thanksbunu deniycem hatta yapıp buzluğuma atıcam
bakın değişik bi bot ekliyorum size
heyoo yeni biri gelmiş. ben hemen karşılamamızı yapayım
demdur hoşgeldin canım. uzun zamandır takip ediyorsan topik adetimizden de az-çok haberin vardır sanırım. biz topiğin meraklı hatunları adın, yaşın, yaşadığın yer, mesleğini vs. bilmek istiyoruz mümkünse. veeeee en az bir adet de foto lütfennnn:98:
ayyy tam benlik yaa ben pulu taşı var hem danteli hemde kahverengi bayıldım ama öle etek giymek lazım botu göstermek için
ancak giyemem ki
sen bilirsin yine de buzluktan çıkan milföy kötü oluyo, ıslak.. katlar çıtırdamaz yapış yapış oluyothanksbunu deniycem hatta yapıp buzluğuma atıcam
bakın değişik bi bot ekliyorum size
acaba kim, sosyete kızı.. gel kollarıma uzanKöpek düşman demekmiş demek ki 2 tane düşmanım var
giyebilecek olsam bunu alırdımçok yüksek dimi kızlar
kız sen tam benliksin yaa aynı tarzı beğeniouz
sen bilirsin yine de buzluktan çıkan milföy kötü oluyo, ıslak.. katlar çıtırdamaz yapış yapış oluyo
bot güzelmiş ama kareli uç kısmı kötü, çok karmaşıklaştırmış modeli
acaba kim, sosyete kızı.. gel kollarıma uzan
süslü senibak böyle püsküllü botta çok güzel
25 yaşındayım, ismim demet, izmirde yaşıyorum ve memurum. fotoğrafıda en yakın zamanda ekliyeceğim:))
ay yufkadan bahsediyorum canım yaa :26: milföy yazmışımbende yufkadan yaparım
Canım içme daha o ilaçları. Peki kanaman ondanmı fazlaymış.
aydancım çok geçmiş olsun tatlım. çok dikkat et kendine. vitamin falan vermedi mi doktor? işler sakinleyince 1 gün olsun izin al, vücudunu bi dinlendir canım. bebiş için de hayırlısı buymuş de tatlım. hep dua et Allah'a. bizim de dualarımız seninle
evet herşeyde bi hayır vardır canım benim böle bomboşum ama çok garip bi duygu benim yüzümden çünkügeçmiş olsun canım, bak her şerde vardır bir hayır. en azınan önleminizi alırsınız şimdi hem senin sağlığın hemde doğacak bebeğinizin sağlığı iyi olur.
geçmiş olsun canım sağlıklı ol kendine dikkat doktorun dediklerini yap üzme kendini yine olur
o zaman annesine sürekli aman annem canım annem diye ilgi göstermemi beklemesin ben yoruldum hep pohpohlamaktan annesini en ufak bişeyde hemen yüzü düşüyo kadının hiç bişi söylemeyelim hep onun istediği gibi olalım benide kendisi gibi olmaya zorluyo ben yoruldum ve sinirlenmeye başladım artık en uyuz olduğum şey odamıza girilmesi tek bana ait olan yer orası çünkü çat kapıyı açıyo içeri giriyo ben evde olsamda olmasamda deli oluyorum odam dağınık olabilir yada toplu olabilir yada ne biliyim iç çamaşırım olur geceliğim olur yani benim odam orası ama bunları söyleyince yüz düşüyo hemen tavır değişiyo tanik atak zaten hastalanıyo hemen yataklara düşüyo çok zor çok çok çok delirme noktasına geldimcanım benim durumunu anlıyorum inan. yalnız biraz sabretmen gerekecek ayrı eve çıkabilmen için. okulun bitsin herşeyden önce. ama çocuk şimdi istiyorsanız ayrı eve çıkmanız daha da zorlaşır canım. eşine de hak vermeye çalış, annesini yalnız bırakmak istemez, babası bırakmış bir de oğlu bırakırsa ağır gelir diye düşünüyordur.
kola şişesi kapağıylabence de böyle yapsın zuzuş )
ay çok güldümhoştt
hayır olsunn
geçmiş olsun çok, :26: dikkat et kendine
aydancım 2 buçuk hafta var reglime diyodun, 1 hatta 4-5 günlük bebek oluyo o zaman, onun olup olmadığını nasıl anlıyolar ay iyice kafam karıştı benim senin durumundan :44:
neyse, yine olur üzmeyin kendinizi
acaba kim, sosyete kızı.. Gel kollarıma uzan
selam kızlar nasılsınız....benim moralim çok bozuk geçen hafta karnım sancılanıyodu biliyosunuz pazar günüde kanamam başladı regl oldum rahatlarım dedim sancım dahada arttı kanamamda çokk fazlaydı eşim gel doktora gidelim dedi önce yok mok dedim ama dayanamadım gittik bizim burda erdem hastanesi var kadın doğuma gittik doğum kontrol ilacı kullandığım için bebik tutunamamış rahim duvarını inceltiyo dedi adetin bitince tekrar gel dedi bana 10 gün kadar sürebilirmiş kanamam primolut diyede bi ilaç verdi kanamaya azaltsın diye öle halsizim ki işteyim iki gündür bir sürü toplantı var bu hafta bankalara hastanelere belediyeye tanıtım amaçlı toplantılara gidicez müdürle beraber elim ayağım çekildi sanki üşüyorum hep halsizim
yehuuuuu hemşerim gelmiş. demdur neresindesin İzmir'imin? ben Bornova'da oturuyordum, şimdi KKTC'deyim maalesef
senin sevdiğin tarz bot nasılmış zuzu eklede bi bakıyımhahahahaahAlemsin yaaa,
dilek bende o botları hiç sevmiyom yaa püsküllü
püsküllü ben sevmioum
geçen yıl sunun arkası fiyonklu olanını beğendim indirime girdi eşim aldırmadı bi de bi ton laf yedim maalesef sonra normal ayakkabısını beğendim ona da hayır dedibabetini aldım yalvar yakar
Eki Görüntüle 267770
ayy yarenayımın anıları depreşti kıyamamallahın izniyle dönceksin canım yuvana üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?