kendi annem kadar çok seviyorum, bana harika davranıyor felan diyodun sen k.validen için canım.. noldu ki birdenbire?elficim anneannenin iyi olmasına çok sevindim miray hamileymiş onada çok sevindim kardeşi nasıl oldu acaba
ben çok yoğun ve yorgunum dün tüm gün toplantıdan toplantıya koştuk topuklularla canım çıktı mesaim 6 da bitiyo normalde ama 7 buçuk gibi evdeydim anca ondan önceki günde 9 buçukta evdeydim 7 de bi toplantı vardı 7.30 da başladı belediyenin kadın kollarıylaylaydı toplantı 9 da bitti allahtan eşim geldi aldı beni o saatten sonra eve nasıl dönerdim çok korkardım...eşimde herzaman böle izin vermem geç saatlere kadar toplantılara diyo bugünde sabahtan okulun çocukları için ağaoğlunun havuz kompleksiyle görüşmeye gittik yeni geldik okula yorgunum dinlenmek istiyorum üstelik eşimede kırgınım uyuyamadım gece ağlamaktan hep annem annem diyo başşka bişi demiyo anneme yardım et annemin yükünü hafiflet sanki hiç bişi yapmıyorum kendime hizmet ettiriyorum kaynanama. ilk maaşımı aldım çarşamba günü eve giderken eşime hediye aldım gömlek kayınvalidemede baktım bişiler beğenemedim eve giderken pasta filan bişiler alıp gittim eşimin kuzeninide davet ettim eve giderken eşiyle çocuğuyla geldiler akşam sonra pasta kestik filan herkes kızım bereketli olsun allah gönlüne göre versin filan dediler kayınvalidem bi hayırlı olsun bile demedi çok kırıldım bozuldum dünde eşim 17 günlük maaşını almış hepsini annesine vercekti bende para biriktirmemiz gerekiyo o yüzden birazını bana verirmisin dedim anneme nie az vereyim filan dedi evde bi tek sen çalışmıyosun birazını bana ver kenara koyalım dedim off poff diye verdi deliricem ya dayanamıyorum....
canım cevizi istersen bir kısmına azcık kat, tadına bak sonra ekle diğer kabağanekk de yaptı bunu :)
yazdımm bidahaki sefere...çinkim 1 saat bekletemem
..
nekk aldım tavuk ,funda ceviz de aldım 200 gr :))
kendi annem kadar çok seviyorum, bana harika davranıyor felan diyodun sen k.validen için canım.. Noldu ki birdenbire?
Canım cevizi istersen bir kısmına azcık kat, tadına bak sonra ekle diğer kabağa
yemekelrde ben şahsen (eşim de, ve burda muhasebedeki 4 arkadaşım da örnek) cevizi yadırgıyoruz
yemekelrde tuhaf oluyor, damak zevki işte.. önce bi tat sonra ekle istersen.. Benimkisi bi öneriBelki eşinin de damak zevkine uymayabilir
Anacuum hep fırında yapar, kaynanam tencerede
hmmmm ,olabilir tabiii
ben cevizle süslerim üstünü ozamn...hoşlarına giderse kendileri atsın :) masaya koyarım çekilmiş ceviz
şu klasik yoğurtlu kabak salatasına Fundiş ceviz katıyormuş, onu yapıcak zuzu misafirlerine :))kızlar cevizle ne yapuıyosunuz ?
şu klasik yoğurtlu kabak salatasına Fundiş ceviz katıyormuş, onu yapıcak zuzu misafirlerine :))
bu değişik yapmıştı zuzum kırmızı dolmalık biberden yapmış içine kavurup kıyma koymuş üzerine hafif yağ gezdirp fırına vermiş çok lezzetliydi
üzerinide süsleyebilirsin cevizle evetama ceviz ayrı bi tad katıyo bence Tadını güzelleştiren ceviz ..kabak tarator genelde cevizle yapılıyo zaten canım ben otelde yediğimin içinde de ceviz vardı benim eşim kabak hiç yemez ama buna bayılıyo
doğrudur.. lokantalarda, restoranlarda felan çok şeyde kullanılır ceviz..ben katmıyorum nektarcım aldığım tarifte vardıeşimin amcasının lokantası var ondan aldım meze tarifini tatlım
ben bugün 2 bardak ayran 1 bardak su 1 bardakda 7 otlu çayımdan içtim zuzu
su az ama olsun :)
bende önce wc ye gidim. sonrada 1 bardak su alayım kendime...
hatta şeker atayım ağzıma,şeker susatıyo beni tatlı ya :)))
kimi havucda beraber kavuruyor kabagi oda degisik oluyor
ben dün çok içtim su resmen tuvalete taşındımbide lavaboya giderken herkesin önünden geçip gidiyorum upuzun koridordan bende aklıma gelmişken 1 bardak su içeyim
babam uğradı öğle arasından dönüşte yanıma, odasına çıkarken. üzerindeki artık küçük gelmeye başlamış dedi. para verdi git alış veriş yap dedi. deri mont aldım lcw den. hamile pantolonu aldımmm :) lazım olacak :) 1 tişört 1 de bluz aldım geldimm :) mutlu oldum azıcık da utandım evliyim babam kıyafet parası verdi die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?