sinemcim sana do moral olur hem. inşallah istediğin gibi olur. uçaklar böyle durumlarda doktordan rapor da istiyorlarmış diye duymuştum canım. bi konuş doktorunla.
gözün aydın sinemcim ne güzel benimde annem gelicek sanırım şubatta gelicekçok özledim
akşama misafirim geliyo arkadaş geliyo tek gelicek iki kişiyiz ne yapsam ya :26:
evet ya
cok iyi gelicek ne güzel insanin annesi gibi yok yaa gercekten
ne güzel insanin nazi geciyor ne istesem pisirir hemen
bizde annemler icin davetiye cikaricaz bu hafta icersinde
annemler ocakta allahin izniyle burada olacaklar. Cok heyecanliyim ilkn defa evimi görecekler yasadigim yerleri görecekler
3 ay kaldi hem dogum heyecani hemde annemlerin gelme heyecani var.
gözün aydın sinemcim ne güzel benimde annem gelicek sanırım şubatta gelicekçok özledim
akşama misafirim geliyo arkadaş geliyo tek gelicek iki kişiyiz ne yapsam ya :26:
senin de gözün aydin ozaman canim ne güzel.
:90::90::90::90::90::90:
aparatif seyler hazirla
2 kisiyseniz.
kizartma türü
ayy canım benim çok sevindim adına ne güzel...
zuzum ben acıkmaya bile fırsat bulamadım, elim ayağım titriyo telefonların yoğunluğundan
çıkıcam ben bu işten yaaaaaaaaaaaaaaaa
su bile içemedim daha..
forumada kelime kelime yazıyorum aralarda sürekli telefonnnnnnn
Anneannem kardiyoloji bölümünden randevu istemişti bugün gitti eko çekilmiş. Anjiyo olması lazımmış. aradı ağlıyordu bugün bi cihaz takmışlar 24 saat kalacakmış yarın tekrar gidecek anjiyo için gün alacak sanırım tamda anlayamadım
izin almamı istedi akşam oraya gidebilirsem tam öğrenicem doktorun ne dediğini
zuzum ben acıkmaya bile fırsat bulamadım, elim ayağım titriyo telefonların yoğunluğundan
çıkıcam ben bu işten yaaaaaaaaaaaaaaaa
su bile içemedim daha..
forumada kelime kelime yazıyorum aralarda sürekli telefonnnnnnn
Anneannem kardiyoloji bölümünden randevu istemişti bugün gitti eko çekilmiş. Anjiyo olması lazımmış. aradı ağlıyordu bugün bi cihaz takmışlar 24 saat kalacakmış yarın tekrar gidecek anjiyo için gün alacak sanırım tamda anlayamadım
izin almamı istedi akşam oraya gidebilirsem tam öğrenicem doktorun ne dediğini
sinir hastası olucam başka hiç bişi değilne akdar yogun çalışıyormussun aman dikkat et kendine yorgun düşme sonra
genelde böyle canım, ama bazı günler iyice delirtiyolarherzamanmı böyle yoğun oluyoki nektar:26:
evdeki telefon çalınca "euromoda" diye açasım geliyo bazenayyy nigarım ya sen rüyanda da telefon açıyorsundur kesin. ben bazen çizim yapıyorum rüyamda da
fundam çayın yanına pudingli kurabiye yapabilirsin ya da kek. ikisi de pratik şeyler. bu arada çok seviniyorum kafa dengi bir arkadaş bulduğun için
yeni bi iş bulmadan çıkamam zuzum :26:kıyamam yaa..maaşını alınca çık...buaralar bi iş bakın canım...
ayyy nigarım ya sen rüyanda da telefon açıyorsundur kesin. ben bazen çizim yapıyorum rüyamda da
fundam çayın yanına pudingli kurabiye yapabilirsin ya da kek. ikisi de pratik şeyler. bu arada çok seviniyorum kafa dengi bir arkadaş bulduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?