bende dün beğendim kararsız kaldım almakta sanırım alıcam yarın sende hangi renkleri varbide fiyatı normalde ne kadar kazık yemek istemiyorum benim beğendiğim kemik rengi vizon arası bi renk kemeride kahve bitanede yeşil pantolon beğendim hatta bayıldımm eğer indirim yaparsa ikisinide alıcam
biri siyah adil ışıktan 19.90 tlye aldım diğeri krem rengi gibi kotondan 29.90a aldım
evet hem çok çabuk oluyo, önce 1 bardağa yakın su koy ama çabucak çeker suyunu zaten, yumuşak olurlarhmm fena değil.....
bide çorba bide salata yter dimmi....bide fundanın kabak mezesini denicem
ohh evet evet ben öle yapayımsağol bebikimmm
dilşad sanada thankss
bende böyle yapıyorum, evet çok güzel oluyo :)) hatta albümümde resmi var :)) tarifini de yazmıştım topiketavuk şiş de yapabilirsin canım ben sürekli yapıyordum bu ara tavuk yiyemiyorum diye yapmadım ama eşim çok sever çöp şişe bir tavuk kuşbaşı bir domates dilimi bir de yarım biber diziyorum. fırına veriyorum. ama dizmeden önce yarım saat-1 saat kadar tavukları süt sıvıyağ kekik karabiber tuz karışımında terbiyeliyorum. çok lezzetli oluyor. sosunu da tavukların üstüne tepsiye döküyordum.
rüya işte, ormansıydı ama senin adan
atv de hangi dizi başladı, hiç atv'ye gitmedim ben dün akşam :44:
dualarım sizinle canım, inşallah son olucak bu.. eski sağlığına kavuşacak baban..
atıyorum miroşun telini, ben aradım dün onu..
..
bu arada miray hamile
tavuk şiş de yapabilirsin canım ben sürekli yapıyordum bu ara tavuk yiyemiyorum diye yapmadım ama eşim çok sever çöp şişe bir tavuk kuşbaşı bir domates dilimi bir de yarım biber diziyorum. fırına veriyorum. ama dizmeden önce yarım saat-1 saat kadar tavukları süt sıvıyağ kekik karabiber tuz karışımında terbiyeliyorum. çok lezzetli oluyor. sosunu da tavukların üstüne tepsiye döküyordum.
Dilşad verdiğin çöp şiş tavuğun tarifini eşimde biliyomuşona dedimki sana çöp şiş tavuk yapimi dedim tarifini verdi bana şok oldum ne zaman yapıyosun bana dedim ne zaman istersen diyo hafta sonu yapsın bakalım nasıl yapacak
nekk de yaptı bunu :)
yazdımm bidahaki sefere...çinkim 1 saat bekletemem
..
Nekk aldım tavuk ,funda ceviz de aldım 200 gr :))
dilşad verdiğin çöp şiş tavuğun tarifini eşimde biliyomuşona dedimki sana çöp şiş tavuk yapimi dedim tarifini verdi bana şok oldum ne zaman yapıyosun bana dedim ne zaman istersen diyo hafta sonu yapsın bakalım nasıl yapacak
:90::90::90::90::90:
affin yetercevizleri çok ufakta yapma çok iride olmasın pekimi dişe gelsin
Alem benim bu kocam 1 bardak süt koyacksın biraz zeytinyağı kekik pulbiber diyo sinir oldum biliyomuş ama yapmıyomuş bişey
benimkide bilip yapmayanlardan bi kere kiremitte köfte yaptı buraya ekledim kızlar gördü çok güzel olmuştuBenmki de et ya da tavuk yemeklerini çok ii bilir. Dişinin alırı ya ondan. Sen de elini bile sürme madem yapcam dio yat keyfine bak hafta sonu yapsın seninki :)
pekiiii
çok bilmiş kızım bunlar... laf çok icraat yok
elficim anneannenin iyi olmasına çok sevindim miray hamileymiş onada çok sevindim kardeşi nasıl oldu acaba
ben çok yoğun ve yorgunum dün tüm gün toplantıdan toplantıya koştuk topuklularla canım çıktı mesaim 6 da bitiyo normalde ama 7 buçuk gibi evdeydim anca ondan önceki günde 9 buçukta evdeydim 7 de bi toplantı vardı 7.30 da başladı belediyenin kadın kollarıylaylaydı toplantı 9 da bitti allahtan eşim geldi aldı beni o saatten sonra eve nasıl dönerdim çok korkardım...eşimde herzaman böle izin vermem geç saatlere kadar toplantılara diyo bugünde sabahtan okulun çocukları için ağaoğlunun havuz kompleksiyle görüşmeye gittik yeni geldik okula yorgunum dinlenmek istiyorum üstelik eşimede kırgınım uyuyamadım gece ağlamaktan hep annem annem diyo başşka bişi demiyo anneme yardım et annemin yükünü hafiflet sanki hiç bişi yapmıyorum kendime hizmet ettiriyorum kaynanama. Ilk maaşımı aldım çarşamba günü eve giderken eşime hediye aldım gömlek kayınvalidemede baktım bişiler beğenemedim eve giderken pasta filan bişiler alıp gittim eşimin kuzeninide davet ettim eve giderken eşiyle çocuğuyla geldiler akşam sonra pasta kestik filan herkes kızım bereketli olsun allah gönlüne göre versin filan dediler kayınvalidem bi hayırlı olsun bile demedi çok kırıldım bozuldum dünde eşim 17 günlük maaşını almış hepsini annesine vercekti bende para biriktirmemiz gerekiyo o yüzden birazını bana verirmisin dedim anneme nie az vereyim filan dedi evde bi tek sen çalışmıyosun birazını bana ver kenara koyalım dedim off poff diye verdi deliricem ya dayanamıyorum....
sakin ol canımm.... Iş stres derken evliliğine kötü yansımasın.....
Aslında bütün ilgiyi kendinde toplaman lazım eşin açısından....hani yanlış anlama onu çok mutlu edersen ,seni kaybetmnekten daha çok korkar :89:
şuan annesiyle bir oturduğunuzdan onada çok bağlı...ama önce sen gelmelisin , o daha çekirdek aile olduğunun farkında değil
çok uygun almışın canım dün bi mağazaya sordum 45 dedi..
sizin orda adl varsa baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?