2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay bugün cok garip bir gün...
ofis bir tuhaf
herkeste cuma rehaveti var
ama benim öglenden sonra iki tane toplantım var....

bide aksam igneli epilasyona gidecegim yani cuma acılar içinde bitecek

kızlar akşamki misafirler için menüyü şöyle düşündüm:
çorba (?)
fırında patates köfte (salçalı-sulu)
pilav
cacık
kuru fasulye piyazı
mısırlı mevsim salata
tatlı olarak dün dr. oetker sultan tatlısı almıştım ama arkasında 4-6 saat bekletin dyor. benm o kadar vaktim olmayacak.

hem çalışıyom hem yemek düşünüyom...

garnitürlü pilavın yanına ne gider....
evde hiç açılmamış 1 kavanoz garnitürüm var.....

güzel menün azcık karışık ama pattis, fasulye..olsun
o tatlıyı hiç duymadım ben, inş güzel olur..
hem çalışıyom hem yemek düşünüyom...

garnitürlü pilavın yanına ne gider....
evde hiç açılmamış 1 kavanoz garnitürüm var.....
4-5 tl ye tavuk göğüs eti al, kuşbaşı doğrat kasapta
teflon tavada kavur, baharat ekle.. pilavın kenarlarına koy ondan böyle ortaya pilav, kenarlarına da et diz daire şeklinde

Son düzenleme:
4-5 tl ye tavuk göğüs eti al, kuşbaşı doğrat kasapta
teflon tavada kavur, baharat ekle.. pilavın kenarlarına koy ondan böyle ortaya bilav, kenarlarına da et diz daire şeklinde

hmm fena değil.....

bide çorba bide salata yter dimmi....bide fundanın kabak mezesini denicem

ohh evet evet ben öle yapayım sağol bebikimmm

dilşad sanada thankss

tavuk şiş de yapabilirsin canım ben sürekli yapıyordum bu ara tavuk yiyemiyorum diye yapmadım ama eşim çok sever çöp şişe bir tavuk kuşbaşı bir domates dilimi bir de yarım biber diziyorum. fırına veriyorum. ama dizmeden önce yarım saat-1 saat kadar tavukları süt sıvıyağ kekik karabiber tuz karışımında terbiyeliyorum. çok lezzetli oluyor. sosunu da tavukların üstüne tepsiye döküyordum.

denemek lazımm

fırında fındık pide yaptırıyorum bu tavuğu yaptığımda. o pideleri kare kare lokmalık dilimliyorum. üstüne tavuğu koyuyorum şişiyle. görüntü de güzel oluyor.

fırında fındık pide yaptırıyorum bu tavuğu yaptığımda. o pideleri kare kare lokmalık dilimliyorum. üstüne tavuğu koyuyorum şişiyle. görüntü de güzel oluyor.

yaptırıyorum yazdım :) ben yapamam kiii yaparız da öle lezzet de olmaz heralde taş fırın gibi canım.

selam millet, tünaydın herkese,

yemekten konuşulmuş, valla acayip acıktım ama inemiyorum yemeğe çok iş var. millet öğlen arasındayken, ben bir bakınayım dedim napıyosunuz

biraz kitap okudum, bi dolap vardı onu temizledim, geçmişi okudum ve geldim. Mirayın hamileliğine çok sevindim, umarım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve sağlıkla alır bebişini kucağına. ben de öğlen arasını bekliyorum, acıktım çok. bakalım kocacıım bugün neler koymuş yemek çantama dün sadece bulaşıkları yıkayabildim başka da girmedim mutfağa. bugün sabah da ben yataktan kalkıncaya kadar o hazırladı herşeyimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…