2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

olsun canım senin menüde güzelyalnız domatesleri çeri al

Ay çok beğendim bu kürdan böreğini. Bende bundan yapabilirim.

Tabi arkadaşlarım gelirlerse. Hepsi bi yerde oturuyor toplamak zor olacak. 4 kızlar 2 sine haber verdim. Diğer ikisi meşgu sanırım. Ulaşamadım onlarlada konuşup saati falan ayarlarsak olacak inş. ama umudum yok

Kııııızzzzzz zaten bilgisayarın ekranında kırkbin tane sayfa açık, bide google yi açarsam tam olurum heralde, sana laf yetiştirirken kaç tane iş yapıyom burda leeeeeennnnnnnnnnn heeeeeyyyyytttttt

bu kürdan olayı süpermiş, ben bunu ağaç şişlere yaparım ohhh daha kolay kürdanla minicik minicik uğraşmam

evet baktım hoşuma gitti

sigaradan vazgeçip kürdan mı yapsam :))

kürdanla pizza :44: Mı

sigarayla pizza :44: Mı...

Bunuda sölerseniz tam süper olucak

bence sigarayla uğraşma, kürdan bana hem farklı hemde kolay geldi ,

dediğim gibi bide ağaç şişlere yaparsan ohhh daha kolay

dilek gibi bütün yemekleri bi günde yapsam bi hafta yesek :)))

tatlım ben yarın yine yapmak zorundayım çok fazla yapmıoum 2 günlük işte zeytinyağlı fasulyem kalır tek başıma yediğim için hatta bıkkınlık gelio bazen döküoum sonunu
benimde çamaşırım var dün yorgana geçince nevresimi değiştim onları yıkamalıyım akşama
valla hiç iş bitmio bazen canım istemio 3 gün elimi sürmüoum berbat oluo ev yaa:18:

yaa zuzu bende güzel poğaça yapmak istioum ama hep sert oluo kuruo artık yapasım gelmio oysa herkesin yaptığı pamuk gibi oluo benim fırında mı var bişi anlamadım. Mayalı yaptım pazar günü beklettim hiççç kabarmadı bile
ama çalışmalarım devam etcek pes etmek yok

dipnot: 1,5 litrelik şişeminde yarısını bitirdim

evet baktım hoşuma gitti

sigaradan vazgeçip kürdan mı yapsam :))

kürdanla pizza :44: Mı

sigarayla pizza :44: Mı...

Bunuda sölerseniz tam süper olucak
ben milföylü pizzayı sevmediğim için kürdan ve fırında sigara böreği diyorum
pizada da sosis kürdanda da sosis olmaz..
hem sigarayı da mutlaka fırında yap ikisi de kızartma olmasın.. :26:

tadı da süper, bi dolu tabak yersin.. ay ben de yapim bu hafta sonu eşime o da çok sever

pikii

oki

Yok kürdanla ypıcam adı üstünde

Kocaman kocaman kahvaltı tabağında hoş durmaz bencee
benec de kürdanla yap, kibar olsun

Aynen iş bitmiyor bugün dizim var pek bişey yapmam ama yapmam lazım :97:

Nasıl yapıyosun sen...

Margarin koyuyomusun, o yumuşak yapıyo....kaynanamın bi poğaçası var dur akşama sorarım..pofuduk oluyo...sahura hep ondan yapmıştı

ama nigarım ikiside yufka olucak:26:

Off çokmu sorunluyum

ama nigarım ikiside yufka olucak:26:

Off çokmu sorunluyum
milföy de yufka ama :26:

bu arada resme baktım da ben öyle dizmiyorum kurdanlarımı, ortası sadece yufka olmuş bunun tatları karışmaz ki
sosis, yufka sosis yufka sosis olmalı :26:

yufkaları sen neyle kesiyosun nektar
bence hem sosili börek hem milföy pizza olmaz ..sigara böreği yap fırında yanına bu kürdanlı sosislerden yap akşamdan yaparsın sabaha kızartırsın hemen

yaaa benim bütün işler birikti, öğleden sonra halletmem lazım yoksa bünyem bugün mesai kaldırmaya bilir

Nasıl yapıyosun sen...

Margarin koyuyomusun, o yumuşak yapıyo....kaynanamın bi poğaçası var dur akşama sorarım..pofuduk oluyo...sahura hep ondan yapmıştı

Mayayı 1 bardak su ve 1,5 bardak süt ile bunlar ılık karıştırıoum 4 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığo tuz koyuoum onlarıda karıştırıp eritioum 1 bardak z.yağ koydum ve ununu ekledim 40 dk beklettim kabarmadı lezzet çok güzel oldu ama sertleşti kabarmadı. Bu benim yengemin tarifi o bi yapıo pamuk gibi ben anlamadım güneşte mi bekletmeliydim ki hamuru :44: geçen luxxor öle diodu yaa

yufkaları sen neyle kesiyosun nektar
bence hem sosili börek hem milföy pizza olmaz ..sigara böreği yap fırında yanına bu kürdanlı sosislerden yap akşamdan yaparsın sabaha kızartırsın hemen

milföylü pizzayı , sosisli yapma minik minik sucuk doğru, yeşil biber doğra,kırmızı biber doğra kaşar peyniri yeter bence , normal pizza gibi olmasına gerek yok mantar falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…