Anneannem kardiyoloji bölümünden randevu istemişti bugün gitti eko çekilmiş. Anjiyo olması lazımmış. aradı ağlıyordu bugün bi cihaz takmışlar 24 saat kalacakmış yarın tekrar gidecek anjiyo için gün alacak sanırım tamda anlayamadım
izin almamı istedi akşam oraya gidebilirsem tam öğrenicem doktorun ne dediğini
canım kariyere bak sürekli ordan buldum ben biçok işimisinir hastası olucam başka hiç bişi değil((
genelde böyle canım, ama bazı günler iyice delirtiyolar
evdeki telefon çalınca "euromoda" diye açasım geliyo bazen
yeni bi iş bulmadan çıkamam zuzum :26:
elfişim geçmiş olsun anneannene. umarım kolay atlatır, en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
nigarım ben de bi ara evde telefonları işyerimin adını söyleyerek açıyordum
fundam ben artık ümidi kestim burdan. artık takmıyorum da eskisi kadar. evde kpss çalışıyorum, kitap okuyorum vs. oyalıyorum kendimi. biraz daha sıkıcam dişimi artık.
Anneannem kardiyoloji bölümünden randevu istemişti bugün gitti eko çekilmiş. Anjiyo olması lazımmış. aradı ağlıyordu bugün bi cihaz takmışlar 24 saat kalacakmış yarın tekrar gidecek anjiyo için gün alacak sanırım tamda anlayamadım
izin almamı istedi akşam oraya gidebilirsem tam öğrenicem doktorun ne dediğini
elfiş geçmiş olsun
nektar bu arada paylaştığın pamuk prensimi çok beğendim:98:
kızlar ne yazmışım unuttum, hatırlatın banaevettt nigarın pamuk prensini ben de çok beğendim, ormantik görünen romantiklerden onun kocası
komşu sayılırmışız seninle demdurannemlerin evi de evka 4'te. sen gelin mi geldin oraya, yoksa orda mı oturuyordun?
ben de bu sene topuklu bot istiyorum ya. geçen sene aldım bi tane, yürürken tık tık ses çıkıyor, herkes bana bakıyor. sinir oldum giymiyorum onu. bakalım bu sene istediğim gibi bulabilecek miyim bot... eşimle konuştum, ekimin son haftası alabilirsek ikimiz de senelik iznimizden 1 hafta kullanalım istiyoruz. başbaşa dinlenmiş oluruz, alışveriş yaparız kış için falan iyi olur. bakalım artık kısmet.
kızlar ne yazmışım unuttum, hatırlatın bana
aa tamam tamam yol parası şeysi
evet kaç kez yapmışlığı var onu benim eşim
facenoluyo yaaa...
ne pmuk prensi şeysii
..
nekk ordayken iş bak diyom , çık da bak demiyom..
akşamları fundanın sölediği siteden bak bir iki yer..dişçiye diye çıkıyosun yarım saat önden çık, git görüş misal
bu arada mirayın kardeşi ameliyat oluyor yarın,
çok ciddi bir ameliyat..kalbinden
iki misli büyümüş kalbi
söylemek istedim burda da..
Allah yardımcıları olsun
bu arada mirayın kardeşi ameliyat oluyor yarın,
çok ciddi bir ameliyat..kalbinden
iki misli büyümüş kalbi
söylemek istedim burda da..
Allah yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?