2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

pişi kızartma yaa, hafif sütlü bi tatlı yapp

pişi yi tuzlu olarak istiyor canım. çok huzursuz oldum ben zaten doğru düzgün bişe yiyemiyorum. 2 haftadır isteyip duruyor o bari yesin. tatlı olarak da karar veremiyorum daha doğrusu aklıma bişe gelmiyor.

akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar? biz bu akşam kocişle alışverişe gideriz erken gelirse, ordan dönüşte de dışarda yeriz yemeği büyük ihtimalle. ama yarın işyerine ne getircez offff

benm yemeklerim hazır saolsun kayınvalidem ama ben ilk kez lahana sarması pişircem salçalı su mu hazırlıyoruz? etli sarmış da nasıl hazırlayım pişirmek için?

akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar? biz bu akşam kocişle alışverişe gideriz erken gelirse, ordan dönüşte de dışarda yeriz yemeği büyük ihtimalle. ama yarın işyerine ne getircez offff

akşama yemegim yok... dışarda yiyecegiz önce bebişe gidecegiz sonra yemege cıkarız aşkımla....

ama pişi olsa hiç fena olmazdı

benm yemeklerim hazır saolsun kayınvalidem ama ben ilk kez lahana sarması pişircem salçalı su mu hazırlıyoruz? etli sarmış da nasıl hazırlayım pişirmek için?

evet salçalı su oluyoo:44:

..

yarenay dolma doldur alışverişten sonraaa hem yarın işe götürürsün hemde yarın akşamı yapmış olursun...

bende o lafına kızdım....

bebekkonusunda merak etme, sonuçta torunu..okuldaki çocuklarla kıyaslama ...
insan kendi çocuğuna bile kızıyoki bazen tahammül sınırlarını aşıyo çocuklar

ay bide yiğenini oğlu var şimdi 11 aylık onlara gidiyoruz yakınımıza taşındılar çocuğun oyuncaklarını topluyo ya bırak oynuyo çocuk ben uyuz olurum öle şeylere

evet salçalı su oluyoo:44:

..

yarenay dolma doldur alışverişten sonraaa hem yarın işe götürürsün hemde yarın akşamı yapmış olursun...

canım alışverişten dönmemiz 10'u bulur bizim. eşim 7,30'da gelir o da en erken ihtimal. git, aylık alışveriş yap, yemek ye, eve gel. dolma hayatta yetişmez. ama bak ne zamandır yapmıyorum ben dolma, bugün olmazsa yarın yapayım. hoş onu da işe götürmüyor eşim yaaa, ısıtamıyormuş tam. zeytinyağlı yapıyorum illa sıcak olacakmış, yiyemiyormuş. ben en iyisi onu hafta sonu için yapayım.

bende bugün beyaz lahana sarmasi yaptim

ben baya bir yaptim beyaz lahanayi ilk defa sardim.

buzlugum da da z.yagli yaprak sarmam var yapinca fazla yaptim attim öyle buzluga misafirim gelirse cesit olur

yada kendimize yaparim.

bizde annemler icin davetiye cikaricaz bu hafta icersinde

annemler ocakta allahin izniyle burada olacaklar. Cok heyecanliyim ilkn defa evimi görecekler yasadigim yerleri görecekler

3 ay kaldi hem dogum heyecani hemde annemlerin gelme heyecani var.

ayyy negüzel canım yaa....
özlemişsindir ne güzel hasret girerirsiniz.....

kizlar haftaya carsamba belki Türkiye ye giderim.

bakalim persemmbe dr. gidim nee diyecek.

crsamba gidis cmts dönüs esim gidiyor bende istiyorim

hem bir seylerde lazim iyi olur gelirsem

degisiklik olur

sinemcim sana do moral olur hem. inşallah istediğin gibi olur. uçaklar böyle durumlarda doktordan rapor da istiyorlarmış diye duymuştum canım. bi konuş doktorunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…