ay poğaça yapmıcam zor geliyo:78:
C.ertesinden sigara böreğini sarıp dolaba koycam ( dipnot: Annem fırında yapıyo o daha hafif oluyo)
bide masamı hazırlıcam akşamdan...ters çevircem tbakları bardakları :)
arse işte gugıl amcaya sormaz bize sorar
Eki Görüntüle 267675
MALZEMELER
3 Adet yufka
1 soda kapağı yeteri kadar sosis
kürdan
kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI
Öncelikle sosislerimizi küçük küçük doğrayalım.Yufkanın birincisini ikiye üçe katlayıp kapak ile üzerine bastırıp kesiyoruz ve kürdana ilk sosisi takıp kapak içerisindeki yufkaları takıp sosis.yufka devam ediyoruz.tüm yufkalarımı ve sosislerimiz bitene kadar devam ediyoruz daha sonra hazırladığımız böreklerimizi buzluğa atıp donmalarını sağlıyoruz ben her zaman buzlukta bu böreklerimden bulunduruyorum ani bir misafir geldiğinde direk çıkarıp buzları çözülmeden kızgın yağa atıp kızartıyoruz.Küçüklere büyüklere afiyet olsun.
evet baktım hoşuma gitti
sigaradan vazgeçip kürdan mı yapsam :))
kürdanla pizza :44: Mı
sigarayla pizza :44: Mı...
Bunuda sölerseniz tam süper olucak
dilek gibi bütün yemekleri bi günde yapsam bi hafta yesek :)))
olsun canım senin menüde güzel yalnız domatesleri çeri al
bence sigarayla uğraşma, kürdan bana hem farklı hemde kolay geldi ,
dediğim gibi bide ağaç şişlere yaparsan ohhh daha kolay
ay poğaça yapmıcam zor geliyo:78:
C.ertesinden sigara böreğini sarıp dolaba koycam ( dipnot: Annem fırında yapıyo o daha hafif oluyo)
bide masamı hazırlıcam akşamdan...ters çevircem tbakları bardakları :)
ben milföylü pizzayı sevmediğim için kürdan ve fırında sigara böreği diyorumevet baktım hoşuma gitti
sigaradan vazgeçip kürdan mı yapsam :))
kürdanla pizza :44: Mı
sigarayla pizza :44: Mı...
Bunuda sölerseniz tam süper olucak
tadı da süper, bi dolu tabak yersin.. ay ben de yapim bu hafta sonu eşimeAy çok beğendim bu kürdan böreğini. Bende bundan yapabilirim.
Tabi arkadaşlarım gelirlerse. Hepsi bi yerde oturuyor toplamak zor olacak. 4 kızlar 2 sine haber verdim. Diğer ikisi meşgu sanırım. Ulaşamadım onlarlada konuşup saati falan ayarlarsak olacak inş. ama umudum yok
pikii
oki
Yok kürdanla ypıcam adı üstünde
Kocaman kocaman kahvaltı tabağında hoş durmaz bencee
tatlım ben yarın yine yapmak zorundayım çok fazla yapmıoum 2 günlük işte zeytinyağlı fasulyem kalır tek başıma yediğim içinhatta bıkkınlık gelio bazen döküoum sonunu
benimde çamaşırım var dün yorgana geçince nevresimi değiştim onları yıkamalıyım akşama
valla hiç iş bitmio bazen canım istemio 3 gün elimi sürmüoum berbat oluo ev yaa:18:
yaa zuzu bende güzel poğaça yapmak istioum ama hep sert oluo kuruo artık yapasım gelmio oysa herkesin yaptığı pamuk gibi oluo benim fırında mı var bişi anlamadım. Mayalı yaptım pazar günü beklettim hiççç kabarmadı bile
Ama çalışmalarım devam etcek pes etmek yok
dipnot: 1,5 litrelik şişeminde yarısını bitirdim
ben milföylü pizzayı sevmediğim için kürdan ve fırında sigara böreği diyorum
pizada da sosis kürdanda da sosis olmaz..
Hem sigarayı da mutlaka fırında yap ikisi de kızartma olmasın.. :26:
Tadı da süper, bi dolu tabak yersin.. Ay ben de yapim bu hafta sonu eşimeO da çok sever
Benec de kürdanla yap, kibar olsun
milföy de yufka ama :26:ama nigarım ikiside yufka olucak:26:
Off çokmu sorunluyum
pikii
oki
Yok kürdanla ypıcam adı üstünde
Kocaman kocaman kahvaltı tabağında hoş durmaz bencee
Nasıl yapıyosun sen...
Margarin koyuyomusun, o yumuşak yapıyo....kaynanamın bi poğaçası var dur akşama sorarım..pofuduk oluyo...sahura hep ondan yapmıştı
yufkaları sen neyle kesiyosun nektar
bence hem sosili börek hem milföy pizza olmaz ..sigara böreği yap fırında yanına bu kürdanlı sosislerden yap akşamdan yaparsın sabaha kızartırsın hemen
Aynen iş bitmiyor bugün dizim var pek bişey yapmam ama yapmam lazım :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?