Bu arada ben az daha kilo aldım tatilde göbüşüm çıktı her gören hamile misin diye soruyo sinirimi bozuyo yaaa
Bu arada ben az daha kilo aldım tatilde göbüşüm çıktı her gören hamile misin diye soruyo sinirimi bozuyo yaaa
otelin yemekleri güzeldi ozamanbizde tatilden dönüşte kilo almıştık kaç kilosun şuanda..7 otlu çay iç ben şu sıralar onu içiyorum
akşam tartılcam bende yaa en sonki adetimden sonra göbeğim çıktı üstünden kaçgün geçti adetimin göbek halen var:95:
canım 51 kilo oldum boyum 1.55 ya o yüzden fazla geliyor aslında ama napimmEvet valla özellikle tatlıları süperdi
Herkes annesinin vücut tipine benziyor bizde kadınlar hep mide ve göbeğe alır
bende ne biçim acıktım zuzum, böyle karnım ciyaklıyoçok acıktımm...gaynancuum ne yaptı acaba
nekkk ben dün kşam 8,30 da pudingimi yaptım, 10,30 da yedik :)) sonrakocişe tost yaptım...kendime çay aldım size baktım ayşeyle sana...tam yazcaktım kociş geldi kapattım :))
ımm sen o ara galiba film izliyodun
sağol canım hoşgeldin topiğimize
bende kızdım ama en çok kırıldım ona dünde bana annem mutsuz olursa bende olurum annemin sırtındaki yükü hafiflet tavırlarınada dikkat et dedi ağladım bunda ağlancak ne var diyo bide uyuz oldum dünden beri ona bide kaynanama güvenipte çocuğumu bırakabilirmiyim bilmiyorum ya yok yapamam ben ya burdaki çocuklara bile kızdığı oluyodu bazen
amin tatlım allahım gönlümüze göre versin sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin...
dünkü yaşadıklarımdan sonra kafam çok karıştı bide kaynanamla problem yaşamaya başlamam delirtiyo beni evde iki yabancı gibiyiz işte öyleydik zaten 7 24 beraber olmak çok zor uzaklaşmak istiyorum evden dün kaynanam çıktı işten ağır gelmiş ona bugün çok rahattım
canım benim mutlaka doktorunla görüş....
elfi geçmiş olsun cnm umarım önemli bişi değildir. mirayı da yarım yamalak ben de okudum sanki. ay hatta kızlar bugün çok garip bişi oldu babama gitmiştim hastaneye, asansöre biri bindi sanki miraya benzettim bi baktım kızın suratına. o muydu diil miydi bilmiom. diilse de şaşırmıştır "bu manyak bana ne biçim baktı öle" diye
aydancım sana da geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, çok da üzülme allahtan her şeyin hayırlısı. doğru zamanda verir inş. bi bebiş sana
senin için yazıom bura haa....kız mnyak bendim o seniin için nete girdim tıp fakültesinde asansörde bi baktım ayşe anam nie konuşmadın bende çekindim ne uzunmuşun kız öle mor konversli seni dünya nekadar küçükmüş yaa kurdelalı tokanı bile gördüm nek gibi...poahahha dedim kesin o nası baktım sana içine gircek gibi sonra deim annem var bide o değilse resil oldum tamam nese uyucam kendine iii bak belki yine karşılaşırız biz fakültediz senin orda paka paka ....
miray yaaaaa bu kadar olur resmen ben de seni bulur muyum die girdim şimdi nete. okuduysan topiğini anlaşınıdır zatencnm ya benim de annem babam yanımdaydı olayı da tam kavrayamadım zaten siz bindiniz sora hemen biz indik görüşürüz yine mutlaka bulucam seniiii
haaahhaaaa nası baktın kız aban öle dövcek gibi anam korktum selam vermeye güzel hatunsun haa 2 dkda inceledim herbir noktanı..neyse şaka felan 8 gün ordayız daha cnm görüşürüz karşılaşırız kendine iyi bak öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?