2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dün gece tuhaf bi rüya gördüm sonrasıda çok komikti.

2 tane köpek kovalıyor beni, köşeye sıkışıyorum yere çömeliyorum köpeğe lütfen ısırma diyorum sonra bacağımı ısırıyor ikisi öylece bana bakıyor nasıl kurtulacağımı düşünüyorum. öylece uyandım. eşimde noldu dedi köpek ısırdı dedim. Uyku sersemi hoştt dedi :) Bende uyku sersemi olduğum için uyuduk sabah aklıma geldi anlattım ikimizde güldük baya. Hoşt dediğinide hatırlamıyor :)

merhaba kızlar kolay gelsin hepinize nasılsınız

kürdan böreği çok güzelmiş.su içmek için bence 1.5litre su alın yanınızda dursun bardakla içilmiyo ben bu şekilde daha çok içiyorum

benim evde var bi poğaça tarifim hep yaparım gayet güzel ve yumuşak oluyor. akşam yazarım kızlar. benim ilk mayaladığım hamur ve ilk poğaçamdı. herkes parmaklarını yedi. hala da büyük bir zevkle yeriz. bi de ben hep kuru maya kullanıyorum. yaş hiç kullanmadım.

selam kızlar nasılsınız....benim moralim çok bozuk geçen hafta karnım sancılanıyodu biliyosunuz pazar günüde kanamam başladı regl oldum rahatlarım dedim sancım dahada arttı kanamamda çokk fazlaydı eşim gel doktora gidelim dedi önce yok mok dedim ama dayanamadım gittik bizim burda erdem hastanesi var kadın doğuma gittik doğum kontrol ilacı kullandığım için bebik tutunamamış rahim duvarını inceltiyo dedi adetin bitince tekrar gel dedi bana 10 gün kadar sürebilirmiş kanamam primolut diyede bi ilaç verdi kanamaya azaltsın diye öle halsizim ki işteyim iki gündür bir sürü toplantı var bu hafta bankalara hastanelere belediyeye tanıtım amaçlı toplantılara gidicez müdürle beraber elim ayağım çekildi sanki üşüyorum hep halsizim

kıyamam yaa inan dün aklımdaydın inş ii haberle gelir demiştim ama
kader kısmet bitanem üzme kendini daha çok gençsiniz
yoğun bi hft geçircek olmanda çok kötü ilacını al hatta pekmez falan ye iç kan yapıp ısıtsın seni canım

Geçmiş olsun aydancım. Ben tam olarak anlayamadım bebek varmıymış?

geçmiş olsun canım üzüldümkendine dikkat et üzülme inş olur yine bebeğiniz

aydancım çok geçmiş olsun tatlım. çok dikkat et kendine. vitamin falan vermedi mi doktor? işler sakinleyince 1 gün olsun izin al, vücudunu bi dinlendir canım. bebiş için de hayırlısı buymuş de tatlım. hep dua et Allah'a. bizim de dualarımız seninle

eşimde dedi bitanem üzülme elbet anne baba olucaz allahın izniyle dedi bende böyle boşlukta gibiyim iyimiyim kötümüyüm bomboşum umudum önümüzdeki aylara ama bu sıralar kayınvalidemle problem yaşıyoruz ben yoruldum ona ayak uydurmaktan evdeki hiç bi şeyi kendime ait görmüyorum göremiyorum yabancı gibiyim bide aynı iş yerinde çalışıyoruz o temizlik personeli ağır geldi ona ben masa başındayım kendini kötü hissetti ama sonuçta burası bi iş yeri kuralları var yedi 24 beraberiz yazında problem yaşamaya başlamıştık zaten ben iyice kendimden uzaklaştırdım kendisini çünkü dayanamıyorum artık çöpüme bile karışır oldu eşime ayrı eve çıkalım dedim annem üzülür dedi çok üzüldüm ben daha çok üzüldüm dünde bana annem mutsuz olursa bende olurum filan diyo çok bunaldım hiç başbaşa kalamıyoruz eşimle hiç bu konuda anlayış yok odamızdan dışarı çıkmak dahi istemiyorum keşke annem olsaydıda 3 5 gün bile olsa onun evine gidip kafamı dinleseydim

geçmiş olsun canım, bak her şerde vardır bir hayır. en azınan önleminizi alırsınız şimdi hem senin sağlığın hemde doğacak bebeğinizin sağlığı iyi olur.

geçmiş olsun canım sağlıklı ol kendine dikkat doktorun dediklerini yap üzme kendini yine olur

canım benim durumunu anlıyorum inan. yalnız biraz sabretmen gerekecek ayrı eve çıkabilmen için. okulun bitsin herşeyden önce. ama çocuk şimdi istiyorsanız ayrı eve çıkmanız daha da zorlaşır canım. eşine de hak vermeye çalış, annesini yalnız bırakmak istemez, babası bırakmış bir de oğlu bırakırsa ağır gelir diye düşünüyordur.

kızlar ben regl oldum bugün acaba normalmidir bu süre 10unda kürtaj olmuştum 10gün kanama oldu bitti 2hafta sonra regl oldum

yufkaları sen neyle kesiyosun nektar
bence hem sosili börek hem milföy pizza olmaz ..sigara böreği yap fırında yanına bu kürdanlı sosislerden yap akşamdan yaparsın sabaha kızartırsın hemen
kola şişesi kapağıyla bence de böyle yapsın zuzuş )

ay çok güldüm hoştt
hayır olsunn

geçmiş olsun çok, :26: dikkat et kendine
evet canım varmış ama rahim duvarına yerleşip tutunamamış dk rahim duvarını incelttiği için
aydancım 2 buçuk hafta var reglime diyodun, 1 hatta 4-5 günlük bebek oluyo o zaman, onun olup olmadığını nasıl anlıyolar ay iyice kafam karıştı benim senin durumundan :44:
neyse, yine olur üzmeyin kendinizi

thanks bunu deniycem hatta yapıp buzluğuma atıcam
bakın değişik bi bot ekliyorum size

Eklentiler

• $1316771927644456226.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…