ah şu uykuyu bir de ben alabilsem. sabahları erken kalktığım sürece alamıyorum ben uykumu ya. hamile kalınca ne olcam Allah bilir.
evlilik yaradı sana elfişimhep böyle ol, savun hakkını. insanlara sesini çıkartmadıkça sesinin olmadığını sanıyorlar çünkü.
yarenim bide senin bugün işin yokya, aksine kimsede yazmıyo
ben akşam 9 buçukta uyudum sabah 7-15 de uyandım ama sanki hiç uyumamış gibiyim. dün ki temizlik beni mahvetti. :84:
ben akşam 9 buçukta uyudum sabah 7-15 de uyandım ama sanki hiç uyumamış gibiyim. dün ki temizlik beni mahvetti. :84:
akşama kayınvalidemler gelecek yemeğe. mercimek çorba,taze fasulye yemeği ve pilav yapıcam.
Her ev işini yaptığımda hamileliği düşünüyorum bende ya o zaman nasıl yapıcam diye. Cumartesi günleri standart oldu zaten pazar günleride gözüm halıda tozlarda etrafa bakıyorum bişeyler varmı diye. hamile oluncada böyle iş yapabilecekmiyim yapamazsam ne olacak bu evin hali diyorum :)
sinem şeker yüklemesi çok zor insan çok halsiz bitkin oluyo annemede yapılmıştı canımgeçmiş olsun
Sinemcim bence sen çok yoruyorsun kendini. Yada yaşının verdiği enerji böyle :))
taze cay demledim kizlar
buyrun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?