püsküllü ben sevmioum
geçen yıl sunun arkası fiyonklu olanını beğendim indirime girdi eşim aldırmadı bi de bi ton laf yedim maalesef sonra normal ayakkabısını beğendim ona da hayır dediBabetini aldım yalvar yakar
Eki Görüntüle 267770
:101: :101: :101:hahahahaahAlemsin yaaa,
dilek bende o botları hiç sevmiyom yaa püsküllü
püsküllü ben de sevmiyorummpüsküllü ben sevmioum
geçen yıl sunun arkası fiyonklu olanını beğendim indirime girdi eşim aldırmadı bi de bi ton laf yedim maalesef sonra normal ayakkabısını beğendim ona da hayır dedibabetini aldım yalvar yakar
Eki Görüntüle 267770
yehuuuuu hemşerim gelmiş. demdur neresindesin İzmir'imin? ben Bornova'da oturuyordum, şimdi KKTC'deyim maalesef
çantalarını ben de seviyorum, ama ayakkapta böyle sallanıyo çarpıyo, huylanırıyo ne bilim birde falza püsküllüleri bana gözyorucu geliyor :))ben çok seviyorum ama alamam kahvesi yakın arkadaşımda varben püsküllü çantada beğeniyorum adl de gördüm hafta sonu süperdi ama pahalıydı
evet canım kanamam o yüzden fazlaymış azaltsın diye ilaç verdi kadın
regl im bitince tekrar gitcem canım o zaman bişiler vercek galiba tekrardan
evet herşeyde bi hayır vardır canım benim böle bomboşum ama çok garip bi duygu benim yüzümden çünkü
sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun çok sonradan duydum bi süre toiğe girememiştim
o zaman annesine sürekli aman annem canım annem diye ilgi göstermemi beklemesin ben yoruldum hep pohpohlamaktan annesini en ufak bişeyde hemen yüzü düşüyo kadının hiç bişi söylemeyelim hep onun istediği gibi olalım benide kendisi gibi olmaya zorluyo ben yoruldum ve sinirlenmeye başladım artık en uyuz olduğum şey odamıza girilmesi tek bana ait olan yer orası çünkü çat kapıyı açıyo içeri giriyo ben evde olsamda olmasamda deli oluyorum odam dağınık olabilir yada toplu olabilir yada ne biliyim iç çamaşırım olur geceliğim olur yani benim odam orası ama bunları söyleyince yüz düşüyo hemen tavır değişiyo tanik atak zaten hastalanıyo hemen yataklara düşüyo çok zor çok çok çok delirme noktasına geldim
2 buçuk haftalıkmış tatlım öle dedi kadın tekrar kan tahlili filan yaptılar ultrasona girdim bide çok sancım vardı bıçakla oydular sanki içimi
ehe yağmur botu :81: bayılırım ben deAy netten bulamadım yas ,sen nerden bakıyon söle bana içlerinden beğendiklerimi ekleyim...
şu ikisi güzel ,benm giyebileceğim yaniiEki Görüntüle 267774 Eki Görüntüle 267775
ben çok seviyorum ama alamam kahvesi yakın arkadaşımda varben püsküllü çantada beğeniyorum adl de gördüm hafta sonu süperdi ama pahalıydı
gitti gidiyordan baktım ben canım japon style geneldeAy netten bulamadım yas ,sen nerden bakıyon söle bana içlerinden beğendiklerimi ekleyim...
şu ikisi güzel ,benm giyebileceğim yaniiEki Görüntüle 267774 Eki Görüntüle 267775
benim şimdi yeni aldığım çantanında önünde bitane püskül var çok şirinçantalarını ben de seviyorum, ama ayakkapta böyle sallanıyo çarpıyo, huylanırıyo ne bilim birde falza püsküllüleri bana gözyorucu geliyor :))
bitane süet kahve çizmem var
arkasında bitane püskülü var sadece o bile sallanıyo yürürken, çok mu dşkkat çekiyo acaba diye düşünüyorum yürürken
ehe yağmur botu :81: bayılırım ben de
özellikle şu iki model en sevdiğim
Eki Görüntüle 267777 Eki Görüntüle 267778
ehe yağmur botu :81: bayılırım ben de
özellikle şu iki model en sevdiğim
Eki Görüntüle 267777 Eki Görüntüle 267778
bende bornovada atatürk mahallesinde oturuyorum
kızlar ben regl oldum bugün acaba normalmidir bu süre 10unda kürtaj olmuştum 10gün kanama oldu bitti 2hafta sonra regl oldum
gitti gidiyordan baktım ben canım japon style geneldeanladım tarzını zuzum daha spor daha sade herkesin bi tarzı var
benim şimdi yeni aldığım çantanında önünde bitane püskül var çok şirinyok canım dikkat çekmez güzel uruyodur
ben kısa bot çok severim
ay eşim bana almıştı kahve püsküllü ,çok beğenmiş ama işte ben onu hayatta takamam :)) kovboyu andırıyo bana püsküller
kızlar kimsenin fikri yokmu doktoramı gitsem acaba
bende bornovada atatürk mahallesinde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?