2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu arada mirayın kardeşi ameliyat oluyor yarın,
çok ciddi bir ameliyat..kalbinden
iki misli büyümüş kalbi
söylemek istedim burda da..
Allah yardımcıları olsun

aa rahatsız olduğunu bilmiyodum , ani bişeymi oldu acaba haberimiz olmadı.

çok geçmiş olsun

ben de bilmiyordum, yeni öğrendim

Elfim miray bu hafta yok, geçmişe bakar mı bilmiyorum da.. izin aldı hastanede olmak için

aa rahatsız olduğunu bilmiyodum , ani bişeymi oldu acaba haberimiz olmadı.

çok geçmiş olsun
kaç yıldır varmış kalbiyle ilgili problenmeri de iğne felan oluyomuş,
artık tek çaresi acil ameliyatmış..
neyse :/ Allahım yardımcıları olsun.. :97:

çok sağol canım benim çaya çağırıcam çünkü yemeği eşiyle beraber yerler çaya ne yapsam diye düşünmüştüm markete uğrayıp hazır bişeyler alıcam en iyisi çay kahve yeter ne yapım hafta içi zor oluyo..zaten ondan önce yemeğe almıştım onunla eşini
iki misli büyümüş kalbi
Allah yardımcıları olsun
geçmiş olsun allah yardımcıları olsun
Onun topiğine bi gireyim bakayım
zaten yakında hep beraber oraya taşınırsınızkokoş hatunlar

kaç yıldır varmış kalbiyle ilgili problenmeri de iğne felan oluyomuş,
artık tek çaresi acil ameliyatmış..
neyse :/ Allahım yardımcıları olsun.. :97:

kalp ameliyatı zordur inş başarılı geçer ameliyatı yazık gençti kardeşi beni face eklemiştii ozaman görmüştüm silmeden önce yanii

ya ben bu saç rengi konusunda kafam allak bullak oldu arkadaşım saçını boyatmış bayıldımm kahve köpüğü üstüne altın karamelmiş süper olmuş ya önce kendim kahve köpüğüne boyasam palettenin sonra olmazsa kuaföre mi boyatsam:26:

fundaaaa kız kim yeni arkadaşın? Ne güzel valla bizim de karşıya tee 2 ay önce bi çift taşındı daha kadına hoşgeldine gidip tanışamadım fırsat bulup gerçi yaşları bizden büyük görünüo ama

canım çok geçmiş olsun anneannene inşallah korkulacak bişeyi yoktur.
iki misli büyümüş kalbi
Allah yardımcıları olsun

aaa hiç haberim yoktu allah acil şifalar versin....
bende çok yoğundum yarıda bir sürü koşuşturmaca var 10 da bi toplantı 2 de bi toplantı 5 te bi toplantımız var perşembede 10 da 12 de bide 7 de o saatten sonra nasıl eve döncem acaba

yazık yaa, Allah yardımcısı olsun kardeşinin..

bende 1-2 kere yazdım

ya bu saçını boyatan arkadaşım kayseride facede fotosunu gördüm aradım konuştuk ya yardım et luxxor bu renk konusunda bana..burda iki tane arkadaşım oldu..akşama gelecek olan arkadaşımı soruyosan tatlım samsunlu burda yaşıyo 2 yıllık evli öğretmen minik bi kızları vardiğer arkadaşımda bekar tam kafa dengi onunla sık görüşemiyoruz arada görüşüyoz iyi oluyo luxxorcum en azından eskisi kadar sıkılmıyorum

Son düzenleme:
Elfi geçmiş olsun canım benim anneannemede olsa iyi olur şeklinde söylediler ama o da korkusundan olmadı illa olman gerek denene kadar beklicek sanırım aslında anjiyo ağır bi ameliyat değil Allah şifa versin

Fundacım bu arada işi ehline bırak canım fotondan gördüğüm kadarı ile senin saçın koyu renkti kuaför önce açar sonra boyar daha güzel durur renk benceee

sevindim canım yaa görüşebilcein arkadaşlarının olması çok güzel bence. Bu arada önceki mesajda yazmıştım ama yine diyim direkt kuaföre git o arkadaşının fotosu ile Ben de işe başlamadan saçımın kırıklarını aldırdım bi şekil verdirdim kendine geldi. Diplerim gelse de belli olmuyor artık çikolataya boyattığım için ben de bi süre boyamicam dinlendircem kafa derimi

Bu arada ben az daha kilo aldım tatilde göbüşüm çıktı her gören hamile misin diye soruyo sinirimi bozuyo yaaa

sağol canım benimtamam en iyisi öyle yapmak canım bakalım kuaför bana yakıştıracakmı hem o rengi dimi:26:ben uzun zamandır boyamıyorum canım saçlarım baya dinlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…