2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evlilik yaradı sana elfişim hep böyle ol, savun hakkını. insanlara sesini çıkartmadıkça sesinin olmadığını sanıyorlar çünkü.

Eşim olumlu olarak çok değiştirdi beni. Hakkımı savunmayı öğretti bana. Ne zaman işyerinde bir sorun yaşasam gidip anlatıyordum yine hakkını savunamamışsın şöyle demeliydin böyle demeliydin derdi sert olarak hemde. Bende onada kızardım sen bari içimi rahatlat falan derdim. sen hakkını savunmayı öğrenene kadar kötü eleştiricem seni dedi.. bende olgunlaştım.. :)

Bugün anlatıcam bakalım ne dicek :))

yarenim bide senin bugün işin yokya, aksine kimsede yazmıyo

bence de zuzum, benim şansıma işte. birazdan benim işler yoğunlaşır. bi gelirim geçmişi okumaya yetişemem

ben akşam 9 buçukta uyudum sabah 7-15 de uyandım ama sanki hiç uyumamış gibiyim. dün ki temizlik beni mahvetti. :84:

canım çok yormuşsun sen kendini ama ya. bebişin de etkisi var

yarenaycım ben normal hayatta uykuyu hiç sevmezdim düğünden sonraki gün bile 8 gibi kalkmıştım o yorgunluğa rağmen. ama hamile kaldıktan sonra çalışmasam evde bi iş yapmasam uzansam koltuğa bi uyusam uyanıp azıcık tv ye baksam yine uyusam. o duruma geldim. eşime diorum inşallah bebişin uykusu sana benzer. adam uyumak istediği saate kadar uyuyor zorlamasam kalk die,akşama kadar yatar.

Her ev işini yaptığımda hamileliği düşünüyorum bende ya o zaman nasıl yapıcam diye. Cumartesi günleri standart oldu zaten pazar günleride gözüm halıda tozlarda etrafa bakıyorum bişeyler varmı diye. hamile oluncada böyle iş yapabilecekmiyim yapamazsam ne olacak bu evin hali diyorum :)

normalde iş yerimde yiyorum da ya anneme ya ablama gidiyorum bazen. bugün ablam çağırdı. ''eydiii deeel'' diyor telefonda afacan.yeğeni özledim hafta sonu göremedim. onu sevmek varken de uyuyamıyorum. öğleden sonra burda uyukluyorum sonra :)))

akşama kayınvalidemler gelecek yemeğe. mercimek çorba,taze fasulye yemeği ve pilav yapıcam.

elfişim ben de bazen sırf o yüzden burdayken hamile kalayım istiyorum. burda eve gelen giden çok olmuyor ya, eşimin yaptığı yeter. ama Türkiye'de olursam yetmez. hoş orda da annem var ama onu da çok yormak istemiyorum bu yaştan sonra. bakalım kader. ben ilk aylarda uykudan kalkamam sanırım

bende aynen senin gibi düsünüyordum canim ama yapiyorsun bak ben 6 aylik hamileyim camlarimi bile kendim siliyorum

dün mutfak dolaplarini doktüm sildiim buzdolabini sildim ama pilim bitti yani 5 saat mutfaktaydim

bende ssabah Dr. gittim seker yüklemesi yapildi 2 kez kan alindi

ay halim kalmadi cok bitkin düstüm geldim simdi hemen kahvalti yaptim.

kendime geliyorum yavas yavas.

ay kizlar antalya ne kaadar kötü olmus öyle

benimde esim persembe günü gidecek antalya ya ins. ozamana kadar havalar düzelir ins.

sinem şeker yüklemesi çok zor insan çok halsiz bitkin oluyo annemede yapılmıştı canımgeçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…