atv de hangi dizi başladı, hiç atv'ye gitmedim ben dün akşam :44:
dualarım sizinle canım, inşallah son olucak bu.. eski sağlığına kavuşacak baban..
atıyorum miroşun telini, ben aradım dün onu..
..
bu arada miray hamile
Biliyormusunuz sizlerle yazışmaya başladıktan sonra iş yerimde günler daha hızlı geçmeye başladı....burada güzel bir arkadaşlık ortamı var. umarım uzun süre bende sizin aranızda olabilirim
öncesinde cok sıkılyıordum burada... saatler geçmek bilmiyordu... çok kalabalık bir ofiste çalışıyorum ama herkes o kadar bireysel ki.. öle arkadaslık ortamı felan yok burada.
bu arada miray hamile
oyy cikolatım benim katılıoum sanaama işim oldugu için giremioum aklım hep burda kalıo ne yazdılar neyi kaçırdım kaç sayfa oldu okumalıyım die paniklioum girememekte kötü :18:
aa tamam tamam gördüm onu dabir günah gibi die bi dizi vardı dönem dizisi yine. ama işinde aşk falan
saol nigar inş. biter artık.
biliom cnm hamile olduğunu süper dimiiiibugün hastneye urğıcak olursa görüşeyim diyorum bi. kardeşine falan geçmiş olsun derdim...
ben kaçıom kızlar herkese kolay gelsinnnn
evet çok istiyodu, inş sağlıkla alırlar kucaklarına :))aaaazaten burdan ayrılmadan önce söleyip duruodu yapcam da yapcam die
amacına ulaşmış demek ki :92:
dişçiye git canım, dolgu mu yaparlar kanal tedavisi miyaa dişimde bi de çürük var şimdi aynayla baktım yanından 20'lik çıkmaya çalışıo çok canım acıo
dişçiye git canım, dolgu mu yaparlar kanal tedavisi mi
o acıyı çekmekmektense git kurtul yarım saatte :26:
dayanamadım kocişin dükkana gittim kahvaltı ısmarladı bana. sorun yok takma kafana dedi. ama sen yavruşu bi doğur bu yaptıklarının hesabını topluca alcam dio
ne güzellaynen dilek...
inanılmaz alışkanlık yaptı bende
başka bir dünyam oldu... herseyi yazabildigim bir dünya
yaa dişimde bi de çürük var şimdi aynayla baktım yanından 20'lik çıkmaya çalışıo çok canım acıo
korkma okadar canım, zaten iğneden sonrasında iyice rahatla hiç bişi hissetmiyosunyarın dişçiye gidiyorum ve korkuyorum... ciddi bir dişçi fobim var ya :18::18:
ne güzellama sana tavsiyem çok da kaptırma kendini buraya ben biara çok kaptırmıştımda çok şükür normale döndüm
geçmiş olsun canımdilek binici pantolonlarını seviyomusun sen
ya ben korkuoum yaa :26: kanal tedavisi zor olur dimi dolgu yapmazlar ki iltihaplı :18:dişçiye git canım, dolgu mu yaparlar kanal tedavisi mi
o acıyı çekmekmektense git kurtul yarım saatte :26:
tatlım çekilcek diş yok ama 20'lik çıkmadığı için kesip çıkarmalıyız diolardilekcimm diş ağrısı :18: çokkk fena. ilaçların bile faydası olmuyor. dişçi çekiyorsa çektir canım. kurtul.
evt canım 2 tane var benimbazen altına ayakkabı uydurmakta problem yaşıoum ama olsun
iltihap varsa önce ilaç vericekler, iltihap kuruyunca çekerler..ya ben korkuoum yaa :26: kanal tedavisi zor olur dimi dolgu yapmazlar ki iltihaplı :18:
tatlım çekilcek diş yok ama 20'lik çıkmadığı için kesip çıkarmalıyız diolar
ne güzellama sana tavsiyem çok da kaptırma kendini buraya ben biara çok kaptırmıştımda çok şükür normale döndüm
:
ya ben korkuoum yaa :26: kanal tedavisi zor olur dimi dolgu yapmazlar ki iltihaplı :18:
tatlım çekilcek diş yok ama 20'lik çıkmadığı için kesip çıkarmalıyız diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?