2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kendi annem kadar çok seviyorum, bana harika davranıyor felan diyodun sen k.validen için canım.. noldu ki birdenbire?

nekk de yaptı bunu :)

yazdımm bidahaki sefere...çinkim 1 saat bekletemem

..

nekk aldım tavuk ,funda ceviz de aldım 200 gr :))
canım cevizi istersen bir kısmına azcık kat, tadına bak sonra ekle diğer kabağa
yemekelrde ben şahsen (eşim de, ve burda muhasebedeki 4 arkadaşım da örnek) cevizi yadırgıyoruz
yemekelrde tuhaf oluyor, damak zevki işte.. önce bi tat sonra ekle istersen.. benimkisi bi öneri belki eşinin de damak zevkine uymayabilir

hmmmm ,olabilir tabiii

ben cevizle süslerim üstünü ozamn...hoşlarına giderse kendileri atsın :) masaya koyarım çekilmiş ceviz

hmmmm ,olabilir tabiii

ben cevizle süslerim üstünü ozamn...hoşlarına giderse kendileri atsın :) masaya koyarım çekilmiş ceviz

üzerinide süsleyebilirsin cevizle evet ama ceviz ayrı bi tad katıyo bence tadını güzelleştiren ceviz ..kabak tarator genelde cevizle yapılıyo zaten canım ben otelde yediğimin içinde de ceviz vardıbenim eşim kabak hiç yemez ama buna bayılıyo

bu değişik yapmıştı zuzum kırmızı dolmalık biberden yapmış içine kavurup kıyma koymuş üzerine hafif yağ gezdirp fırına vermiş çok lezzetliydi

hmm biz içi kavurmayız...o değişik bi tad vermiş demkki...

anladım canım...benm ilk denemem yaa..fazla katmam ama hepsine ilk taddırırım nasılsa yabancı değiller, sonra kalanı dökerim :)))
ondan sonrakileride kendi damk tadıma göre yaparım

ben katmıyorum nektarcım aldığım tarifte vardıeşimin amcasının lokantası var ondan aldım meze tarifini tatlım
doğrudur.. lokantalarda, restoranlarda felan çok şeyde kullanılır ceviz..
ben sadece ihtimal olarak şeyedebilir diye söyledim canım :))

ben bugün 2 bardak ayran 1 bardak su 1 bardakda 7 otlu çayımdan içtim zuzu

su az ama olsun :)

bende önce wc ye gidim. sonrada 1 bardak su alayım kendime...

hatta şeker atayım ağzıma,şeker susatıyo beni tatlı ya :)))

su az ama olsun :)

bende önce wc ye gidim. sonrada 1 bardak su alayım kendime...

hatta şeker atayım ağzıma,şeker susatıyo beni tatlı ya :)))

ben dün çok içtim su resmen tuvalete taşındımbide lavaboya giderken herkesin önünden geçip gidiyorum upuzun koridordanbende aklıma gelmişken 1 bardak su içeyim

babam uğradı öğle arasından dönüşte yanıma, odasına çıkarken. üzerindeki artık küçük gelmeye başlamış dedi. para verdi git alış veriş yap dedi. deri mont aldım lcw den. hamile pantolonu aldımmm :) lazım olacak :) 1 tişört 1 de bluz aldım geldimm :) mutlu oldum azıcık da utandım evliyim babam kıyafet parası verdi die.

kimi havucda beraber kavuruyor kabagi oda degisik oluyor

ben kabak salatasını pek sevmem zoraki yerim ama annem içine 1 salatalık rendeler suyunu sıkıp koyar azzzcık da galeta unu koyar sulanmıyormuş. ben hiç yapmam kociş de ben de sevmiyoruz çünkü kabak.

ben dün çok içtim su resmen tuvalete taşındımbide lavaboya giderken herkesin önünden geçip gidiyorum upuzun koridordanbende aklıma gelmişken 1 bardak su içeyim

bende elemanın önünde zırt pırt wc ye gitmeye utanıyom

güle güle giy...bence babcııının içinden gelmiş, o da üstündekini bahane etmiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…