2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aydancım bende hamile kalmadan hemen hemen 3 ay önce çok sancılanmıştım doktora gitmiştik. dk hapı falan da kullanmıyordum dktr yumurtlama olmuş ama yumurtalığı çatlatamamış sperm demişti. tahliller + ultrasonla bakıp. yaklaşık 3 ay snra da hamile kaldım ama zaten bu arada ısrarlı çalışmalar olmadı. ilkinde tuttu yani. bir de bence ev düzeninin ne olacağına karar verdikten sonra dene bebiş i. bebek olunca hiç çıkmaz eşin annesinin evinden.

geçen sene izmirden bi kaban almıştım beyaz..akşam giyim de fotosunu akleyim....daha hiç giymedim.. dolapta

kızlar yaklaşık 15 gündür evde yemek yapmıyorum. eşim için üzülüyorum ev yemeği yiyemiyor. hamur işi istiyor. yapamadım bi türlü kayınvalidem lahana sarması yaptı yedirdi dün bize. bir tencere de bize sarmış pişirmeden, akşam yollayacak. kuru fasulye de yollarım yapıp dedi. ama pişi deyip duruyor benmki. ben de madem yemek yapmıycam bari adamcağızın istediğini yapayım dedim de bu yemeklerin ve pişinin sonrasına yapabileceğim hafif bi tatlı ismi ve tarifi verir misinz?

geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
sağol canım hoşgeldin topiğimize
Alıntı ypmıştımgitti hepsii

Unutmadan yazayım..

Aydancım çok geçmiş olsun ,izin al dinlen yaa Eşinede kızdım ama neysee

Elfiii kocana çok güldüm yaa hoşşttt
bende kızdım ama en çok kırıldım ona dünde bana annem mutsuz olursa bende olurum annemin sırtındaki yükü hafiflet tavırlarınada dikkat et dedi ağladım bunda ağlancak ne var diyo bide uyuz oldum dünden beri ona bide kaynanama güvenipte çocuğumu bırakabilirmiyim bilmiyorum ya yok yapamam ben ya burdaki çocuklara bile kızdığı oluyodu bazen
teşekkür ederim canım sağlık olsun her şerde bir hayır vardır bizim içinde hayırlısı olsun
amin tatlım allahım gönlümüze göre versin sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin...
dünkü yaşadıklarımdan sonra kafam çok karıştı bide kaynanamla problem yaşamaya başlamam delirtiyo beni evde iki yabancı gibiyiz işte öyleydik zaten 7 24 beraber olmak çok zor uzaklaşmak istiyorum evden dün kaynanam çıktı işten ağır gelmiş ona bugün çok rahattım
doktor regl tarihini operasyon gününden say dedi 24 gün oluyor ben gideyim sorayım bari

canım benim mutlaka doktorunla görüş....

doktor regl tarihini operasyon gününden say dedi 24 gün oluyor ben gideyim sorayım bari

git sor cnım...

hoşgeldin sinem..

bende gidip iş yapayım biraz....

sabahtan bordrolar önümde bitmedi sizin yüzünüzden :)))hehhe

ha bir de dün dr. oetker revaniyi deneyecek biri vardı. denedi mi? eşim çok sever revaniyi güzel olduysa ondan alıp yapayım.

pişi kızartma yaa, hafif sütlü bi tatlı yapp

bende o lafına kızdım....

bebekkonusunda merak etme, sonuçta torunu..okuldaki çocuklarla kıyaslama ...
insan kendi çocuğuna bile kızıyoki bazen tahammül sınırlarını aşıyo çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…