. 4. hafta oldu yaa
tam maaş birikti
bu ne anlamadım
milletin bocunu, ödemesini düşünmüyolar hiç

bu ne yaa bi de güvenilr bi yer yani. tamam ne kadar da ödemeleri olsa 4 hafta maaş verememek ne demek. cnm yaa inş. haftaya topluca dönüş yaparlar ohhh mis olur o zaman

pat diye elektrikler gitti ben de o arada yatak odasını topladım çamaşırları yerleştirdim balkonu ve mutfağı temizledim iyi oldu elektriklerin gitmesi yoksa iş yapacağım yoktu :)

şu an da kahvaltımı ediom taze fasulyeyle

zuzuşşş doğum günü kutlu olsun babanın nice yaşlaraaa

maşallah buranın maaş olayı çok iyi hiç geciktirme yapmazlar eski işyerlerimde hep gecikmeli alırdık çok kötü bi durum ya..hep kendi ödemelerini düşünüyolar personelin maaşını hiç düşünen yok insanların paraya ihtiyacımı var borcumu var hiç düşünmüyolar ayıp

inşalllah verirler canım toplu olarak
taze fasulye ben de yemekle kahvaltı yaparım, kuru fasulye bile yerim yani kahvaltıda

aynen canım aynen şanslısın sen

...

sonn yarım saat

taze fasulye ben de yemekle kahvaltı yaparım, kuru fasulye bile yerim yani kahvaltıda

...

sonn yarım saat

kahvaltılık sevmem ben de pek. makarna falan yerim mesela bazen sırf kahvaltı için pişiririm çok severim

hadi geçmiş olsun cnm şimdiden son yarım saat, tatilin tadını çıkar

biz de birazdan bizim köye gidicez zeytinler var yemelik toplama vakti gelmiş yeşil olanları. babamı da kaçırcaz hastaneden bi iki saatliğine (tabi doktordan izinle) ona da değişiklik olur çok seviyor orayı

öpüldünüz hepiniz herkese iyi tatilleeeeeeer

...

sonn yarım saat

yyaa sen yarım saat sonra gidio musun offf ben 7ye kadar burdayım yaa

son 15 dk, evet dilekcim ben 1 e kadar çalışıyorum cumartesi
ayşam foto çekmeyi unutma
iyi tatiller herkese

zuzuşşş doğum günü kutlu olsun babanın nice yaşlaraaa

sağol canımm...

ohh iyi olur baban için, keyiflenir

herkes saat 1 olunca gitti 6 saattir de içinizden biri bile uğramadı sonunda bende mesaiyi bitirdim sayılır ama iice hastalandım sanırım ateşim çıktı ve baş ağrısından duramıoum
ayrıca eşim aradı beni yarın bi planımız var mı die yok hayır rahatsızım zaten dedim ne dese beğenirsiniz.
"ii ben balığa gitcem zaten" ozaman nie soruosun ki dedim plan varsa iptal etcem dio yokk git dedim
nası bi pazar bende evde temizlik yaparım anca :84:
neyse hepinize ii pazarlar

selam kızlar. bu hafta doğru düzgün giremedim, işler yoğun ve karışıktı. ama hep okudum, takip ettim sizi umarım pazartesiden itibaren eskisi kadar girebilcem. herkese keyifli, huzurlu bir pazar günü diliyorum.

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

ben çok iyiyim gidip gelmek değişiklik iyi geldi gezdim dolaştım geldim akrabaları görmek iyi geldi.sizlere foto ekleyeyim albüme

sizleri özledim ordada giremedim nete aklımdaydınız hep

selam tatlim

gördüm resimlerini

hepsi cok güzel

bakiyorum da bol Bol gezmissin ohh

günaydın kızlar. yeni haftamız ve ayımız uğurlu, mutlu ve başarılı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…