ooohh elficim lahanan hazır mis gibi
kuaför fön manikürde çok ii olmuş şimdi omuzların biraz daha ii mii:44:
evinizde aralıkta bitiomuş hadi hayırlısı gerçi ben bu konuya fransız kaldım ama neyse:26:
cumartesi annemlere gittik iş çıkışı sonra market alışverişi yapıp eve geldikHaftasonu eşin evdemiydii :81:
Temizliklemi geçirdiniz
ben tam bir stres topuyum ya regl de olamadım, haftasonum da sakin geçti.. eşimle temizlik yaptık
elfim çok kötü alışmış kadın, hizmetçi muamelesi yapıcak neredeyseCumartesi ağlayarak yattım omuzlarımdan. Kuaföre gitmek moral oldu. Bu koltuğa oturduğum anda başlıyor. anlamadım gitti. Pazar günü hiç ağrımadı
Evet ya lahanam hazırdı. Gerçi bi o kadar daha var sarılacak ama sorun değil haftaiçi bi gün yaparım.
Valla zuzum ben çok şaşırdım. Çünkü evden çıkmadan makinaya onun çarşaflarını atmıştım nasıl sericem falan diyodu biz evden çıkarken. İçimden yuh yani dedim :))
evet izinli olması gerekiyodu ama haftaya almışlar galibaeşinin son haftasonu değilmiydi. dün havada çok güzeldi niye çıkmasınız. torium yakınya size dedim belki karşılaşırız bi yandan gözlerim seni arıyorduEuromodanın yanından geçerkende aklıma geldin :)) DEdim vay hainler maaş vermiyorlar ama dükkan dolu müşteri :)
ben de izledim, evet güzeldi.. ama yasemine sinir oldum, kadının evini yaktı yaaUmutsuz ev kadınlarını izledik dün. güzeldi ilk bölümü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?