babam uğradı öğle arasından dönüşte yanıma, odasına çıkarken. üzerindeki artık küçük gelmeye başlamış dedi. para verdi git alış veriş yap dedi. deri mont aldım lcw den. hamile pantolonu aldımmm :) lazım olacak :) 1 tişört 1 de bluz aldım geldimm :) mutlu oldum azıcık da utandım evliyim babam kıyafet parası verdi die.
selam kızlarkim ne almış? Ben de bugün kendime ince delikli hırkalardan aldım merserize gibi siyah
canım etiketinde kahve yazıyor ama kahve krem arası bişe.
tşk ederim kızlar. eşime söledim babam bana para verdi, işte alışveriş yaptım.
dio ki bana nie deri mont almadın. adama bak yaaa :)
:) benm de o hırkanın beyaz ve pembesi var
çok güzel ya hep almak istiyodum bi de bizim yenge dizisinde kadın hep onlardan giyiyo özendiydim iyice pzt giycem hemen bi de böyle yeni bişiler aldımmı mutlaka ilk fırsatta giymem lazım
selam kızlarkim ne almış? Ben de bugün kendime ince delikli hırkalardan aldım merserize gibi siyah
bende de pembesi ve kırmızısı var:) benm de o hırkanın beyaz ve pembesi var güle güle giy canım
ben de hemen giyerimbaşka hiç bişeyim yokmuş gibi. annem de alır ta öbür sene giyer. nasıl beklerse :) babam da gelmiş yeni montunu giysene dior. merak etti heralde
merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir işallah bir sorun yoktur
ben evdeyim işlerimi yaptım film izledim dün nestlenin yönetmenini sorduğu filmi.çikolatayı seven biri olduğum için merak ettim eşiimin film koleksiyonunda varmış harika bir film izlemenizi tavsiye ederim.Charlie nin çikolata fabrikası belki çocuksu gelebilir.
akşam evde çeker eklerim ben.
Hayırlı olsun canım iyi günlerde giy
Ben izlemiştim onu çok güzell Johnny Depp oynuyor hatta demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?