bu arada mirayın kardeşi ameliyat oluyor yarın,
çok ciddi bir ameliyat..kalbinden
iki misli büyümüş kalbi
söylemek istedim burda da..
Allah yardımcıları olsun
ben de bilmiyordum, yeni öğrendimMerhaba kızlarDün işe başladım e her tatilin bi sonu var ne yazıkk ki Nasılsınız ne var ne yok? Başladığım gün amirimizin 10 günlük yıllık izne ayrıldığını öğrenip daha bi mutlu oldum
Allah Allah rahatsızmıymış ya yeni öğreniyorum Allah şifa versin en kısa sürede
kaç yıldır varmış kalbiyle ilgili problenmeri de iğne felan oluyomuş,aa rahatsız olduğunu bilmiyodum , ani bişeymi oldu acaba haberimiz olmadı.
çok geçmiş olsun
çok sağol canım benim çaya çağırıcam çünkü yemeği eşiyle beraber yerler çaya ne yapsam diye düşünmüştüm markete uğrayıp hazır bişeyler alıcam en iyisi çay kahve yeter ne yapım hafta içi zor oluyo..zaten ondan önce yemeğe almıştım onunla eşinifundacım cuma akşamı benm de bir arkadaşım gelmişti. ben hazır patates aldım okuldan geldiği için onu kızarttım. makarna salatası yaptım yoğurtlu mayonezli garnitürlü. yaprak sarma lahana sarma,çilekli kekstra ve eker in supangle sini koydum. sigara böreği sarıp kızarttım hemen. yarım saatte hazırdı masa. çoğu marketten alınınca. :) meyve koydum sonra da. senin de fazla zamanın yoksa hazıra kaçan şeyler hazırlayabilirsin.
geçmiş olsun allah yardımcıları olsunbu arada mirayın kardeşi ameliyat oluyor yarın,
iki misli büyümüş kalbi
Allah yardımcıları olsun
zaten yakında hep beraber oraya taşınırsınızOnun topiğine bi gireyim bakayım
kaç yıldır varmış kalbiyle ilgili problenmeri de iğne felan oluyomuş,
artık tek çaresi acil ameliyatmış..
neyse :/ Allahım yardımcıları olsun.. :97:
aminn :/geçmiş olsun allah yardımcıları olsun
bi ben yazıyorum oraya,zaten yakında hep beraber oraya taşınırsınızkokoş hatunlar
Elfimmiray bu hafta yok, geçmişe bakar mı bilmiyorum da.. izin aldı hastanede olmak için
aminn :/
bi ben yazıyorum oraya,taş bana galiba
heryere yetişiyorum ben :))))
canım çok geçmiş olsun anneannene inşallah korkulacak bişeyi yoktur.Anneannem kardiyoloji bölümünden randevu istemişti bugün gitti eko çekilmiş. Anjiyo olması lazımmış. aradı ağlıyordu bugün bi cihaz takmışlar 24 saat kalacakmış yarın tekrar gidecek anjiyo için gün alacak sanırım tamda anlayamadım
izin almamı istedi akşam oraya gidebilirsem tam öğrenicem doktorun ne dediğini
bu arada mirayın kardeşi ameliyat oluyor yarın,
iki misli büyümüş kalbi
Allah yardımcıları olsun
tabi ki özgürüm canım, o hakkımı kullanıyorum işte :))))istediğin yere yazmakta özgürsün canım sonuçta burası forum sitesi herkes heryere yazabilirevet cidden iyi yetşiyosun
fundaaaa kız kim yeni arkadaşın? Ne güzel valla bizim de karşıya tee 2 ay önce bi çift taşındı daha kadına hoşgeldine gidip tanışamadım fırsat bulup gerçi yaşları bizden büyük görünüo ama
ya bu saçını boyatan arkadaşım kayseride facede fotosou gördüm aradaım konuştuk ya yardım et luxxor bu renk konusunda bana burda iki tane arkadaşım oldu..akşama gelecek olan arkadaşımı soruyosan tatlım samsunlu burda yaşıyo 2 yıllık evli öğretmen minik bi kızları var diğer arkadaşımda bekar tam kafa dengi onunla sık görüşemiyoruz arada görüşüyoz iyi oluyo luxxorcum en azından eskisi kadar sıkılmıyorum
sevindim canım yaa görüşebilcein arkadaşlarının olması çok güzel bence. Bu arada önceki mesajda yazmıştım ama yine diyim direkt kuaföre git o arkadaşının fotosu ileBen de işe başlamadan saçımın kırıklarını aldırdım bi şekil verdirdim kendine geldi. Diplerim gelse de belli olmuyor artık çikolataya boyattığım için ben de bi süre boyamicam dinlendircem kafa derimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?