2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

giyebilecek olsam bunu alırdımçok yüksek dimi kızlar

Eklentiler

• $1302560023691016933.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 21
thanks bunu deniycem hatta yapıp buzluğuma atıcam
bakın değişik bi bot ekliyorum size

ayyy tam benlik yaa ben pulu taşı var hem danteli hemde kahverengi bayıldım ama öle etek giymek lazım botu göstermek için
ancak giyemem ki

25 yaşındayım, ismim demet, izmirde yaşıyorum ve memurum. fotoğrafıda en yakın zamanda ekliyeceğim:))

thanks bunu deniycem hatta yapıp buzluğuma atıcam
bakın değişik bi bot ekliyorum size
sen bilirsin yine de buzluktan çıkan milföy kötü oluyo, ıslak.. katlar çıtırdamaz yapış yapış oluyo
bot güzelmiş ama kareli uç kısmı kötü, çok karmaşıklaştırmış modeli

Köpek düşman demekmiş demek ki 2 tane düşmanım var
acaba kim, sosyete kızı.. gel kollarıma uzan

Son düzenleme:

bende yufkadan yaparım

süslü senibak böyle püsküllü botta çok güzel

yaa eşim biraz esnek davransa bayılıoum süse püse valla ama sabah bile saçımı yapıoum tmm çok süslendin die çekti çıkardı beni banyodan sonra kotumu incelio çok mu oturmuş o mu bu mu topuklu giyme boşver bunaltıo bazen ama düğünde bayramda giyerim yani bu gün bari karışma dioum
bu püsküllüyü beğenmedim pek

25 yaşındayım, ismim demet, izmirde yaşıyorum ve memurum. fotoğrafıda en yakın zamanda ekliyeceğim:))

yehuuuuu hemşerim gelmiş. demdur neresindesin İzmir'imin? ben Bornova'da oturuyordum, şimdi KKTC'deyim maalesef

Canım içme daha o ilaçları. Peki kanaman ondanmı fazlaymış.

evet canım kanamam o yüzden fazlaymış azaltsın diye ilaç verdi kadın

regl im bitince tekrar gitcem canım o zaman bişiler vercek galiba tekrardan

geçmiş olsun canım, bak her şerde vardır bir hayır. en azınan önleminizi alırsınız şimdi hem senin sağlığın hemde doğacak bebeğinizin sağlığı iyi olur.
evet herşeyde bi hayır vardır canım benim böle bomboşum ama çok garip bi duygu benim yüzümden çünkü

geçmiş olsun canım sağlıklı ol kendine dikkat doktorun dediklerini yap üzme kendini yine olur

sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun çok sonradan duydum bi süre toiğe girememiştim

o zaman annesine sürekli aman annem canım annem diye ilgi göstermemi beklemesin ben yoruldum hep pohpohlamaktan annesini en ufak bişeyde hemen yüzü düşüyo kadının hiç bişi söylemeyelim hep onun istediği gibi olalım benide kendisi gibi olmaya zorluyo ben yoruldum ve sinirlenmeye başladım artık en uyuz olduğum şey odamıza girilmesi tek bana ait olan yer orası çünkü çat kapıyı açıyo içeri giriyo ben evde olsamda olmasamda deli oluyorum odam dağınık olabilir yada toplu olabilir yada ne biliyim iç çamaşırım olur geceliğim olur yani benim odam orası ama bunları söyleyince yüz düşüyo hemen tavır değişiyo tanik atak zaten hastalanıyo hemen yataklara düşüyo çok zor çok çok çok delirme noktasına geldim

2 buçuk haftalıkmış tatlım öle dedi kadın tekrar kan tahlili filan yaptılar ultrasona girdim bide çok sancım vardı bıçakla oydular sanki içimi

püsküllü ben sevmioum

geçen yıl sunun arkası fiyonklu olanını beğendim indirime girdi eşim aldırmadı bi de bi ton laf yedim maalesef sonra normal ayakkabısını beğendim ona da hayır dedi babetini aldım yalvar yakar

Alıntı ypmıştımgitti hepsii

Unutmadan yazayım..

Aydancım çok geçmiş olsun ,izin al dinlen yaa Eşinede kızdım ama neysee

Elfiii kocana çok güldüm yaa hoşşttt

geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

hahahahaah Alemsin yaaa,

dilek bende o botları hiç sevmiyom yaa püsküllü
senin sevdiğin tarz bot nasılmış zuzu eklede bi bakıyımmerak ettim tarzını

eşim leopardan nefret eder dilekcim o yüzden leopar hiç bişe almıyorumniye izin vermiyoki eşin:26:

ayy yarenayımın anıları depreşti kıyamam allahın izniyle dönceksin canım yuvana üzülme.

inşallah canım ya, dün eşimle sayıyorduk ne kadar kaldı diye diyorum en azından şu 2011 bitsin de, o zaman yıl olarak hedefimize varmış olcaz, gerisi gelir herhalde züğürt tesellisi işte bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…