2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilşad aldıklarını güle güle giy canım allah babalarımızı annelerimizi başımızdan eksik etmesin

benm karnım büyümeye başladı :44: daha 2.5 aylığız ama herkes hamile olduğumu anlıyor napcam bennnn kocaman bi karnım olcakk

canım benim ne güzel işte sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor bırak kocaman olsun karnın bebeğin kımıldamaya başlayınca karnın aklına bile gelmez

canım dırdır etmiyorum artık trip atmıyorum sırf sinirlenmesin hep benle arası iyi olsun diye tartışmayı kaldıramıyorum artık çünkü böle konuşuyorum güzel güzel bi kaç gün iyi oluyo ama annemde annem annem üzülür anneme hareketlerine dikkat et bide ben sessiz bi insanımdır laf sokmam saygısızlık etmem yoruluyorum o böyle yaptıkça yüreğim daralıyo

Benim kociş yapar yemek. Benden güzel yapar hatta.
Acomert canım sıkma canını. Zamanla anlayacaklar seninkinin de yaşı benm kociş gibi küçük olgunlaşmaları biraz zaman alacak sabır.

sabır çok önemli bazen beni o hale getiriyo ki böle patlamak üzere oluyorum o ise herşeye hemen köpürüyo üzülüyorum o zmanda...daha çok olgunlaşması lazım bebek gibi büyütüyorum onu...

canım yazın 7 24 beraberdik herşeyime karışmaya başladı kayın validem düğünden sonra noldu olduysa kitap okudum karıştı uyudum karıştı hep böle laf soktu bende huylandım yüz göz olmayalım diye aradaki mesafeyi çoğalttım herşeyimi anlatmaz oldum eşimlede bu konuda sıkıntı çektim anneme benzemeye başladın yeter artık kendine gel filan diyodu bana üzülüyodum bendesonra kayınvalidem işe başladı benide iş yerine cam silmem için çağırdı hatırlarsanız gittim oranın sahibi bayanda beni çok sevdi halkla ilişkiler sorumlusu olarak beni işe aldı müdürümüzün bazı kuralları var ufak bi ana okulu olduğumuz için yemek vaktinde tabaklar masaya konsun istiyo öğretmenler hem çocuklarla ilgilenip hem tabak hazırlayamıyolar diye bizde öğrencilerle beraber yiyoruz bizimde tabaklarımız hazır olsun istiyo müdürümüz kayınvalidemde ben kaynanayım yapmam filan dedi müdürümüzde sinirlendi ama bişi demedi ben zaten kayınvalidemden bi bardak su dahi istemedim işten çıktı geçtiğimiz hafta o süre boyunca günde 3 kelime bile etmiyoduk düşünün bende iyice soğudum yaz boyunca garip garip triplere girdi sofradan filan kalktı kendi kendine ne olduğunu anlamadık ben 1 senedir daha bir gün eşimle evde başbaşa kalmadık mesela ne abileri nede kayınvalidem hiç bzi düşünmüyolar bu konuda ben bi ara cinsel problem yaşadım bu konuda hala daha çok iyi olduğum söylenemez kendimi veremiyorum kafam dolu oluyo hep rahatlayamıyorum bi türlü aman duydularmı duycaklarmı vs bunaldım çk anlıcağınız eşimde hiç bişi olmuyomuş gibi davranıyo çoğu zaman...evi hiç kendi evim gibi benimseyemedim ne yapıcağımıda bilemiyorum

canım haklısın da yapacak bişeyimiz yok işte malesef benm eşim de daha 1-2 ay öncesine kadar hala evi birleştirelim ben annemleri özlüyorum falan diodu. neyseki artık vazgeçti. dün akşam ben tekrar kızınca yok canım ev falan birleştirmem dedi hatta.
bazen öyle durumlar oluyor ki bu benm kocam mı diye düşünüyorum. sanki hala annesinin küçük oğlu. ama biraz daha sabret canım. evliliğe alışıyorlar.

canım benim ne güzel işte sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor bırak kocaman olsun karnın bebeğin kımıldamaya başlayınca karnın aklına bile gelmez

öyle tabi canım. benm hamilelik öncesi de göbüş vardı şimdi de onun üstüne eklenmeye başlayınca hızlı gidio gibi olduk. alışamadım.

şu bir senede ne kadar yıprandığımı anladım açıkcası evlilik çok güzel ama çok da zor hele kayınvalidenizle oturuyorsanız....elfişi o yüzdn çok iyi anlıyorum ama en azından onun kendi evi ve sadece kayınvalidesi var....benim evim değil ve 2 kaynımla da beraber yaşıyourm keçileri kaçırmama az kaldı

canım benim yaaa, çok zor durumun
insan bazen kendi annesiyle bile geçinemiyo.. zordur tabi, nekadar iyi olursa olsun, işte senin davranışların değişince araya mesafe koyunca sen o da değişmiş.. inş biran önce kendi evinize çıkarsınız :26: :26:

canım senin içinde bulunduğun durum cidden çok zor herkes kaldıramaz çok zor allah sana sabır versin ama bu iş bence senin için çok iyi oldu en azından para biriktirebilirsin kafan dağılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…