2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gözün aydın sinemcim ne güzel benimde annem gelicek sanırım şubatta gelicekçok özledim
akşama misafirim geliyo arkadaş geliyo tek gelicek iki kişiyiz ne yapsam ya :26:

sinemcim sana do moral olur hem. inşallah istediğin gibi olur. uçaklar böyle durumlarda doktordan rapor da istiyorlarmış diye duymuştum canım. bi konuş doktorunla.

evet aynen caniminici

7 ayliktan sonra diye duymustum bende ama

bakalim

persembe günü dr. gidicez ne diyecek

gözün aydın sinemcim ne güzel benimde annem gelicek sanırım şubatta gelicekçok özledim
akşama misafirim geliyo arkadaş geliyo tek gelicek iki kişiyiz ne yapsam ya :26:

senin de gözün aydin ozaman canim ne güzel.

:90::90::90::90::90::90:

aparatif seyler hazirla
2 kisiyseniz.

kizartma türü

evet ya

cok iyi gelicek ne güzel insanin annesi gibi yok yaa gercekten

ne güzel insanin nazi geciyor ne istesem pisirir hemen

aynen öle hakikaten...

annem geldigi zaman evde cok rahat ediyorum.. ne istersem yapıyor, evde iş konsuunda bana inanılmaz destek oluyor...
ama kayınvaliden de öle olmuyor işte... ondan hiçbişi isteyemiyorum. o da pek bişiye dokunmuyor

ayy canım benim çok sevindim adına ne güzel...

Kızlar artık günler kısalıyoo zaman çabuk geçiyoo saat 4 nerdeyse :))) ve karnım acıktı :))

sizede öle geliyomuu :)

zuzum ben acıkmaya bile fırsat bulamadım, elim ayağım titriyo telefonların yoğunluğundan
çıkıcam ben bu işten yaaaaaaaaaaaaaaaa
su bile içemedim daha..
forumada kelime kelime yazıyorum aralarda sürekli telefonnnnnnn

ne akdar yogun çalışıyormussun aman dikkat et kendine yorgun düşme sonra

Anneannem kardiyoloji bölümünden randevu istemişti bugün gitti eko çekilmiş. Anjiyo olması lazımmış. aradı ağlıyordu bugün bi cihaz takmışlar 24 saat kalacakmış yarın tekrar gidecek anjiyo için gün alacak sanırım tamda anlayamadım

izin almamı istedi akşam oraya gidebilirsem tam öğrenicem doktorun ne dediğini

ayyy nigarım ya sen rüyanda da telefon açıyorsundur kesin. ben bazen çizim yapıyorum rüyamda da

fundam çayın yanına pudingli kurabiye yapabilirsin ya da kek. ikisi de pratik şeyler. bu arada çok seviniyorum kafa dengi bir arkadaş bulduğun için

canım cok gecmiş olsun. umarım cok ciddi bişi değildir. benim babamda gecen yıl anjiyo oldu. önemli olan sonucunun temiz cıkması

kıyamam yaa..maaşını alınca çık...buaralar bi iş bakın canım...

geçniş olsun canımm

hastanlerde yalnız bırakma kadını

ne akdar yogun çalışıyormussun aman dikkat et kendine yorgun düşme sonra
sinir hastası olucam başka hiç bişi değil ((

herzamanmı böyle yoğun oluyoki nektar:26:
genelde böyle canım, ama bazı günler iyice delirtiyolar

evdeki telefon çalınca "euromoda" diye açasım geliyo bazen

kıyamam yaa..maaşını alınca çık...buaralar bi iş bakın canım...
yeni bi iş bulmadan çıkamam zuzum :26:

yarenim sağol canım benim 2 tane var şimdilik darısı sana canım benim inşallah kafana uygun birileri bulursun en azından bi kahve içersinizpudingli kurabiye yapabilirim evet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…