2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kimse anlatmamış haftasonunu ben anlatayım :))

Cumartesi her zamanki gibi temizlikle yemekle geçti. Gece çok zor yattım omuzlarımın ağrıısından. Pazar günü 10 da kalktım iyiydim kahvaltı yaptık duş aldım kuaföre gittim fön çektirdim manikür yaptırdım elbise giydim biraz moral olsun dedim. Yeni evimize bakmaya gittik son durum nedir diye. Aralıkta bitecek gibi bakalım hayırlısı..

Ordan çıktık torium avm ye gittik yemek yedik. 7 de evdeydik. nescafe içtik dizi izledik. sakin güzel bi haftasonuydu.

Ben kaşındım gittim kocaman bi lahana aldım cumartesi günü haşladım dedim pazar günü sararım eşim izin vermicem sarmana dedi omuzlarım .çok kötüydü. içi falanda hazırdı. Pazar günü 7 de eve geldim sarayım dedim. Baktım k.valide sarmış hatta pişirmiş gözlerime inanamadım. Ama kocaman lahana aldığım için hala birsürü yaprak var bu hafta içi yine sarıcam :))

ooo süpersin elfii, iyi olmuş kuaföre gitmen :))

kaynananda yola gelsin arada bir (gerçi başka bişey dicektim "yolagelsin" yerine de ,neyseee)

..

biz pazargünü öğlen uyandık işte kahvaltı falan..temizlik sonrada arkadaşa gittik bebeği olana gece 12ye kadar ordaydık,mangal falan yaptık :) bişey anlamadım dinlenemedim ama olsun akşama artıkk

Günaydın Kızlarrrr,

güzel bir haftasonu gecirdim. bu yüzden bugün kendimi cok enerjik hissediyorum...:79::80::79::80::81:

cumartesi biraz temizlik yaptıktan sonra aksam eşimle dışarı cıktık, beşiktaşa gittik arkadaslarla bulustuk, sakin ama güzel bir gece gecirdik....

bu arada iki gün boyunca sizlere yazmayı özledim ya... bir anda günlük yasamımın içine girdi burası

ooohh elficim lahanan hazır mis gibi
kuaför fön manikürde çok ii olmuş şimdi omuzların biraz daha ii mii:44:
evinizde aralıkta bitiomuş hadi hayırlısı gerçi ben bu konuya fransız kaldım ama neyse:26:

cumartesi günü ablam bizdeydi, onunla oturduk alt komşumuzla bir arkadaşımız da geldi. balkonda oturup kahve içtik, muhabbet ettik. saat 5-6 gibi eşim geldi. yemek yedik. sonra oturduk dizi izledik. bir de film izledik ama onun sonunu getiremedik, hafta içine kaldı. pazar günü de kalktık, kahvaltı yaptık. biraz etrafı toparladık, duş aldık dışarı çıktık. galeride bir araba görmüş eşim, ona baktık. araba temiz görünüyordu ama galeri açık olmadığı için fiyatını soramadık. bugün geç kalmazsa soracak fiyatını. araba otomatik vites, sağ direksiyon, 2001 model, bordo polo. 10000 tl derse, tamirciye göstercez. fazlası bizi aşar çünkü. benim pek ümidim yok ama bakalım hayırlısı. ordan eşimin iş arkadaşlarına geçtik. onların dünya güzeli bir kızları var, çok severiz birbirimizi. orda çay, muhabbet falan. sonra eve geldik. eşim yemeğin başına geçti. ben de bir makina çamaşır atmıştım, onları serdim. sonra yenilerini attım. eşim yemek yaparken de ütülerim vardı onları hallettim. sonra yemek yedik, tv başına geçtik.

ben tam bir stres topuyum ya regl de olamadım, haftasonum da sakin geçti.. eşimle temizlik yaptık

benim hafta sonum çok güzel geçti hem dinlendim hem gezdim..laminatlar haftaya cumartesi yapılıyo zuzum adamlar ozaman müsaitmiş

ooohh elficim lahanan hazır mis gibi
kuaför fön manikürde çok ii olmuş şimdi omuzların biraz daha ii mii:44:
evinizde aralıkta bitiomuş hadi hayırlısı gerçi ben bu konuya fransız kaldım ama neyse:26:

Cumartesi ağlayarak yattım omuzlarımdan. Kuaföre gitmek moral oldu. Bu koltuğa oturduğum anda başlıyor. anlamadım gitti. Pazar günü hiç ağrımadı

Evet ya lahanam hazırdı. Gerçi bi o kadar daha var sarılacak ama sorun değil haftaiçi bi gün yaparım.

Valla zuzum ben çok şaşırdım. Çünkü evden çıkmadan makinaya onun çarşaflarını atmıştım nasıl sericem falan diyodu biz evden çıkarken. İçimden yuh yani dedim :))

Haftasonu eşin evdemiydii :81:
Temizliklemi geçirdiniz
cumartesi annemlere gittik iş çıkışı sonra market alışverişi yapıp eve geldik
yemek hazırladım ben eşim maç izledi.. erken yattık :89: :89: ay zaten vık vık vık susmadık yaa uyku tutmadı
pazar geç uyandım ben (1 de ) kahvaltı yaptık, sonra eşim süpürge açtı ben vileda felan
7 de işe gitti, bi mağaza devir oluyomuş
ben dizi izledim, çamaşır katladım, eşimle telefonda konuştuk..
12 de geldi.. uyuduk.. sakin bi hafta sonuydu canım :101:

ben tam bir stres topuyum ya regl de olamadım, haftasonum da sakin geçti.. eşimle temizlik yaptık

eşinin son haftasonu değilmiydi. dün havada çok güzeldi niye çıkmasınız. torium yakınya size dedim belki karşılaşırız bi yandan gözlerim seni arıyordu Euromodanın yanından geçerkende aklıma geldin :)) DEdim vay hainler maaş vermiyorlar ama dükkan dolu müşteri :)

elfim çok kötü alışmış kadın, hizmetçi muamelesi yapıcak neredeyse
ne demek nasıl sericem :44: hakkaten yuh yanii

evet izinli olması gerekiyodu ama haftaya almışlar galiba

Umutsuz ev kadınlarını izledik dün. güzeldi ilk bölümü :))
ben de izledim, evet güzeldi.. ama yasemine sinir oldum, kadının evini yaktı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…