2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfişim geçmiş olsun anneannene. umarım kolay atlatır, en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

nigarım ben de bi ara evde telefonları işyerimin adını söyleyerek açıyordum

fundam ben artık ümidi kestim burdan. artık takmıyorum da eskisi kadar. evde kpss çalışıyorum, kitap okuyorum vs. oyalıyorum kendimi. biraz daha sıkıcam dişimi artık.

canım geçmiş olsun anneannene

canım kariyere bak sürekli ordan buldum ben biçok işimi

canım benim ben burda kalıcıyım sen geçicisin biraz daha sabretbenim öyle sabredebileceğim bi süre olsa vakit geçirirdim bi şekilde

canım o takılan şeyin adı sanırım holter di. bana da takılmıştı yeni evlendiğimiz zamanlarda çok sık çarpıntım oluyordu. 24 saat içinde kalbin atış hızını kayıt altına almak için takıyorlar. inşallah bir sorun çıkmaz.

evettt nigarın pamuk prensini ben de çok beğendim, ormantik görünen romantiklerden onun kocası

fundacım cuma akşamı benm de bir arkadaşım gelmişti. ben hazır patates aldım okuldan geldiği için onu kızarttım. makarna salatası yaptım yoğurtlu mayonezli garnitürlü. yaprak sarma lahana sarma,çilekli kekstra ve eker in supangle sini koydum. sigara böreği sarıp kızarttım hemen. yarım saatte hazırdı masa. çoğu marketten alınınca. :) meyve koydum sonra da. senin de fazla zamanın yoksa hazıra kaçan şeyler hazırlayabilirsin.

heyooo bizim patron da maaşları veriyor bugün. ben birazdan kaçarım kızlar. evden katılabilir miyim bilmiyorum. kociş gelene kadar ütülerimi bitireyim istiyorum. belki tembelliğim de tutabilir tabii

herkese iyi akşamlar

elfiş geçmiş olsun
nektar bu arada paylaştığın pamuk prensimi çok beğendim:98:

evettt nigarın pamuk prensini ben de çok beğendim, ormantik görünen romantiklerden onun kocası
kızlar ne yazmışım unuttum, hatırlatın bana
aa tamam tamam yol parası şeysi
evet kaç kez yapmışlığı var onu benim eşim

annemlerle evim çok yakın. önceden de orda oturuyordum.

kızlar ne yazmışım unuttum, hatırlatın bana
aa tamam tamam yol parası şeysi
evet kaç kez yapmışlığı var onu benim eşim

noluyo yaaa...

ne pmuk prensi şeysii

..
nekk ordayken iş bak diyom , çık da bak demiyom..

akşamları fundanın sölediği siteden bak bir iki yer..dişçiye diye çıkıyosun yarım saat önden çık, git görüş misal

face
ama ben değil onlar açtı konuyu

bakıcam canım iş, aklımda

bu arada mirayın kardeşi ameliyat oluyor yarın,
çok ciddi bir ameliyat..kalbinden
iki misli büyümüş kalbi
söylemek istedim burda da..
Allah yardımcıları olsun

Merhaba kızlar Dün işe başladım e her tatilin bi sonu var ne yazıkk ki Nasılsınız ne var ne yok? Başladığım gün amirimizin 10 günlük yıllık izne ayrıldığını öğrenip daha bi mutlu oldum

bu arada mirayın kardeşi ameliyat oluyor yarın,
çok ciddi bir ameliyat..kalbinden
iki misli büyümüş kalbi
söylemek istedim burda da..
Allah yardımcıları olsun

Allah Allah rahatsızmıymış ya yeni öğreniyorum Allah şifa versin en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…