2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bir günah gibi die bi dizi vardı dönem dizisi yine. ama işinde aşk falan

saol nigar inş. biter artık.

biliom cnm hamile olduğunu süper dimiiii bugün hastneye urğıcak olursa görüşeyim diyorum bi. kardeşine falan geçmiş olsun derdim...

ben kaçıom kızlar herkese kolay gelsinnnn

oyy cikolatım benim katılıoum sana ama işim oldugu için giremioum aklım hep burda kalıo ne yazdılar neyi kaçırdım kaç sayfa oldu okumalıyım die paniklioum girememekte kötü :18:

oyy cikolatım benim katılıoum sana ama işim oldugu için giremioum aklım hep burda kalıo ne yazdılar neyi kaçırdım kaç sayfa oldu okumalıyım die paniklioum girememekte kötü :18:

aynen dilek...
inanılmaz alışkanlık yaptı bende
başka bir dünyam oldu... herseyi yazabildigim bir dünya

yaa dişimde bi de çürük var şimdi aynayla baktım yanından 20'lik çıkmaya çalışıo çok canım acıo

aa tamam tamam gördüm onu da kaçmamış benden
ama o kadını sevmiyorum ben yaa başroldeki, o iki caaanım çocuğa yakıştırdıkları kıza bak.. at gibi kadın..
inş karşılaşırsınız canım, miray bugün için işe gitcem diyodu ama :))

aaaa zaten burdan ayrılmadan önce söleyip duruodu yapcam da yapcam die
amacına ulaşmış demek ki :92:
evet çok istiyodu, inş sağlıkla alırlar kucaklarına :))

dayanamadım kocişin dükkana gittim kahvaltı ısmarladı bana. sorun yok takma kafana dedi. ama sen yavruşu bi doğur bu yaptıklarının hesabını topluca alcam dio

dilekcimm diş ağrısı :18: çokkk fena. ilaçların bile faydası olmuyor. dişçi çekiyorsa çektir canım. kurtul.

aynen dilek...
inanılmaz alışkanlık yaptı bende
başka bir dünyam oldu... herseyi yazabildigim bir dünya
ne güzellama sana tavsiyem çok da kaptırma kendini buraya ben biara çok kaptırmıştımda çok şükür normale döndüm
yaa dişimde bi de çürük var şimdi aynayla baktım yanından 20'lik çıkmaya çalışıo çok canım acıo

geçmiş olsun canımdilek binici pantolonlarını seviyomusun sen

yarın dişçiye gidiyorum ve korkuyorum... ciddi bir dişçi fobim var ya :18::18:
korkma okadar canım, zaten iğneden sonrasında iyice rahatla hiç bişi hissetmiyosun
iğne de okadar kötü değil, kendini sıkarsan daha çok acıyo..
geçmiş olsun şimdiden :))

ne güzellama sana tavsiyem çok da kaptırma kendini buraya ben biara çok kaptırmıştımda çok şükür normale döndüm

geçmiş olsun canımdilek binici pantolonlarını seviyomusun sen

evt canım 2 tane var benim bazen altına ayakkabı uydurmakta problem yaşıoum ama olsun

dişçiye git canım, dolgu mu yaparlar kanal tedavisi mi
o acıyı çekmekmektense git kurtul yarım saatte :26:
ya ben korkuoum yaa :26: kanal tedavisi zor olur dimi dolgu yapmazlar ki iltihaplı :18:
dilekcimm diş ağrısı :18: çokkk fena. ilaçların bile faydası olmuyor. dişçi çekiyorsa çektir canım. kurtul.
tatlım çekilcek diş yok ama 20'lik çıkmadığı için kesip çıkarmalıyız diolar

evt canım 2 tane var benim bazen altına ayakkabı uydurmakta problem yaşıoum ama olsun

bende dün beğendim kararsız kaldım almakta sanırım alıcam yarın sende hangi renkleri varbide fiyatı normalde ne kadar kazık yemek istemiyorumbenim beğendiğim kemik rengi vizon arası bi renk kemeride kahvebitanede yeşil pantolon beğendim hatta bayıldımmeğer indirim yaparsa ikisinide alıcam

ya ben korkuoum yaa :26: kanal tedavisi zor olur dimi dolgu yapmazlar ki iltihaplı :18:

iltihap varsa önce ilaç vericekler, iltihap kuruyunca çekerler..
apranax forte var ondan içsene o iyi geliyor diş ağrısına :26:

benm yirmilik de öyle çekildi. yani cerrahi çekim le. zor oluyor canım. ben bi sabah kalktığımda çenem kilitlenmişti. ağzımı hiç açamıyordum. 1 hafta ilaç kullandım sonra cerrahi çekim yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…