2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de kaynım biz de kaldığı gün keçileri kaçırıyorum. üstünden çıkardıklarını öylece bırakıp gidiyor. yatağını da mı toparlayamazdı diyorum eşime. laf mı yapıyorsun diyor. bir de bizim çamaşır çekmecelerimizi açıp kendine çamaşır bulmasından nefrettt ediyorum.

Yatak odanızadamı giriyorr...

iyi ne güzel rahat rhat yetiştirirsin kaçta gelirler tahminen

ablam 7 de çıkıyor ,otobüse yetişirerse 7,30 , kaçırırlarsa 8,30 da bizdeler inş:)

Aydan yerinde olsam , ayrı eve çıkmadan çocuk hayallerine dalmam

Yatak odanızadamı giriyorr...

ablam 7 de çıkıyor ,otobüse yetişirerse 7,30 , kaçırırlarsa 8,30 da bizdeler inş:)

evet yatak odamıza girip arıyor çamaşır artık önce benm çekmeceyi mi açar eşimin çekmeceyi mi açar bilemem ben de kızıyorum artık girmiyor bildiğim kadarıyla. ama çook tepki verdim de ancak vazgeçti(die biliorum. gizli giren varsa bilmiorum.)
benm misafirler de 7-15 de ben de olacak.
öpüldünüz.

dilşad kolay gelsin:79:
zuzu yabancı değiller ablanda yardım eder nasıl olsa
yarennnnnnnnn nerelerde ya:44:artık çok az giriyo
elfide çok giremedi bugün

canım biraz daha sabır hiç kolay değil ama okulunu bitirip mesleğini eline aldınmı rahatlayacaksın çalışıyosunda biraz para biriktirebilirsin tabiki şimdide eve harcıyosundur yinede sonra kendi evinize çıkarsın

canım eşime söyledim ayrı eve çıkalım diye annem üzülür olmaz dedi ben çok zorlanıyorum hayatım bişeyler yapalım dedim maddi gücümüz yetmez dedi hayatım lütfen dedim ben askere gitmeden olmaz hem çocuk düşünüyoruz ayrı evde hiç olmaz dedi bahane bahane bahane... keçiler kaçıyo bende

canım senin içinde bulunduğun durum cidden çok zor herkes kaldıramaz çok zor allah sana sabır versin ama bu iş bence senin için çok iyi oldu en azından para biriktirebilirsin kafan dağılır
iş benim için mükemmel oldu ilk bir ayı azaptı ama hergün kayınvalidemle çıldrmak üzereydim artık eşimede dedim 7 24 beraberiz ben kaldıramıyorum artık anneme neden soğuksun deme o yüzden dedim kızdı bana

aynı şeyi bizim evdekilerde yapıyodu ilk zamanlar kendi çorapları filan bitince mesela gelip eşimin çekmecesinden alıyolardı deliriyodum eşime deidm sonra abilerine söle odamıza girmesinler...hatta ilk zamanlar gömlekleri bizim gardolaptaydı kendi odalarında yok gardolap bir senedir daha dün slındı parasızlıktan değil yanlış anlamayın uyuşukluktan....sabah eşim erken gidiyodu ben uyuyo oluyodum bigün bi uyandım küçk abisi odada gardolabı karıştırıyo korkmuştum çok

Aydan yerinde olsam , ayrı eve çıkmadan çocuk hayallerine dalmam

canım bende eşimle böle konuşmuştum ama o ayrı eve çıkmadan çocuk sahibi olalım diyo...

bu ay yarım maaş aldım 15 günden hesap edilmiş eve vermedim kayınvalidem onada laf soktu ama bana 90 lira para kaldı topu topu zaten onuda yol parası mı yapayım eksik klasik kıyafetlerim var onlarımı alayım yoksa eve mi vereyim kenara birikmesi için mi koyayım offff yorgunum çok

kızlar ben 24ünde memkete gidiyorum 8 kasımdada annemle dönüyoruz 2hafta kalıcam dönüştede annemle izmire gidicez teyzem hacdan dönecek onu görmeye ve ilk defa gidicem izmire

aydan bence eşin ayrı eve çıkma olasılığınız kalmasın diye biran önce çocuk istiyor olabilir. daha yaşınız da küçük, çocuk için acele etmeyin, önce kendi evinizi, hayatınızı kurun.

kızlar ben 24ünde memkete gidiyorum 8 kasımdada annemle dönüyoruz 2hafta kalıcam dönüştede annemle izmire gidicez teyzem hacdan dönecek onu görmeye ve ilk defa gidicem izmire

benideeeeeeeeee götürçok yakın canım kadar sevdiğim arkadaşım var ordaçağırıp duruyo ama şuan imkansız..şimdiden iyi yolculuklar tatlımizmirden bol alışveriş yap eğer maddi durumun sıkışık değilse çok ucuzmuş

aynen , buseferde dicek masrafımız çok, annem yardım eder bebeğe falan..

Aman diyim sakın ayrı eve çıkmadan çocuk yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…