2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bu arada ben az daha kilo aldım tatilde göbüşüm çıktı her gören hamile misin diye soruyo sinirimi bozuyo yaaa

otelin yemekleri güzeldi ozamanbizde tatilden dönüşte kilo almıştıkkaç kilosun şuanda..7 otlu çay iç ben şu sıralar onu içiyorum

bugün aranıza pek fazla katılamadım ama hep okuoum işler yoğun.
mirayıda duydum msj attım bende özelden Allah yardımcıları olsun. Dua etmekten başka elden ne gelir ki.

Bu arada ben az daha kilo aldım tatilde göbüşüm çıktı her gören hamile misin diye soruyo sinirimi bozuyo yaaa

akşam tartılcam bende yaa en sonki adetimden sonra göbeğim çıktı üstünden kaçgün geçti adetimin göbek halen var:95:

çok acıktımm...gaynancuum ne yaptı acaba

nekkk ben dün kşam 8,30 da pudingimi yaptım, 10,30 da yedik :)) sonrakocişe tost yaptım...kendime çay aldım size baktım ayşeyle sana...tam yazcaktım kociş geldi kapattım :))

ımm sen o ara galiba film izliyodun

otelin yemekleri güzeldi ozamanbizde tatilden dönüşte kilo almıştıkkaç kilosun şuanda..7 otlu çay iç ben şu sıralar onu içiyorum

canım 51 kilo oldum boyum 1.55 ya o yüzden fazla geliyor aslında ama napimm Evet valla özellikle tatlıları süperdi

akşam tartılcam bende yaa en sonki adetimden sonra göbeğim çıktı üstünden kaçgün geçti adetimin göbek halen var:95:

Herkes annesinin vücut tipine benziyor bizde kadınlar hep mide ve göbeğe alır

canım 51 kilo oldum boyum 1.55 ya o yüzden fazla geliyor aslında ama napimm Evet valla özellikle tatlıları süperdi

Herkes annesinin vücut tipine benziyor bizde kadınlar hep mide ve göbeğe alır

bende 52 kiloyum 50 olunca çok iyi oluyorum ben luxxorcum ben çıkıyorum iyi akşamlar

bende ne biçim acıktım zuzum, böyle karnım ciyaklıyo
bitane browni var dolabımda ama yemicem
birde akşama yemek derdi var, kabağım var dünden domates çorbası yaparım, börek birde

evet ben o ara muhteşem yüzyılı izliyodum
görmedim altta seni

pudingg üf hiç lafını etmicem evde eşim tam bir puding canavarı, e ben de sıkılıyorum sık sık yapmaktan :101: unutsun biraz

miray'ın kardeşine çok üzüldüm ya, Allah acil şifalar versin. miray hem burdan, hem de faceden silmiş beni arkadaşlıktan. şimdi fark ettim. umarım kardeşi biran önce sağlığına kavuşur.

eşim aradı az önce, mesai kalıyorlarmış. bizim alışveriş işi yattı yani. evde yemek yapacak kadar bile sıvı yağ yok. zeytinyağı var ama onunla da yapılacak sebze yok. ütülere baktım kazanlı ütüyü çalıştırdığıma değmez. en iyisi ben kpss takılayım biraz...

işallah zamanı geldiğinde oda olacak canım gittim canım doktoruma normaldir dedi nerdeyse 1ay olcak dedi 3-4gün bekle kanama fazla olursa gel dedi bakalım

elfi geçmiş olsun cnm umarım önemli bişi değildir. mirayı da yarım yamalak ben de okudum sanki. ay hatta kızlar bugün çok garip bişi oldu babama gitmiştim hastaneye, asansöre biri bindi sanki miraya benzettim bi baktım kızın suratına. o muydu diil miydi bilmiom. diilse de şaşırmıştır "bu manyak bana ne biçim baktı öle" diye

aydancım sana da geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, çok da üzülme allahtan her şeyin hayırlısı. doğru zamanda verir inş. bi bebiş sana

senin için yazıom bura haa....kız mnyak bendim o seniin için nete girdim tıp fakültesinde asansörde bi baktım ayşe anam nie konuşmadın bende çekindim ne uzunmuşun kız öle mor konversli seni dünya nekadar küçükmüş yaa kurdelalı tokanı bile gördüm nek gibi...poahahha dedim kesin o nası baktım sana içine gircek gibi sonra deim annem var bide o değilse resil oldum tamam nese uyucam kendine iii bak belki yine karşılaşırız biz fakültediz senin orda paka paka ....

miray yaaaaa bu kadar olur resmen ben de seni bulur muyum die girdim şimdi nete. okuduysan topiğini anlaşınıdır zaten cnm ya benim de annem babam yanımdaydı olayı da tam kavrayamadım zaten siz bindiniz sora hemen biz indik görüşürüz yine mutlaka bulucam seniiii

haaahhaaaa nası baktın kız aban öle dövcek gibi anam korktum selam vermeye güzel hatunsun haa 2 dkda inceledim herbir noktanı..neyse şaka felan 8 gün ordayız daha cnm görüşürüz karşılaşırız kendine iyi bak öptüm..

zaten çok utandım asansörden indikten sora ne biçim baktım öle die ((((( arkamdan ne işler çevirmişsin bak seen nerelerime baktın kimbilir ben de seni görmedim zannetme güzel gözlü seniiii!!!

sen de kendine ii bak cnm görüşücezzzz

çok garip bi andı nek yaa görmeliydin

ama perş. ya da cuma onu mutlaka bulucam. ay kardeşinin rahatsızlığını bi ara okumuştum sanki ama ameliyat olayını falan bilmiodum çok zor yaa hastane oramı falan. allahım acil şifalar verir inş. genç o daha, çabucak toparlanır inş.

evet daha ordalarmış :/ belki yine karşılaşırsınız
gariptir tabisi, buluşmayı planlayıp gitmek bile garip olur, böyle beklemediğin bir anda daha da ilginçtir :))
unutmazsınız işte ilk tanıştığınız anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…