2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hahahahaah Alemsin yaaa,

dilek bende o botları hiç sevmiyom yaa püsküllü
:101: :101: :101:

püsküllü ben de sevmiyorumm
bu botlar da çok iddalıymış ama, benim eşim de aldırmaz asla bunlardan

ben çok seviyorum ama alamam kahvesi yakın arkadaşımda var ben püsküllü çantada beğeniyorum adl de gördüm hafta sonu süperdiama pahalıydı

Ay netten bulamadım yas ,sen nerden bakıyon söle bana içlerinden beğendiklerimi ekleyim...

şu ikisi güzel ,benm giyebileceğim yanii

ben çok seviyorum ama alamam kahvesi yakın arkadaşımda var ben püsküllü çantada beğeniyorum adl de gördüm hafta sonu süperdiama pahalıydı
çantalarını ben de seviyorum, ama ayakkapta böyle sallanıyo çarpıyo, huylanırıyo ne bilim birde falza püsküllüleri bana gözyorucu geliyor :))
bitane süet kahve çizmem var
arkasında bitane püskülü var sadece o bile sallanıyo yürürken, çok mu dşkkat çekiyo acaba diye düşünüyorum yürürken

teşekkür ederim canım sağlık olsun her şerde bir hayır vardır bizim içinde hayırlısı olsun

Uzun bot bi tuhaf çıkmış burda ama ...güzel beğeniyom ben

bide geçen sene kahve topuklu uzun bot görmüştüm polariste....alamadım ( sürekli dışardayım diye..ama busene topuklu bot alıcam..eleman var artık nasılsa..

Içimde klıcak hiç topuklu giyemedim
:d

ay eşim bana almıştı kahve püsküllü ,çok beğenmiş ama işte ben onu hayatta takamam :)) kovboyu andırıyo bana püsküller

Ay netten bulamadım yas ,sen nerden bakıyon söle bana içlerinden beğendiklerimi ekleyim...

şu ikisi güzel ,benm giyebileceğim yaniiEki Görüntüle 267774 Eki Görüntüle 267775
gitti gidiyordan baktım ben canım japon style geneldeanladım tarzını zuzum daha spor daha sadeherkesin bi tarzı var
benim şimdi yeni aldığım çantanında önünde bitane püskül var çok şirinyok canım dikkat çekmez güzel uruyodur
ben kısa bot çok severim

bende bornovada atatürk mahallesinde oturuyorum

komşu sayılırmışız seninle demdur annemlerin evi de evka 4'te. sen gelin mi geldin oraya, yoksa orda mı oturuyordun?

ben de bu sene topuklu bot istiyorum ya. geçen sene aldım bi tane, yürürken tık tık ses çıkıyor, herkes bana bakıyor. sinir oldum giymiyorum onu. bakalım bu sene istediğim gibi bulabilecek miyim bot... eşimle konuştum, ekimin son haftası alabilirsek ikimiz de senelik iznimizden 1 hafta kullanalım istiyoruz. başbaşa dinlenmiş oluruz, alışveriş yaparız kış için falan iyi olur. bakalım artık kısmet.

evet öle işte

çok gösterişli şavşavlı şeyler giyemiyorum, sankim herkes bana bakıyomuş gibi hissediyorum :78:

bu kış dolgu topuk, kısa botlar modaymış
geçen bi kızda görmüştüm durakta, dar kotla çok güzel durmuştu..

ben de alıcam inş :))

bende bornovada atatürk mahallesinde oturuyorum

komşu sayılırmışız seninle demdur annemlerin evi de evka 4'te. sen gelin mi geldin oraya, yoksa orda mı oturuyordun?

ben de bu sene topuklu bot istiyorum ya. geçen sene aldım bi tane, yürürken tık tık ses çıkıyor, herkes bana bakıyor. sinir oldum giymiyorum onu. bakalım bu sene istediğim gibi bulabilecek miyim bot... eşimle konuştum, ekimin son haftası alabilirsek ikimiz de senelik iznimizden 1 hafta kullanalım istiyoruz. başbaşa dinlenmiş oluruz, alışveriş yaparız kış için falan iyi olur. bakalım artık kısmet.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

şunlar hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…