ok bakarım:13:akşam bende ekleyceğim
en güzeli çorba yap canım dişlerin ağrıyomuş kolayca içersin
elbise aldım uyu sensen ne aldın bakim haberim yok neyi eklicen
ama doymamki çorbayla yaa :44:
dilşad aldıklarını güle güle giy canım allah babalarımızı annelerimizi başımızdan eksik etmesin
benm karnım büyümeye başladı :44: daha 2.5 aylığız ama herkes hamile olduğumu anlıyornapcam bennnn kocaman bi karnım olcakk
patates püresi yappp :) yumuşak yumuşak yutarsın
sakin ol canımm.... Iş stres derken evliliğine kötü yansımasın.....
Aslında bütün ilgiyi kendinde toplaman lazım eşin açısından....hani yanlış anlama onu çok mutlu edersen ,seni kaybetmnekten daha çok korkar :89:
şuan annesiyle bir oturduğunuzdan onada çok bağlı...ama önce sen gelmelisin , o daha çekirdek aile olduğunun farkında değil
Benim kociş yapar yemek. Benden güzel yapar hatta.
Acomert canım sıkma canını. Zamanla anlayacaklar seninkinin de yaşı benm kociş gibi küçük olgunlaşmaları biraz zaman alacak sabır.
kendi annem kadar çok seviyorum, bana harika davranıyor felan diyodun sen k.validen için canım.. noldu ki birdenbire?
canım cevizi istersen bir kısmına azcık kat, tadına bak sonra ekle diğer kabağa
yemekelrde ben şahsen (eşim de, ve burda muhasebedeki 4 arkadaşım da örnek) cevizi yadırgıyoruz
yemekelrde tuhaf oluyor, damak zevki işte.. önce bi tat sonra ekle istersen.. benimkisi bi öneribelki eşinin de damak zevkine uymayabilir
canım benim ne güzel işte sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor bırak kocaman olsun karnın bebeğin kımıldamaya başlayınca karnın aklına bile gelmez
Fundaaaa 5 te ben kaçarrrrrr
bencede:13nunlada doymam dermiş
o zaman senden sonra beni de yesin :)
olmadı süte ekmek doğra yeeee :)
zuzuşş süperrhadi gözün aydın çorba yaparsın artıkın
ben akşamki misafirlere ne çorbası yapcam sölemediniz bana
canım benim yaaa, çok zor durumuncanım yazın 7 24 beraberdik herşeyime karışmaya başladı kayın validem düğünden sonra noldu olduysa kitap okudum karıştı uyudum karıştı hep böle laf soktu bende huylandım yüz göz olmayalım diye aradaki mesafeyi çoğalttım herşeyimi anlatmaz oldum eşimlede bu konuda sıkıntı çektim anneme benzemeye başladın yeter artık kendine gel filan diyodu bana üzülüyodum bendesonra kayınvalidem işe başladı benide iş yerine cam silmem için çağırdı hatırlarsanız gittim oranın sahibi bayanda beni çok sevdi halkla ilişkiler sorumlusu olarak beni işe aldı müdürümüzün bazı kuralları var ufak bi ana okulu olduğumuz için yemek vaktinde tabaklar masaya konsun istiyo öğretmenler hem çocuklarla ilgilenip hem tabak hazırlayamıyolar diye bizde öğrencilerle beraber yiyoruz bizimde tabaklarımız hazır olsun istiyo müdürümüz kayınvalidemde ben kaynanayım yapmam filan dedi müdürümüzde sinirlendi ama bişi demedi ben zaten kayınvalidemden bi bardak su dahi istemedim işten çıktı geçtiğimiz hafta o süre boyunca günde 3 kelime bile etmiyoduk düşünün bende iyice soğudum yaz boyunca garip garip triplere girdi sofradan filan kalktı kendi kendine ne olduğunu anlamadık ben 1 senedir daha bir gün eşimle evde başbaşa kalmadık mesela ne abileri nede kayınvalidem hiç bzi düşünmüyolar bu konuda ben bi ara cinsel problem yaşadım bu konuda hala daha çok iyi olduğum söylenemez kendimi veremiyorum kafam dolu oluyo hep rahatlayamıyorum bi türlü aman duydularmı duycaklarmı vs bunaldım çk anlıcağınız eşimde hiç bişi olmuyomuş gibi davranıyo çoğu zaman...evi hiç kendi evim gibi benimseyemedim ne yapıcağımıda bilemiyorum
şu bir senede ne kadar yıprandığımı anladım açıkcası evlilik çok güzel ama çok da zor hele kayınvalidenizle oturuyorsanız....elfişi o yüzdn çok iyi anlıyorum ama en azından onun kendi evi ve sadece kayınvalidesi var....benim evim değil ve 2 kaynımla da beraber yaşıyourm keçileri kaçırmama az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?